Jump to content
BulForum.com

LOTR: The Two Towers

soul

Recommended Posts

;) Ми няма е в Уареза но май беше излезнала

Надявам се да бъде добра колкото "Завръщането на кралят" и "Битката за Средната Земя"

By the way днеска си я инсталирах-един приятел ми я даде.Казва се Lord of The Rings:The two Towers-Collector's Edition.Честно да ви кажа определено е по-добра от оригиналната за PS2!От Лондон оригинал(доста трудно го накарах да ми я даде),но както и да е,няма да мога да е играя,щото не знам някъде да има BIN & CUE or ISO,а диска има доста яка защита(3 диска са и един Play Disk).Той ми каза,че там някакъв му роднина работел в Лондон,че били само 5 в света(копията) и такива работи,ама нещо не му вярвам :D :lol: ;)

By the way днеска си я инсталирах-един приятел ми я даде.Казва се Lord of The Rings:The two Towers-Collector's Edition.Честно да ви кажа определено е по-добра от оригиналната за PS2!От Лондон оригинал(доста трудно го накарах да ми я даде),но както и да е,няма да мога да е играя,щото не знам някъде да има BIN & CUE or ISO,а диска има доста яка защита(3 диска са и един Play Disk).Той ми каза,че там някакъв му роднина работел в Лондон,че били само 5 в света(копията) и такива работи,ама нещо не му вярвам  :D  :lol:  ;)

Ще можеш ли да я качиш в warez-a plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :love

P.S.Играта е за PC нали?

Mi purvo trq da gi napravi na ISO-ta ama s koq programa nz.

Аз знам-с Alcohol 120%,но има много яка защита и наистина дори и аз не мога да е играя-нит се презаписва,нит се прави на ISO!!!Иначе с удоволствие бих я качил на Warez.ru!!!Sorry!И аз ще я играя само днес и утре... :(

е добре не можеш ли да питаш тоя твоя приятел как може да се презапише

Той не знае кво е записвачка ве!!!Той знае само,че от Options/Controls се гледат/настройват контролите на игрите и толкова!!!Е,знае и как се отваря и се затваря дисково устройство,и че между отварянето и затварянето трябва да пусне Play Disk!!!На мен ми се струва,че с някоя друга програма ще стане,само че не знам с коя:

Nero-X

Alcohol 120%-X

(X-отрицателно,V-положително)

Предлагайте други да пробвам...

NTI-CD/DVD maker-не знам дали ще стане , но пробвай;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...