Jump to content
BulForum.com

Каква е вашата мания?

gerry^^

Recommended Posts

Аз колекционирам музика, по-специално тежка. Разбира се слушам си я нон стоп :bgrin: Не седи да прашасва в някой забутан ъгъл на харддиска (абе той няма ъгли ма кво от тва ;) )

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Ами напоследък съм се вманиачил да събера цялата дискография на Aphex Twin. До момента имам някъде около 2 GB mp3-ки.. и все изкача по нещо..

interesno mi e kak kolekcionirate mp3-ki ;)

az pod kolekcioniram razbiam ne6to deto ne mojesh da kupish i nemojesh da izteglish inache se gubi celiq smisul ;)

Пробвай се с моето начинание да видиш че е занимавка за няколко месеца :)

В смисал да подредиш годините им.. да оправиш таговете. Да избегнеш фейк албумите.. ае кво ти разправям :)

Иначе колекционирам болтчета като изпаднат от разни компютри :D

Ехх... ся кат са замислих, кви спомени, кво нещо.

Кво ли не съм събирал досега.

Първо бяха КАМЪНИТЕ/ те RULZ просто/ имах 1 торба с сякви видове. Имаше един който беше останал от няква сонда. В момента само него пазя...

После Turbo. Еи тва на село кви пазарлъци ставаха, тва по едно време щахме се бием за тия картинки.

После излезнаха парфюмираните листчета :D От тях пак колко сабрах и даже май още ги пазя някаде на село.

После вече минах на сериозни неща ;) Събирах книги-игри, като ги спряха ги подарих на един и почнах да събирам фентъзи колекции. Тва е единственото което все още събирам.

аз пък имам само една мания - да събирам пари и да се чудя кво да правя с тях и винаги ги похарчвам за глупости и после пак събирам и така откакто се помня :) :)

аз пък имам само една мания - да събирам пари и да се чудя кво да правя с тях и винаги ги похарчвам за глупости и после пак събирам и така откакто се помня :)  :)

хахах....кажи откъде ги събираш и аз да почна :bgrin: ;)

И аз събирах миришещи листчета, докато не си изгубих цяло едно албумче :cry :wacko:

...колекционирам и още нещо,но моля ви не изпадайте в смях....камъни

Идеята е прекрасна! И аз събирах по едно време...

И аз имам колекция с логове от IRC, но са прекалено лични за пост-ване ;)

Има един лаф:Колекционирам спомени ;) :)

Аз събирам пълни шишета от различен вид алкохол и когато реша ги изпивам.Колкото повече съм събрал толкова по-добре се чувствам като ги изпия :lol:

Аз пък събирам жокери и вече съм горд собственик на 458

който не се повтарят има някои наистина уникални но повечето всеки ги е виждал най красиви са тези които ми ги е дал дядо ми те са от 80 година и наистина са направени с вкус а не са като китаиските боклуци

Аз пък събирам жокери и вече съм горд собственик на 458

който не се повтарят има някои наистина уникални но повечето всеки ги е виждал най красиви са тези които ми ги е дал дядо ми те са от 80 година и наистина са направени с вкус а не са като китаиските боклуци

WoW!

Аплодисменти за твоята колекция...сигуно ти е било нужно ужасно много време...все пак...жокери-под път и над път ама 458 различни...тва е наистина много :) браво :)

Преди събирах покемони :laughing: :laughing: :laughing: ама ся се чудя с кво да се занимавам

Преди колекционирах всичко, чиито разновидности бяха повече от 2 броя! Сега събирам само лекции и учебници, аааа и двойки в книжката :)

Ммм дано да си права . От 10 000 съм запазил 3 000 , така че ако станат много скъпи няма да е без хич де :)

малко преувеличих де :P

баш много скъпи-не,ама кат станеш пенсионер спокойно може да ги продадеш в някой музей ...нямам си на представа кви пари ще ти дадат :bgrin: ама ще ти дадат :lol:

Табели.... улици... надписи... номера... и предмети с номер 69....

Kaто бях хлапе събирах като повечето от вас картинки на коли от дъвки Турбо и едни други ,на които им забравих името :huh: ,а също и тефтери.Ееехх спомени ,спомени.Сега събирам мп3-ки ,но само с качество не по-малко от 192 кбпс!

Guest Phoenix

Аз пък колекционорам нещо доста....странно :huh: - патрони :D Тъй като съм ловец (и бивш балкански и републикански шампион по ловно-спортна стрелба) си имам една мания да събирам всичките патрони, които не съм успял да изстрелям, защото това означава две неща: или съм бил прекалено точен и съм уцелвал само с един (и ловната и спортната ми пушки са надцевки, само с два патрона), или просто е нямало какво да се цели :D :D :rolleyes: Та имам си половин секция тука с най-различни ловни патрони и всеки път като си ги гледам един по един се сещам за най-различни излети и състезания, на които съм ходил през последните 11 години откакто се занимавам с това :rolleyes: Може да ви се стори тъпо, ама си е така ;)

Аз до преди 2 години събирах капачки!Имах около 200-300 капачки ама нещо се отказах и сега дори представа си нямам къде са?!Преди една година събирах марки, и за 2 седмици събрах 300 марки(един дядо идваше в училище и ги продаваше по 1-2 стотинки)...и пак нещо се отказах.Тях поне си ги имам ,може да подновя колекционирането :P

abe po princip ne sym koi znae kakyv kolekcioner no sybiram trance mix-ove pod formata na mp3-ki

syshto taka imam nqkoi dosta stari bg moneti

marki sybirah predi vreme sega veche ne

kalendarcheta i kartinki ot dyvki turbo - tqh gi bqh sybral ot 50 do 100 nomer

mai drugo ne sym sybiral naposledyk osven jenski syrca :))))))))))))))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...