Jump to content
BulForum.com

Каква е вашата мания?

gerry^^

Recommended Posts

Експлозиви.Най-често си ги правя сам.Колекционирам и хладно оръжие,но от години не съм попадал на нещо стойностно.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply
Едно време(преди ок. 10 г.) колекционирах колички. Тва ми беше най-голямта мания. До ден днешем пазя всичките мачбокс и макети.(едни от най-интересните са модели на руски тарайки-лади,москвичи,зилове...).За жалост много от тях са потрошени поради факта че по времето когато съм ги събирал съм бил в доста крехък период от развитието с :rolleyes: и.

До преди година събирах броевете на Gamer's Workshop ама ми писна.

taka taka ako znae6 kolko sym se try6kal kato malyk za takiva koli4ki :cry a edno vreme hi4 ne se namiraha lesnoooo

poslednite mi pridobivki bqha ot kazarmata si orkradnah 2-3 maketa na tank4eta i btr-i :rolleyes: i az ne znam za6to, mn sym pros muknah gi 180km pyk sa edni takiva aluminievi i mn grubi

aaa ba6ta mi ima nqkvi sabi tuka ama az pyk po hladno oryjie ne si padam, ne obi4am da ima naokolo nojove dori

По дяволите, почти няма неща, които да не съм колекционирал. Последните година-две взех да се правя на пораснал и да колекционирам монети и пощенски марки. Съвсем между другото почнах да събирам и подложки за бира. Имам скромната колекция от 2(два) числом и словом броя ракиени чаши от градовете по света където съм бил(от Чикаго и Прага). Колекционирам големи възглавници също така. Жената колекционира рамки за снимки(аз дейно участват с подаръци). През години съм колекционирал, билети от градския транспорт(в момента, в който във всеки рейс даваха различни - имах около 30-40 видя различни), цигарени кутии(в момент, в който нямаше вносни в България освен от duty free и в нощните барове като този на Новотела откъде си ги набавях аз), всякакви видове картинки от дъвки с коли и футболисти, също така и всякакви футболни албумчета на Panini(които още тайно купувам като дойде европейско)...сега май даже не мога да се сетя какво още...ама има...сигурен съм, че има още доста неща. Просто аз съм човекът-колекция...ама то аз съм си такъв де - паля се лесно...и много горя в каквото и да се захвана...така ми и викат човекът-музей, човекът-вафла, човекът-забележителности, човекът-тъпак...последното е баш най-верно...и това за музея...

Едно време събирах книги-игри......сега картички от всички страни.....

Да колекционира6 е забавно,но не смятате ли,4е понякога е губене на жреме и пари.Вместо да отделите парите и времето си за не6то благотворително,което би накарало едно сира4е да се усмихне и да се по4увства поне за миг по-добре,си давате парите за мири6е6ти лист4ета,карти4ки,марки и т.н.Не 4е аз никога не съм колекционирала ни6то,нито обвинявам накого с не6то,но е хубаво 4овек да се замисли и вместо да обогати колекцията си от карти4ки да изпрати един sms и да дари 1лв. на дете :wub: в нужда.4ао,оби4ам ви/QKO SHIT ,4естит ден на влюбените,и доскоро

Тия дни имаше малко проблеми с мрежата и за мое голямо съжаление установих, че поредната ми мания се нарича интернет. Не че правя нещо кой знае какво/не си падам примерно по чатене/, ама съм станал като тези хора примерно които са свикнали да гледат някакъв сериал,новини или нещо от тоя род всеки ден. Така съм и аз - имам нужда да се поровя из форума, да си сваля някаква игричка,филмче,музика - гуглето също не остава ненавестено и т.н....... Това е моята мания в момента и нямам намерение да се опитвам да я преборя засега :D

Аз имам една доста големичка колекция от гръцки фонокарти... Знам че не са нищо, но просто ми носят спомени от периода прекаран там... Някой неща просто имат сантиментална стойност

Да колекционира6 е забавно,но не смятате ли,4е понякога е губене на жреме и пари.Вместо да отделите парите и времето си за не6то благотворително,което би накарало едно сира4е да се усмихне и да се по4увства поне за миг по-добре,си давате парите за мири6е6ти лист4ета,карти4ки,марки и т.н.Не 4е аз никога не съм колекционирала ни6то,нито обвинявам накого с не6то,но е хубаво 4овек да се замисли и вместо да обогати колекцията си от карти4ки да изпрати един sms и да дари 1лв. на дете  :wub: в нужда.4ао,оби4ам ви/QKO SHIT ,4естит ден на влюбените,и доскоро

събирането на разни дивотти, не винаги е сързано с харчене на пари. фейм кардс, салфетки, захарчета, камъни, боклучета, крадени вещи, абе то повечето неща за събиране си ги намира човек без пари. :)

а в последно време съм започнал да събирам музика. предимно елетронна, въпреки че последата ми придобивка са два албума на Кондьо :) подреждам си папките с музика, търся обложки, снимки на изпълнителите - яко :)

събирането на разни дивотти, не винаги е сързано с харчене на пари. фейм кардс, салфетки, захарчета, камъни, боклучета, крадени вещи, абе то повечето неща за събиране си ги намира човек без пари. :)

а в последно време съм започнал да събирам музика. предимно елетронна, въпреки че последата ми придобивка са два албума на Кондьо :) подреждам си папките с музика, търся обложки, снимки на изпълнителите - яко :)

То без пари е още по интересно, защото е по вълнуващо, ама пък чак "крадени вещи"... не е ли малко прекалено? :)

ха, т'ва го говори на велветчо :)

крадец, мръсник, нехранимайко! :)

Да колекционира6 е забавно,но не смятате ли,4е понякога е губене на жреме и пари.Вместо да отделите парите и времето си за не6то благотворително,което би накарало едно сира4е да се усмихне и да се по4увства поне за миг по-добре,си давате парите за мири6е6ти лист4ета,карти4ки,марки и т.н.Не 4е аз никога не съм колекционирала ни6то,нито обвинявам накого с не6то,но е хубаво 4овек да се замисли и вместо да обогати колекцията си от карти4ки да изпрати един sms и да дари 1лв. на дете  в нужда.4ао,оби4ам ви/QKO SHIT ,4естит ден на влюбените,и доскоро

Виж сега едното няма нищо общо с другото Аз се чувствам по един начин като си колеционирам захарчета и по съвсем друг когато мога да помогна по някакъв начин на някое дете в нужда, и чувството все е страхотно!

събирането на разни дивотти, не винаги е сързано с харчене на пари. фейм кардс, салфетки, захарчета, камъни, боклучета, крадени вещи, абе то повечето неща за събиране си ги намира човек без пари.

groover също е прав! Не винаги маниите са свързани с харчене на пари (поне половината от тях) :P

Виж сега едното няма нищо общо с другото Аз се чувствам по един начин като си колеционирам захарчета и по съвсем друг когато мога да помогна по някакъв начин на някое дете в нужда, и чувството все е страхотно!

groover също е прав! Не винаги маниите са свързани с харчене на пари (поне половината от тях) :P

:censored2: ,въоб6те ли не 4атка6 за какво ти говоря,естествено,4е и двете не6та носят удожолствие,но разликата е ,4е едното носи удоволствие само на теб,а другото,носи и едно добро дело./ :censored2:

ЧАТКАМ разбира се! Обаче не винаги мога да помогна на някой, когато мога го правя! Ама ако на мен ми е гадно ( и нямам възможност друго да направя) си разглеждам колекцията от захарчета и ми става готино Ако ми кажеш, че никога не си мислил само за себе си, дори само за малко, за един миг в който ти се е искало да обърнеш внимание само на себе си и на твоите проблеми, а винаги когато ти е кофти мислиш какво да направиш че и на другите на им е готино, просто шапка ти свалям! :D

Не искам да се заяждаме Приеми, че някой път човек има нужда да помогне на себе си, за да може да помогне и на другите :D

хорица, по по-полека! говорим за събране на вещи - къде намеси благотворителността. ти ни се караш, че събираме нещица, а не си даваме всички пари за изпаднали в беда хора. е не може. благодаря на Бог, че нямам съдбата на тези деца. благодарен съм, че мога да си позволявам глезотии от време на време. всеки човек трябва и малко да мисли за себе си. нали затова е отделна личност.

а, велви :), просто се шегувах - твоята "мания" ми хареса. тази седмица ще си джобна нещо :)

Вярно е, че е доста необичайно ама не виждам нищо лошо :bgrin: . Искам само да попитам с какво те дразни, за да не би и аз да правя същото(искам да отбележа, че съвсем искрено питам, а не се заяждам :D !)

ami sednali sme primerno na kafe i toi si poru4a primerno kola a az da kajem kafe[abe ne6to sus zahar4eta] i kvo mislish pravi toi ?s lqvata ruka v desniq job ili pik si krude zahar4eta ot nqkoe kafe abe glupava istoriq

Аз колекционирам филми, и всичко свързано с любимите ми филми. Най-вече Star Wars

Аз преди съм събирал мнооооогоо глупости!

Но манията на събирането беше, когато се появиха листчета с кечисти от WWF! :P Тогава всички бяха полудели за тях! :wir Спомням си как ходих по книжарниците и като видя пакетче което го нямам веднага го взимах!Така отивах на село и там падаше веселбата-разменяне, продаване,крадене...

Оффф после като ми дойде акъла в главата(след като бяха станали ХИЛЯДИ) и като реших че нестават за нищо започнах да ги продавам!По 10ст. на листче! :laughing: :tongue

Яко пари взех тогава! :P

Сега май нищо не събирам. :D

Манията ми е да ям паржоли. :P Шехувам се,не ям много месо...тъпо е човек да има мании,аз нямам.Харесвам някои неща и се интересувам от тях,но чак мании не бих могла да ги нарека. :blink:

ама ти нищо не каза. :) никой няма мании, поне повечето. името на темата е леко преувеличено. ниокй досега не е казал: "бахммааму, не мога без картинката от дъвка турбо", "ако не си помиришя листчето с Ледения, ще умра".

ami sednali sme primerno na kafe i toi si poru4a primerno kola a az da kajem kafe[abe ne6to sus zahar4eta] i kvo mislish pravi toi ?s lqvata ruka v desniq job ili pik si krude zahar4eta ot nqkoe kafe abe glupava istoriq

Успокои ме :D Аз не правя така Даже моите приятели ми ги дават, защото не пият кафето със захар или пък са им дали в повече Това където го прави твоят приятел наисти е дразнещо

ама ти нищо не каза. :) никой няма мании, поне повечето. името на темата е леко преувеличено. ниокй досега не е казал: "бахммааму, не мога без картинката от дъвка турбо", "ако не си помиришя листчето с Ледения, ще умра".

хахах....недей така-аз съм се тръшкала на баща ми за едни салфетки...и на майка съм се тръшкала като бяхме на планина и бях си събрала 1 торба с камъни и тя ми ги изхвърли през терасата :cry ...ама й е простено-тя тогава не знаеше че ги колекционирам :D сега даже и тя търси камъни нато сме някъде на балкан :lol:

...ама.....то и т`ва не е мания де :bgrin: :bgrin: ...............

emi predi kolekcionirah kartinki na koli ot dyvki turbo imah pyrvata i vtorata seriq celite i ot tretata mi ostaaha 4 5 kartinki . posle sabirah miri6e6ti list4eta i hodihme tama i kvartala bandata da kradem na decata list4etata ta bqh sabral mnoo kam 1000 . Ma po edno vreme po4na da se igrae mnoo poker i bate vi go4o zagubi si4ko , ama si4ko do dupka. Sega v momenta sabiram prezervativi praa si kolekciq nqma da izbroqvam kakvi imam ama sa mnogo raznoobrazni

Аз преди време ме беше хванала лудостта и събирах някакви стари монети. Дядо ми преди е бил шофьор на камиони и ми е носил стари монети от много държави. И мен много ме кафиха и започнах да си търся и не намерих много (около 10 000). Обаче един ден нещо се бях ядосал и като ги набарах ги изтроших и ги измятах всичките :(. Но така или иначе не ми трябваха :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...