gerry^^ Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Харесвате ли я? И какво е мнението ви за нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 mi men me kefi mam edna tetradka s neinata snimak........qka madama e Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 I men mnogo me kefi. Az haresvam neiniq stil!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 o6te edna tvoia tema !?!?!?!?! otnosno avril lavigne ami ne smqtam 4e pee ne6to osobeno kamoli da govorim za stil ina4e na vun6en vid mqsa da naistina nqma da e zle da spre6 s tiq temi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Хич не ме кефи. Аз по-принцип си падам малко старомоден и слушам по-стари работи. Напоследък се навъдиха доста бозливи неща дето хич не стават, ама кво да се прави на хората им харесва gery стига си пускала теми за всяка група която ти харесва щото ако всеки почне да го прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Мен пък пичката мноо ме кефи! Поне най-много ми допада от всички изпълнителки Link to comment Share on other sites More sharing options...
darmonko Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 4estno da si kaja kato vun6nost i men me kefi,vupreki 4e niama da e zle da si sloji malko silikon4e... ina4e ima gotino izlu4vane,OBA4E HI4 NE MOJE DA PEE TAIA MADAMA...Ako ste ia gledali na jivo kak se mu4i gorkata,napravo ia sajaliavam.Samo niakoi bulgarski 4alga pevici sa na neinia rezil,ujas,ina4e ako samo sedi i se usmihva e super,ama otvori li ustata da pee mi se ot6tiava.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Момичето е симпатяга има сладко почти детско излъчване,но не пее много добре пък и стилът на музика,който изпълнява не ме радва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Малка пикла е Хич не я харесвам,въобще не харесвам подобни тийн изпълнители,банди и прочие.Ебати мацката,сложила една вратовръзка и вече е с пънки вид..хаха.Който я харесва да си я слуша Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 дори не знам как изглежда,нито какво пее...позната ми е само като име... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 et ti 3 pica,pone da ti e poznata i zritelno avril 1 avril 2 avril 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Не ми харесва.....Кофти се облича,доста грозна е... и има отвратителен корем...пък веднъж я слушах на живо по МТВ наградите-тя не може да пее........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Аврил е най-тъпото същесво,което си мисли,че може да пее и че е велика.Изобщо не я харесвам - нито ми харесва как се облича,нито как изглежда и бих казала,че е супер тъпо да се мисли за пънкарка.Тя и пънк - баба ми и М.Менсън. Като пускаш снимки на Аврил и аз да пусна моя любима картинка : Ехх...мечта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Беше правило момето и един кавър на System of a Down... ..голям смях падна като го слушах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 abe hubava e nqma kvo da se lujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Като пускаш снимки на Аврил и аз да пусна моя любима картинка :Ехх...мечта... <{POST_SNAPBACK}> ми...аз ги пуснах щото LPFC не знаеше как изглежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 ми...аз ги пуснах щото LPFC не знаеше как изглежда <{POST_SNAPBACK}> Поспри се малко с тези теми.Имаш ли представа колко музиканти има по света?Айде направи ся по една тема за всички. По темата.Момето няма талант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Аве няма талант, не може да пее. Ми така си е Ма явно има хора дето харесват щот тука из махалата много я уважават, особено момичетата ... Едната даже се облича кат нея ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 На мен ми харесва-и на външен вид и музиката й Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ееех как го оплюхте момичето. Прави музика, която се харесва на доста хора (аз не съм сред тях) => не е толкова зле. То и в на Нирвана (не че ги приравнявам де ) музиката няма кой знае музикални висоти, но пък са велики. Помнете не всичко трябва да е сложно, за да е хубаво. Keep it simple, stupid Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Arvil Lavigne-БЛЯ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Mmmm... gore doly biva Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Аве няма талант, не може да пее. Ми така си е Ма явно има хора дето харесват щот тука из махалата много я уважават, особено момичетата ... Едната даже се облича кат нея ... <{POST_SNAPBACK}> da zabelqzal sum tova strano povedenie ot momi4etata [pove4eto sa debeli ] i se 4udq na kvo se dulji ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Поспри се малко с тези теми.Имаш ли представа колко музиканти има по света?Айде направи ся по една тема за всички.По темата.Момето няма талант. <{POST_SNAPBACK}> малееее...ти не видя ли че Стенли е написал горе-долу същото!?!уау-каква случайност....за инфо: за групи,певци и други вече съм пускала толкова много теми,олеее-ми то вече за сякви съм писалаааа.ма аз по цял ден се чудя за коя ли група ни съм пуснала тема....хммм....май само Кондьо остана.Извинявам се на уважаемите господа дет са ме критикували досега ..бих казала колко теми за групи съм пускала ама вече им изгубих бройката.Да почнем да броим...значии..като бях още пеленак във форума (още май на 1-я ден)пуснах тема за линкин парк...после се усетих че "сърча не е за украшение"ок-почнах да го използвам.и такаааа..после следващата ми тема бешее...ХА -следващата е тази!аз за други не си спомням и не се сещам да съм пускала!!!!и такаа-колко станаха-2. Господи!Наистина са много..обещавам-повече теми за групи и певци няма да пускам.малеее-ама аз наистина съм прекалила-много се извинявам и искрено съжалявам за тия 2 теми-обещавам-няма да се повтори едит:ааа,извинявам се пак за притиснението,ама може ли да те питам нещо-КВО ОБЩО ИМА ЦИТАТА КОЙТО СИ ИЗПОЛЗВАЛ С леко глупавия ТИ КОМЕНТАР!?Ако не те затруднявам би ли ми отговорил??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 gerry^^,не е моя работа,но за последните 2 дена си пуснала повече от 3 теми...иначе случаят на Аврил е подобен на този с Джесика Симпсън и Джоджо,след известно време никой няма да си мисли за тях.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.