sokoban Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Отиваме на следния адрес тук Инструкции: - Изберете SPY SWEEPER от падащото меню - В полето LAST NAME сложете "none" без кавичките - Email Address used for original purchase: оставете празно - Current Email Address:<Вашият е-мейл@не знам си къде.не знам си какво> - Оставете последното поле празно. - Натиснете бутона 'Submit'. - Полето 'Email Address used for original purchase:' става жълто. - Изчакайте...Може да получите съобщение за грешка, но това не е проблем. - Проверете вашия е-мейл. Информацията е предоставена от Paul_Calbot Всичките благодарности са към него! NJOY!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Браво,току що го пробвах действа даже не ми изписа че е има грешка.10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Супер ! Пробвах го и аз и още двама мои приятели в чужбина работи !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.