Jump to content
BulForum.com

plugin za flashget

harmonika

Recommended Posts

sajalqvam 4e otkrivam nova tema po vaprosa i znam 4e go ima nqkade vav foruma no ne mojah da go otkriq s tarsa4kata ...vaprosa mi e slednia:koi plug in se slaga6e i ako nqkoi moje da mi dade link ot kade da go drapna za da moga kogato surfiram s operata i dam s desnia buton na mi6kata da mi dava download with flashget...znam 4e ima6e nqkade podobna tema no ne mojah da q otkriq

p.s. izvinqvam se 4e pi6a na latinica

Да и аз за да не откривам нова тема и аз искам plugin за Mozzila, aко може.

Благодаря предвърително!

mersi mn za linka ...downloadnah si plugin-a samo 4e ne moga da go enable-na 6toto v ukazaniqta pi6e 4e trqbva da editna vav file types= Then go to Tools > Preferences > File types and edit the "application/octet-stream" to use the plugin "FlashGet Click Catcher Plug-In" for downloading files.

samo 4e vav gile types az nqmam application/octet-stream...

trqbva li da sazdam nov application?

mersi predvaritelno

да ти кажа честно и при мен нещо не може да се активира т.е. не ми позволява да избера plug-in-a ... преди малко го пробвах и не ще :confused

аз ползвам предимно firefox и операта не ми е много "позната територия" ... така че, ако се намери някой "разбирач" тук ..... добре :)

hmmm ne6to ne mi stana qsno ot foruma na operata...kakav e toq plug-in operaget....i izob6to mi se struva 4e ne raboti 6toto si go drapnaha ot edin attachement no ni6to ne stana...raboti li s flashget izob6to?

hmmm mai nqma normalnointegrirane na flashgeta s operata 6toto dori i da nameri6 pravilina plug-in e samo za nqkoi raz6irenia...kato *.exe i *.zip

nikoi li ne znae kakvo e spasenieto ot taq situacia??

EDIT:zna4i downloadnah si plug-ina samo 4e imam malko trudnosti pri instalaciqta...otvorih file-a kopirah poso4enite filove v plu-in directoriata, registrirah *.dll-a...i sega..?!?!

Има спасение, ама няма да ти хареса сигурно :-) Сменяш акселератора, в твоя случай FlashGet. Преди време и аз се опитвах да го интегрирам в Opera но сле 1 час борба не успях и просто инсталирах IDM /Internet Download Manager/ който се интегрира прекрасно с Opera. Другия начин е да си 'влачиш' линковете в прозореца на FlashGet-a но на теб навярно ти трябва прословутото "Download All by FlashGet" което аз лично, много харесвам.

Ако найстина ти трябва Download All By Flashget можеш да си решиш проблеми и по друг начин. Първо копираш в клипборда линка на директорията, която са файловете, след това отваряш ФлашГет и търсиш горе в лентата "Изследовател на сайтове"(иконата е една папка с една планета), там пайстваш линка и си готов. От там на татък би трябвало всеки да може сам да се оправи. :)

Ако найстина ти трябва Download All By Flashget можеш да си решиш проблеми и по друг начин. Първо копираш в клипборда линка на директорията, която са файловете, след това отваряш ФлашГет и търсиш горе в лентата "Изследовател на сайтове"(иконата е една папка с една планета), там пайстваш линка и си готов. От там на татък би трябвало всеки да може сам да се оправи. :)

hmmm zna4i nqma na4in da se integrira kam operata...jalko... a ina4e tva sas site explorera mi e qsno...mersi za savetite vse pak...

...zdrave i bereket togava...

Опера и ДаунлоудМастер работят перфектно в комбинация. Изтегли си от www.westbyte.com последната версия - никакви плъгини не се изискват.

В опциите на ДМ посочваш какво и как го искаш.

Опера и ДаунлоудМастер работят перфектно в комбинация. Изтегли си от www.westbyte.com последната версия - никакви плъгини не се изискват.

В опциите на ДМ посочваш какво и как го искаш.

da de no az sam sviknal s falshget i ne mi se zahva6ta s drug download manager...kakto i da e 6te se ma4a nqkak si...

• 3 weeks later...
Забравете за plugin-а на страницата на FlashGet, твърде нескопосан е. Има по-добро: OperaGet Питайте, ако има нещо неясно по инсталацията...

da de no az sam sviknal s falshget i ne mi se zahva6ta s drug download manager...kakto i da e 6te se ma4a nqkak si...

Ако още се мъчиш, след като сложиш плъгина на DeZoeker, сложи Този файл в директорията defaults на Операта ( х:\Program Files\Opera75\defaults ). после отвори файла с Notepad, натисни Ctrl+H и дай 'Replace All' на "e:\" с "х:\", където 'х' е устройството на което ти е Program Files с Операта

Enjoy :punk

Едит: Направено е толкова сложно и не е сложено за по-лесно да си е C:\, единствено заради непреодолимия ми мързел да го правя, и е както е при мен на E:\. Друг е въпросът, че обяснението как да се направи ми отне сигурно повече време от колкото ако бях го направил да си е на C:\

Абе... карай важното е че работи ;)

абе във хелпа на опера писхе как да се направи със фласх гет ама май не става поне при мен де.само понякога и то слу4айно ама и без това опера не поддържа(по точно обратното моя грешка) Гмейл.

Ако още се мъчиш, след като сложиш плъгина на DeZoeker, сложи Този файл в директорията defaults на Операта  ( х:\Program Files\Opera75\defaults ). после отвори файла с Notepad, натисни Ctrl+H и дай 'Replace All' на "e:\" с "х:\", където 'х' е устройството на което ти е Program Files с Операта

Enjoy  :punk

Едит: Направено е толкова сложно и не е сложено за по-лесно да си е C:\, единствено заради непреодолимия ми мързел да го правя, и е както е при мен на E:\. Друг е въпросът, че обяснението как да се направи ми отне сигурно повече време от колкото ако бях го направил да си е на C:\

Абе... карай важното е че работи ;)

abe da ti kaja o6te se ma4a ,samo 4e ve4e si slojih opera 8 beta, a tq e dosta priqtna za rabota , ako ne si q probval do sega.opitah da napravq tova koeto mi kaza:slojih plug-in-a koito mi dade DeZoeker ot foruma na operata...sled tova otvorih strani4kata koqto mi dade i copy-rah teksta,sled tova go paste-nah v novo tekstovo file-4e v C:\Program Files\Opera 8 Beta\defaults samo 4e ne moga da razbera kakvo trqbva da replacevam , kato na men ve4e mi e v x\: i pak kato dam s desnoto klavi64e na mi6kata ne se poqvava download with flashget ami samo poznatoto quick download i t.n...a pak kakvo da govorim za tva deto go sanuvam ve4e download all with flashget...kaji mi kade barkam i izob6to dali 6te stane toq plug-in na ver 8 beta??10x

opera 8 beta, a tq e dosta priqtna za rabota , ako ne si q probval do sega

Оpera 8 beta съм я пробвал часове след излизането и. Ползвам beta2 в момента а тя също е приятна ако не си я пробвал досега...

kaji mi kade barkam i izob6to dali 6te stane toq plug-in na ver 8 beta??10x

не трябва да маркираш и да копираш нищо а да си свалиш файла от линка, не си спомням да съм писал че трябва да копираш и пействаш нещо...

-Файла е standard_menu.ini

-Смени в него навсякъде 'E:\' със 'C:\' без кавичките

-презапиши стария файл с новия във горепосочената директория

Оpera 8 beta съм я пробвал часове след излизането и. Ползвам beta2 в момента а тя също е приятна ако не си я пробвал досега...

не трябва да маркираш и да копираш нищо а да си свалиш файла от линка, не си спомням да съм писал че трябва да копираш и пействаш нещо...

-Файла е standard_menu.ini

-Смени в него навсякъде 'E:\' със 'C:\'  без кавичките

-презапиши стария файл с новия във горепосочената директория

hmm ne znaeh 4e ima o6te edna opera...6te q probvam i neq...za file-a na koito si mi dal link mi otvarq tazi stranica...no ne tragva da go svalq..zatova az napravo go kopirahi paste-nah v edin nov file v C:\Program Files\Opera 8 Beta\defaults...hmmm sega kato kaza imeto na file-a zabelqzah 4e ve4e imam takav file v taq directoria....ili tr da replacena edinia s drugia?!...mai tva be6e glupav vapros..6te opitam da narpavq tova koeto mi kazva6 i 6te postna posle kakvo e stanalo

• 3 years later...

Днес проведох една неравностойна битка с Opera. Не можах да се преборя да интегрирам в нея нито стар flashget (1.6х), нито по-нова версия (1.82). Operaget не успях да я преборя за моята версия на Opera 9.27...

Може ли някой да помогне?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...