Jump to content
BulForum.com

рожден ден

evi^^

Recommended Posts

значи ,понеже много обичам да чета 'любезните' коментари от някои хора във форума,реших да пусна още една 'бебешка' тема,която не е подходяща за този форум.в понеделник-на 14 имам рожден ден и се чудя как да го направя по-як и по-интересен.ще го празнувам у нас с десетина приятели и родителите ми сигурно няма да ги има.не искам обичайните тъпи ,бебешки игри,защото на никой не са му интересни вече.някакви идеи имате ли?но ви моля да са съобразени с възрастта ми.благодаря на отзовалите се :D

пич?аз май съм момиче :angry:

tvoi problem

ama 6te ti kaja kuv beshe moia rojden predi 2 godini ;)

zna4i idva mama da saob6ti 4e tq mi e maika i razpitva priatel4etata posle idva prez 5 min da pita koi kak e,priatel4etata se se lepnali na kompa i PS-to

nakraq dhma sve6ti4kite i v 6 chasa r.d svur6va

[moje da ne bilo predi 2 godini ama imashei takiva r.d-ta :)]

Айде отговори с реални предложения? :angry1

@evi^^, ако партито ще е вечер можеш да сложиш цветни крушки - хем ще е затъмнено, хем ще има лека шарена светлина. Мисля си за тази възраст твърд алкохол няма нужда да се взима, но можете да си купите шампанско. Наистина голямо шоу става с него. Наблегнете на веселата музика и независимо колко лошо пеете или неумение да се танцува - правете го! Купи пица на парчета. Без значение възраста всички е ядат, повярвай ми :). Премести всякакви маси, дивани и столове плътно до стените, така че да не се получи да насядат всички около масата, а да имат място където да си танцуват, дивеят и тн.

Силна музика, много алкохол, много трева. Играйте на бутилка, на "дързост и откровение" и само една молба имам - не казвай на родителите си като се приберат кой ти е дал идеите за купона :D

А, освен това опитай се да не си първата, която ще се накопае до безобразие, че така стават инфекции (и деца)

Силна музика, много алкохол, много трева. Играйте на бутилка, на "дързост и откровение" и само една молба имам - не казвай на родителите си като се приберат кой ти е дал идеите за купона  :D

А, освен това опитай се да не си първата, която ще се накопае до безобразие, че така стават инфекции (и деца)

ti ne pro4eti li 4e tq e na 12 :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...