saint_jorjo Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Problema mi e mnogo interesen siguren sam 4e ako go razviem 6te pomogne i na drugi.Pyrvo az sam kam gigabit dostav4ik na internet. Taka iskam da popitam za6to ne moga da vlizam v kompiutrite na hora koito ima razli4no ip ot moeto (osven 4e ne moga da vlizam v tehnite kompiutri ne mojem da igraem i igri v mreja koeto e o6te po lo6o), primerno moito ip e 212.104.116.251 i ne moga da vlezna v kompiutara na 4ovek s drugo ip (naprimer 84.252.43.29) no moga da vlizam v kompiutrite na hora koito imat podobni ip-ta moeto(naprimer 212.104.116.249). Nqkoi mi be6e kazal 4e e ot firewalla ma az ni6to ne razbiram ot tezi ne6ta uj mahnah service pack 2 firewalla no ni6to ne stana pak ne moje, a iskam da otbeleja 4e kato se vkliu4ihme v na4aloto s moite priqteli kam tozi net, tova be6e predi mesec mojehme da si vlizame v kompiutrite vapreki razli4nite ip-ta molq pomognete 6te vi bydq mnogo blagodaren, mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 1. Има си тема за ггбит, даже няколко. 2, което е по-важно - вече си пуснал такава тема във форума на гигабит... беше ти и отговорено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.