Jump to content
BulForum.com

Каква е вашата мания?

gerry^^

Recommended Posts

Eto ne6tata ,koito kolekcioniram az:

1.Fonokarti

2.Po6tenski marki-plikove,karti maximum,po6tenski karti4ki

3.Kinder igra4ki

4.Metalni koli4ki

5.Kalendar4eta

6.Fame cards

7.Moneti

8.Zna4ki,odeni i medali

9.Muzika

10.Sega po4nah da sabiram i stari pisalki ,no za sajalenie imam samo 1-2

11.Metalni voinici

12.Flaeri13.4asovnici

14.Antiki-t.e po specialno po nqkoi po-interesni predmeti

15.Podlojki za alkohol

Mislq, 4e ima o6te ne6ta ,koito kolekcioniram,no sega ne se se6tam .

Ako nqkoi sabira ili ima takiva ne6ta neka da pi6e moje da razmenim ili da kupq tova,koeto vi e izli6no.

Ob6to vzeto dosta hobita imam ,no nai seriozno se zanimavam s fonokarti i po6tenski marki,no i drugite raboti mi haresvat :) :) :)

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

AZ su6to kolekcioniram mnogo, ama mnogo ne6ta

no smqtam da vi kaja samo za edno ot tqh - (lubimoto mi)

Moqta maniq e da si subiram zahar4eta - imam vsqkakvi(e pove4eto sa ot BG ama imam s kartinki na kulata v PIZA, evrobanknoti, s reklamni logota na vsk4ki kafeta...)

I ako ima nqkoi shodnoto hobi neka mi prati PM(puk moje i posle da si razmenqme zahar4eta :) )

Ми мноооого одавна се зарибявах с миришещи листчета.. и честно казано още ми седят някъде из шкафовете :>

Иначе съм фенка на запалките :>

И аз преди събирах картинки от дъвки Турбо,после минах на миришещи листчета и после събирах билетчета.Засега не съм почнала нищо да събирам.

Аз пък колекционирах лепенки от цитросови плодове(като например Chiquita Banana).Бях събрал около двадесет и няколко различни вида.Дам,човекът е странно нещо...

emi predi kolekcionirah kartinki na koli ot dyvki turbo imah pyrvata i vtorata seriq celite i ot tretata mi ostaaha 4 5 kartinki . posle sabirah miri6e6ti list4eta i hodihme tama i kvartala bandata da kradem na decata list4etata ta bqh sabral mnoo kam 1000 . Ma po edno vreme po4na da se igrae mnoo poker i bate vi go4o zagubi si4ko , ama si4ko do dupka. Sega v momenta sabiram prezervativi praa si kolekciq nqma da izbroqvam kakvi imam ama sa mnogo raznoobrazni

tva e moe mnenie samo 4e edin priqtel ot na6iq blok i toi e ot foruma i be6e vlenal ot nas i az bqh zabrail da mu smenq accounta

subirah salfetki,marki,miri6e6ti,si4ki bqha ot hubavi po-hubavi,no baba mi ludata zala 4e gi izhvurlila,kato razbrah i mnoo se iznervih!a po eno vreme subirah i li6ei i malki kamu4eta!

subirah salfetki,marki,miri6e6ti,si4ki bqha ot hubavi po-hubavi,no baba mi ludata zala 4e gi izhvurlila,kato razbrah i mnoo se iznervih!a po eno vreme subirah i li6ei i malki kamu4eta!

mm...men li6eite mnogo me kefqt...awe izob6to si padam po e takiva nai -razli4ni boku4eta iz gorata :lol:

...ей ся се сетих!Имам супер много картинки от дъвки TURBO! :D Към 200...ако още ги продаваха щях да продължа да си ги колекционирам ама... :cry

Колкото и смешно да ви се стори - колекционирам лафове и простоии от IRC. Събрал съм вече завидна колекция. Някой ден трябва да ги постна :]

Аз от IRC колекционирам оригинални никове...доста съм събрал...трябва да ги постна да се посмеете :lol: :laughing:

И аз едно време събирах тъпотии,но казани от различни хора по вестници,списания,телевизия.......и ги лепях в една тетрадка......

Аз от IRC колекционирам оригинални никове...доста съм събрал...трябва да ги постна да се посмеете  :lol:  :laughing:

хаха аз кат си спомня преди с какви ник-ове сам се писал се чуда дали някои не са попаднали в колекциятати :bgrin:

А иначе аз сабирам монетки, не е много голяма колекцията обаче и се радвам

ей такива тениски са моята мания :) (ето за какво става въпрос)

T01.jpgT03.jpgT08.jpg

Иначе колекционирам всякакъв стил музика в мп3 формат. По груби изчисления трябва да имам към ~ 5000 часа музика :nugget:

И какви неща имаш? Интересно ми е, защото и аз съм фен на Лацио, а не съм виждал да има кой знае какво тук. Пък ако не е оттук ще да е интересно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...