JDFU Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Аз колекционирам музика, по-специално тежка. Разбира се слушам си я нон стоп Не седи да прашасва в някой забутан ъгъл на харддиска (абе той няма ъгли ма кво от тва ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Мойта мания е да колекционирам демота на групи, които почти не могат да се намерят, иначе рядко ги слушам Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ами напоследък съм се вманиачил да събера цялата дискография на Aphex Twin. До момента имам някъде около 2 GB mp3-ки.. и все изкача по нещо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 interesno mi e kak kolekcionirate mp3-ki az pod kolekcioniram razbiam ne6to deto ne mojesh da kupish i nemojesh da izteglish inache se gubi celiq smisul Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 interesno mi e kak kolekcionirate mp3-ki az pod kolekcioniram razbiam ne6to deto ne mojesh da kupish i nemojesh da izteglish inache se gubi celiq smisul <{POST_SNAPBACK}> Пробвай се с моето начинание да видиш че е занимавка за няколко месеца В смисал да подредиш годините им.. да оправиш таговете. Да избегнеш фейк албумите.. ае кво ти разправям Иначе колекционирам болтчета като изпаднат от разни компютри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ехх... ся кат са замислих, кви спомени, кво нещо. Кво ли не съм събирал досега. Първо бяха КАМЪНИТЕ/ те RULZ просто/ имах 1 торба с сякви видове. Имаше един който беше останал от няква сонда. В момента само него пазя... После Turbo. Еи тва на село кви пазарлъци ставаха, тва по едно време щахме се бием за тия картинки. После излезнаха парфюмираните листчета От тях пак колко сабрах и даже май още ги пазя някаде на село. После вече минах на сериозни неща Събирах книги-игри, като ги спряха ги подарих на един и почнах да събирам фентъзи колекции. Тва е единственото което все още събирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 аз пък имам само една мания - да събирам пари и да се чудя кво да правя с тях и винаги ги похарчвам за глупости и после пак събирам и така откакто се помня Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 аз пък имам само една мания - да събирам пари и да се чудя кво да правя с тях и винаги ги похарчвам за глупости и после пак събирам и така откакто се помня <{POST_SNAPBACK}> хахах....кажи откъде ги събираш и аз да почна Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 az imam maniq na tema pepelnici krada si ot vsqkade po4ti i si gi natpisvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 И аз събирах миришещи листчета, докато не си изгубих цяло едно албумче ...колекционирам и още нещо,но моля ви не изпадайте в смях....камъни Идеята е прекрасна! И аз събирах по едно време... И аз имам колекция с логове от IRC, но са прекалено лични за пост-ване Има един лаф:Колекционирам спомени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Аз събирам пълни шишета от различен вид алкохол и когато реша ги изпивам.Колкото повече съм събрал толкова по-добре се чувствам като ги изпия Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Аз пък събирам жокери и вече съм горд собственик на 458 който не се повтарят има някои наистина уникални но повечето всеки ги е виждал най красиви са тези които ми ги е дал дядо ми те са от 80 година и наистина са направени с вкус а не са като китаиските боклуци Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Аз пък събирам жокери и вече съм горд собственик на 458 който не се повтарят има някои наистина уникални но повечето всеки ги е виждал най красиви са тези които ми ги е дал дядо ми те са от 80 година и наистина са направени с вкус а не са като китаиските боклуци <{POST_SNAPBACK}> WoW! Аплодисменти за твоята колекция...сигуно ти е било нужно ужасно много време...все пак...жокери-под път и над път ама 458 различни...тва е наистина много браво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Преди събирах покемони ама ся се чудя с кво да се занимавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Sabirah po6tenski marki, ama se otkazah, sega sabiram samo spomeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 ?!xax....sled vreme 6te sa mnogo skypi tiq moneti...sigurna sum ....trqbvali sa ti <{POST_SNAPBACK}> Ммм дано да си права . От 10 000 съм запазил 3 000 , така че ако станат много скъпи няма да е без хич де Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Преди колекционирах всичко, чиито разновидности бяха повече от 2 броя! Сега събирам само лекции и учебници, аааа и двойки в книжката Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Ммм дано да си права . От 10 000 съм запазил 3 000 , така че ако станат много скъпи няма да е без хич де <{POST_SNAPBACK}> малко преувеличих де баш много скъпи-не,ама кат станеш пенсионер спокойно може да ги продадеш в някой музей ...нямам си на представа кви пари ще ти дадат ама ще ти дадат Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Табели.... улици... надписи... номера... и предмети с номер 69.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Kaто бях хлапе събирах като повечето от вас картинки на коли от дъвки Турбо и едни други ,на които им забравих името ,а също и тефтери.Ееехх спомени ,спомени.Сега събирам мп3-ки ,но само с качество не по-малко от 192 кбпс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Аз събирам ключодържатели!!!До преди няколко месеца събирах Yu-Gi-Oh карти!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Аз пък колекционорам нещо доста....странно - патрони Тъй като съм ловец (и бивш балкански и републикански шампион по ловно-спортна стрелба) си имам една мания да събирам всичките патрони, които не съм успял да изстрелям, защото това означава две неща: или съм бил прекалено точен и съм уцелвал само с един (и ловната и спортната ми пушки са надцевки, само с два патрона), или просто е нямало какво да се цели Та имам си половин секция тука с най-различни ловни патрони и всеки път като си ги гледам един по един се сещам за най-различни излети и състезания, на които съм ходил през последните 11 години откакто се занимавам с това Може да ви се стори тъпо, ама си е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Аз до преди 2 години събирах капачки!Имах около 200-300 капачки ама нещо се отказах и сега дори представа си нямам къде са?!Преди една година събирах марки, и за 2 седмици събрах 300 марки(един дядо идваше в училище и ги продаваше по 1-2 стотинки)...и пак нещо се отказах.Тях поне си ги имам ,може да подновя колекционирането Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 abe po princip ne sym koi znae kakyv kolekcioner no sybiram trance mix-ove pod formata na mp3-ki syshto taka imam nqkoi dosta stari bg moneti marki sybirah predi vreme sega veche ne kalendarcheta i kartinki ot dyvki turbo - tqh gi bqh sybral ot 50 do 100 nomer mai drugo ne sym sybiral naposledyk osven jenski syrca )))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Аз колекционирам салафетки,найлонови чантички и картинки с коли от дъвки турбо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.