gerry^^ Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Какво колекционирате? Аз пощенски пликове(имам около 150) И салфетки(те пък са около 200 вече и са от 3 държави) ...колекционирам и още нещо,но моля ви не изпадайте в смях....камъни имам много и си ги подреждам и нареждам и разглеждам-абе много им се кефя и си ги държа засега на село Сега сте вие КАМЪНИТЕ RULZZZ хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Темата май се препокрива с тази Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 pyroman, Хоби не е равно на колекционерство. Според мен, и не само според мен. Недейте иска само да затваряте теми, какво целите? Темата е хубава. В момента не ме зарибява нищо, но си спомням как на времето съм колекционирал кибрити, като по-малък бяха интересни картинките от дъвки турбо (нямаше други), а класьорите ми с пощенски марки, които все още пазя, стават все по-ценни с течение на времето. От класьорите най-ценен е този с марки от Царство България! Може би и други мании съм имал, но в момента не мога да се сетя за нищо конкретно. Човек се променя с времето, променя се и неговото мислене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 след време мисля че ще можеш доста кинти да изкараш от тия марки .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Колелото си се върти. Една част съм купувал от един дядо, който ги беше пазел цял живот за да ги продаде на старини. :-) Но в момента не мисля за продажба. Ценни са ми да си ги имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 az sabirah kartinki ot turbo ve4e ne no imam kam 300 i pove4eto sa poredni nomera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Колкото и смешно да ви се стори - колекционирам лафове и простоии от IRC. Събрал съм вече завидна колекция. Някой ден трябва да ги постна :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 Колкото и смешно да ви се стори - колекционирам лафове и простоии от IRC. Събрал съм вече завидна колекция. Някой ден трябва да ги постна :] <{POST_SNAPBACK}> аз не мисля че е смешно-идеята е страхотна Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 93 posta 11 temi => rekord i vse pak az kolekcioniram knigi na reimand chandalar[imam 10 i nikoga ne sum si kupuval ] glupavo da e pravish takava kolekciq no pisatelq si zaslujava Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Колекционирала съм доста неща и голяма част от тях са били глупави и вероятно поради тази причина отдавна съм ги изхвърлила.Като се започне от гореспоменатите картинки от дъвки Turbo,салфетки,марки и дори една доста солидна колекция от ароматизирани листчета. Но това,което и досега си пазя и много му се кефя е колекцията ми от играчки от шоколадови яйца(или корикомски,както ги наричахме в моето детство),която се състои от над 250 фигурки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Колкото и смешно да ви се стори - колекционирам лафове и простоии от IRC. Събрал съм вече завидна колекция. Някой ден трябва да ги постна :] <{POST_SNAPBACK}> Ами честно казано си се захванал с доста преспеквивно начинание. Ще имаш доста мат'риал :] Иначе като малък колекционирах марки, след това се бях вманиачил в нумизматиката, имам 2/3 от монетите в България пускани след освобожтението, но отдавна съм приключил. Някой ден като правя почистване на къщата ще ги изхвърля/продам всичките боклуци. От 1998 до 2001-ва колекционирах в-к Компютри, сега всичките броеве са на село за подпалки на камината Сега колекционирам жени , както са казали хората, човек не може да спи със всички жени на света, но си струва да опита Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 93 posta 11 temi => rekord i vse pak az kolekcioniram knigi na reimand chandalar[imam 10 i nikoga ne sum si kupuval ] glupavo da e pravish takava kolekciq no pisatelq si zaslujava <{POST_SNAPBACK}> малееее-колко си заядлив е кака така имаш 10 ,а не си си купувал!? ПП-Забравих да кажа-колекционирам и нещо друго,ама то не е точно колекция- комикси Whitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Ако си мислите, че вашите колекции са глупави, то трябва да видите моята. Аз колекционирам захарчета, от онези които ги има по кафенетата Малко глупаво, ама когато бях по-малка и аз обичах да колекционирам картинки от дъвки, миришещи лисчета, фонокарти и салфетки. Не знам как ми хрумна да събирам захарчета. Бях ги забравила ама преди година ги намерих и доста се почудих дали да ги хвърля, но се отказах, защото бяха много, а и останаха само те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Едно време(преди ок. 10 г.) колекционирах колички. Тва ми беше най-голямта мания. До ден днешем пазя всичките мачбокс и макети.(едни от най-интересните са модели на руски тарайки-лади,москвичи,зилове...).За жалост много от тях са потрошени поради факта че по времето когато съм ги събирал съм бил в доста крехък период от развитието с и. До преди година събирах броевете на Gamer's Workshop ама ми писна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Ако си мислите, че вашите колекции са глупави, то трябва да видите моята. Аз колекционирам захарчета, от онези които ги има по кафенетата Малко глупаво, ама когато бях по-малка и аз обичах да колекционирам картинки от дъвки, миришещи лисчета, фонокарти и салфетки. Не знам как ми хрумна да събирам захарчета. Бях ги забравила ама преди година ги намерих и доста се почудих дали да ги хвърля, но се отказах, защото бяха много, а и останаха само те. <{POST_SNAPBACK}> ole edin fr su6to go pravi stra6no mn se draznq Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 ole edin fr su6to go pravi stra6no mn se draznq Вярно е, че е доста необичайно ама не виждам нищо лошо . Искам само да попитам с какво те дразни, за да не би и аз да правя същото(искам да отбележа, че съвсем искрено питам, а не се заяждам !) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 az si sabiram celi bilet4eta ot grackiq transport Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 аз събирам fame cards. тук съм споделил също събирам монети, но те останаха на заден план от много години. събирал съм картинките от дъвки турбо - още ги имам в една кутия. и захарчета съм събирал. но ги изхвърлих. гот е да си събираш нещица. каквито и да са те. яко е да тръпнеш кога ще ти пратят мейл, за да ти кажат, че по стендерите вече има новите фейм кардс забравих "миришещите" листчета, това си беше мания - цели албумчета имах, ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Хахаха,скапаните миришещи листчета....колко тъпа история бяха.И аз мисля съм споделил в другата тема какво съм колекционирал.Сега колекционирам предимно неща,който в пиянството си съм взел от някое заведение или съм открил на улицата.Колекцията ми е богата-чаши/халби,за текила,обикновени чаши/,2 вилици,1 нож,една салфетка от плат,която е с шарка тип родопска носия,някое друго меню,солница,камъни някакви/много съм бил пиян като съм ги прибирал/,клонки-предимно борови/мания са ми,не знам защо,имах едни,които бяха у нас доста дълго време,но вече имам нови/.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Хахаха,скапаните миришещи листчета....колко тъпа история бяха.И аз мисля съм споделил в другата тема какво съм колекционирал.Сега колекционирам предимно неща,който в пиянството си съм взел от някое заведение или съм открил на улицата.Колекцията ми е богата-чаши/халби,за текила,обикновени чаши/,2 вилици,1 нож,една салфетка от плат,която е с шарка тип родопска носия,някое друго меню,солница,камъни някакви/много съм бил пиян като съм ги прибирал/,клонки-предимно борови/мания са ми,не знам защо,имах едни,които бяха у нас доста дълго време,но вече имам нови/.. <{POST_SNAPBACK}> Ми....само да кажа че един приятел и той така събираше такива неща взети когато е бил пиян и той имаше какво ли не Един път бяхме много зле и си тръгнахме с покривката и така и никой не се усети Иначе в момента събирам билетчета от градския транспорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 az predi sam kolecioniral ot tiq lis4eta imah tonove ot tqh posle moneti kolekcionirah no sprqh i tqh imam tuk malko ostanali na cenata mi e ot 1868 godina sega sabiram fonokarti imam izvestno koli4estvo i ot drugi darjavi dori i napredvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 преди си събирах фонокарти даже сега си имам цял албум,но вече спрях и сега от около 1 година си събирам етикетчета от дрехи и както groover събирам fame cards Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 ай лъв ю блъдрейн. събирал съм фонокарти. имам от кипър, алжир, армения, от къде ли не. в албум грижливо подредени. като се замисля, нещо не съм в ред с токова много зарибявки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Събирам си билетчетата от градския транспорт. Поне събирах де. Имам 2 пълни 5-литрови туби от мин.вода пълни с билети, ама сега ходя по-често пеша и нямам много нови попълнения. Въпрос на време е кога ще ги фърла в камината сички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 pyroman, Хоби не е равно на колекционерство. Според мен, и не само според мен. Недейте иска само да затваряте теми, какво целите? Темата е хубава. <{POST_SNAPBACK}> Добре приемам критика Преди години събирах джобни календарчета, още се мятат някъде из шкафа и ми пречат, та някой ако ги иска - давам ги за една бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.