Jump to content
BulForum.com

Пътуване до София и обратно

poznai

Recommended Posts

Утре към 17 часа ще ходя до София. Ако има хора, които ще пътуват на там, срещу автобусния билет, могат да са с мен, търся начин да ми легне по-тънко пътуването, че тва гориво ме убива.

Ай, ако има някой, да се обади навреме, хех

Това пътуване до там и обратно може да зачести, така че.., ако има повече хора, и се плати бензина, може да легне по-евтино от автобусен билет, иначе пътя ще е по-кратък :bgrin:

Да се има на предвид, че не познавам София и не мога да се наем да ги закарам до място, от което сам да не мога да се върна после :D

За утре точно немога, ама ако пак ходиш обади се. А багаж колко мога да взимам?

Багажника е огромен, като обем няма проблеми, но ще е добре да не вземеш няколко щайги с компоти, че празна е на 4 пръста от земята :bgrin:

awe ti lud li si we !?!??!?!?!

6te odish vav sofia !

tfa e nai shibaniq grad we !

tam nema ni6to !

brat4ed mi e ot tam i se e ot4aql !

tam iam samo nahakani mastii !

samo qkoto e 4e tam sa evtini narkoticite i sa na edro :)

ako odish za tfa qko :)

xxaxaxaxxa

За съжаление аз днес бях до София...Иначе мога да те посъветвам,ако не искаш да даваш пари за бензин(пък и сега с тези винетки) ползвай влака-верно 2 часа и 30 мин,но пък поне е топло и евтино.....

Ходенето ми в София не е сигурно, затова е и темата, ако може да ми излезне по-тънко, ще отида, аз и без това отивам там за престой от 1 час и се връщам обратно. С влак и рейсове не искам да пътувам, после по таксита давам повече пари ;)

Отиването и връщането ми струва в бензин ако сметна 300 км 40 лв, та ако можех да си избия половината пари от бензина, ще ми е супер. Както и да е, тематата сана ясно за какво е. Сега може нищо да не стане ама за друг път, кой знае...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...