JOVANI Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Eto ne6tata ,koito kolekcioniram az: 1.Fonokarti 2.Po6tenski marki-plikove,karti maximum,po6tenski karti4ki 3.Kinder igra4ki 4.Metalni koli4ki 5.Kalendar4eta 6.Fame cards 7.Moneti 8.Zna4ki,odeni i medali 9.Muzika 10.Sega po4nah da sabiram i stari pisalki ,no za sajalenie imam samo 1-2 11.Metalni voinici 12.Flaeri13.4asovnici 14.Antiki-t.e po specialno po nqkoi po-interesni predmeti 15.Podlojki za alkohol Mislq, 4e ima o6te ne6ta ,koito kolekcioniram,no sega ne se se6tam . Ako nqkoi sabira ili ima takiva ne6ta neka da pi6e moje da razmenim ili da kupq tova,koeto vi e izli6no. Ob6to vzeto dosta hobita imam ,no nai seriozno se zanimavam s fonokarti i po6tenski marki,no i drugite raboti mi haresvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 AZ su6to kolekcioniram mnogo, ama mnogo ne6ta no smqtam da vi kaja samo za edno ot tqh - (lubimoto mi) Moqta maniq e da si subiram zahar4eta - imam vsqkakvi(e pove4eto sa ot BG ama imam s kartinki na kulata v PIZA, evrobanknoti, s reklamni logota na vsk4ki kafeta...) I ako ima nqkoi shodnoto hobi neka mi prati PM(puk moje i posle da si razmenqme zahar4eta ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Az sabiram sheshencha ot alkohol po 50ml palni neotvarqni.Ako nqkoi ima za prodan da mi pishe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkor Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Календарчета. И аз вече не знам колко на брой имам. Също така музика, книги и всякакви други неща които ми харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Ami az predi sabirah kartinki ot davki "Turbo",mnogo im se kefih,dokato ne gi razmenih za nqkvi miri6e6ti list4eta(mnogo sam bil glupav) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Ми мноооого одавна се зарибявах с миришещи листчета.. и честно казано още ми седят някъде из шкафовете :> Иначе съм фенка на запалките :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassa_ss Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Sex mania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 И аз преди събирах картинки от дъвки Турбо,после минах на миришещи листчета и после събирах билетчета.Засега не съм почнала нищо да събирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Аз пък колекционирах лепенки от цитросови плодове(като например Chiquita Banana).Бях събрал около двадесет и няколко различни вида.Дам,човекът е странно нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 emi predi kolekcionirah kartinki na koli ot dyvki turbo imah pyrvata i vtorata seriq celite i ot tretata mi ostaaha 4 5 kartinki . posle sabirah miri6e6ti list4eta i hodihme tama i kvartala bandata da kradem na decata list4etata ta bqh sabral mnoo kam 1000 . Ma po edno vreme po4na da se igrae mnoo poker i bate vi go4o zagubi si4ko , ama si4ko do dupka. Sega v momenta sabiram prezervativi praa si kolekciq nqma da izbroqvam kakvi imam ama sa mnogo raznoobrazni <{POST_SNAPBACK}> tva e moe mnenie samo 4e edin priqtel ot na6iq blok i toi e ot foruma i be6e vlenal ot nas i az bqh zabrail da mu smenq accounta Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 subirah salfetki,marki,miri6e6ti,si4ki bqha ot hubavi po-hubavi,no baba mi ludata zala 4e gi izhvurlila,kato razbrah i mnoo se iznervih!a po eno vreme subirah i li6ei i malki kamu4eta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 subirah salfetki,marki,miri6e6ti,si4ki bqha ot hubavi po-hubavi,no baba mi ludata zala 4e gi izhvurlila,kato razbrah i mnoo se iznervih!a po eno vreme subirah i li6ei i malki kamu4eta! <{POST_SNAPBACK}> mm...men li6eite mnogo me kefqt...awe izob6to si padam po e takiva nai -razli4ni boku4eta iz gorata Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 ...ей ся се сетих!Имам супер много картинки от дъвки TURBO! Към 200...ако още ги продаваха щях да продължа да си ги колекционирам ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 xax...Kato gledam po4ti vsi4ki sa sybirali takiva kartinki?!?!? mi az kato gledam o6te si ima takiva duvki be,Whiter4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 kato se zamislq imam i druga mainiq kolekcioniram qka 4alga ama mnoo qka i sam super dobyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Sabirah predi poshtenski marki no imam mnogo vreme za u4ene i nqmam vreme da se zanimavam s kolekcionirane Malko smeshno sum go napisal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Преди време колекционирах пари-банкноти и монети.Сега имам няколко арабски,руски,немски(от 1914 :allien ) и др.Но вече не ме интересуват особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Колкото и смешно да ви се стори - колекционирам лафове и простоии от IRC. Събрал съм вече завидна колекция. Някой ден трябва да ги постна :] <{POST_SNAPBACK}> Аз от IRC колекционирам оригинални никове...доста съм събрал...трябва да ги постна да се посмеете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 И аз едно време събирах тъпотии,но казани от различни хора по вестници,списания,телевизия.......и ги лепях в една тетрадка...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Аз от IRC колекционирам оригинални никове...доста съм събрал...трябва да ги постна да се посмеете <{POST_SNAPBACK}> хаха аз кат си спомня преди с какви ник-ове сам се писал се чуда дали някои не са попаднали в колекциятати А иначе аз сабирам монетки, не е много голяма колекцията обаче и се радвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Какви монетки събираш? И имаш ли ищах да разменим щото и аз съм аматьор пълен но и аз се радвам много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 ей такива тениски са моята мания (ето за какво става въпрос) Иначе колекционирам всякакъв стил музика в мп3 формат. По груби изчисления трябва да имам към ~ 5000 часа музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 WoW!Otkude gi namira6 tiq teniski mnogo sa gotini,super sa,ti li s i gi pravi6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 колекционирам предмети сварзани с : ЛАЦИО !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 И какви неща имаш? Интересно ми е, защото и аз съм фен на Лацио, а не съм виждал да има кой знае какво тук. Пък ако не е оттук ще да е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.