Jump to content
BulForum.com

Сглобяеми къщи... къде?

CyberHill

Recommended Posts

На изхода на Пловдив за Поповица ,на 150-200 м по патиа има даже сглобени ,иди и ги огледаи там и продават

Ima i edna firma v grad General To6evo,varviaha po 15000 lv predi 2 g

Къде има в Пловдив , офиси , места където могат да се погледнат готови къщи и фирми.

Ако някой знае да Share-не :)

Ako imash niakakvo aparatche pod raka snimaki gi da gi vidim :D

Ами аз съм ходил да гледам с баща ми едни такива, даже влезнахме, но не мога да ти кажа точно пътя. Ако искаш да го питам за да напиша?

Ами аз съм ходил да гледам с баща ми едни такива, даже влезнахме, но не мога да ти кажа точно пътя. Ако искаш да го питам за да напиша?

Ako не те затруднява ще ми бъде от полза.

В момента нямам апартче :( за да снимам, щото утре мисля да ида където ми кахте ( за което благодаря) .

Поразрових се из интернет , има тук там , но и цените им са интересни , от рода на 700лв/кв.м.

Ако имам достатъчно време утре ще кажа резултат и цени.

сглобяеми къщи

виж тука,ама тва е в брацигово.фирмата се казва бял бор,но в сайта си има инфо.

Ние с наште също си търсехме сглобяема къща

ето ти още една фирма,но и тя е в брацигово...те попринцип там има повече сглобяеми къщи-Братя Пашкулеви

дано да съм била полезна ;) B)

едит:

На изхода на Пловдив за Поповица ,на 150-200 м по патиа има даже сглобени ,иди и ги огледаи там и продават

Ima i edna firma v grad General To6evo,varviaha po 15000 lv predi 2 g

тия ги знам....турски са ,не са толкова качествени и са мисля 400 евро кв.м. а тия в брацигово са 200 евро кв.м. и качеството е много по-високо

Уфф...само дано нещо не се бъркам с цените :blink:

сглобяеми къщи

виж тука,ама тва е в брацигово.фирмата се казва бял бор,но в сайта си има инфо.

Ние с наште също си търсехме сглобяема къща

ето ти още една фирма,но и тя е в брацигово...те попринцип там има повече сглобяеми къщи-Братя Пашкулеви

дано да съм била полезна ;)  B)

едит:

тия ги знам....турски са ,не са толкова качествени и са мисля 400 евро кв.м. а тия в брацигово са 200 евро кв.м. и качеството е много по-високо

Уфф...само дано нещо не се бъркам с цените  :blink:

Ми не бъркаш , там варират цените някъде. На монолита е около 100евро , нормално е това да е там някъде. Благодаря ти за инфото. :)

;)  :beerchug

razgleda li saitovete?

Разгледах ги . Днес ако имам време ще отскоча и до там , но ми се струва , че на този етап монолита е доста по евтин ;) .

Ако имам някаква нова информация ще поствам тук.

Разгледах ги . Днес ако имам време ще отскоча и до там , но ми се струва , че на този етап монолита е доста по евтин ;) .

специално за къщите..сглобяемите са по-добрия избор ;)

Аз не съм ходила до Брацигово,наште ходиха да гледат за къщи...ама аз разгледах брошурите и на двете фирми ииии...има много хубави модели.Има и дървена дограма,а има и такива,които са обзаведени и са до ключ :)

Като се върнеш да кажеш намерил ли си нещо :)

ако не те мързи кажи какво си разбрал защото и мен ме интересува .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...