Jump to content
BulForum.com

vypros otnosno ip_tata

saint_jorjo

Recommended Posts

Problema mi e mnogo interesen siguren sam 4e ako go razviem 6te pomogne i na drugi.Pyrvo az sam kam gigabit dostav4ik na internet. Taka iskam da popitam za6to ne moga da vlizam v kompiutrite na hora koito ima razli4no ip ot moeto (osven 4e ne moga da vlizam v tehnite kompiutri ne mojem da igraem i igri v mreja koeto e o6te po lo6o), primerno moito ip e 212.104.116.251 i ne moga da vlezna v kompiutara na 4ovek s drugo ip (naprimer 84.252.43.29) no moga da vlizam v kompiutrite na hora koito imat podobni ip-ta moeto(naprimer 212.104.116.249). Nqkoi mi be6e kazal 4e e ot firewalla ma az ni6to ne razbiram ot tezi ne6ta uj mahnah service pack 2 firewalla no ni6to ne stana pak ne moje, a iskam da otbeleja 4e kato se vkliu4ihme v na4aloto s moite priqteli kam tozi net, tova be6e predi mesec mojehme da si vlizame v kompiutrite vapreki razli4nite ip-ta molq pomognete 6te vi bydq mnogo blagodaren, mersi.

:confused

1. Има си тема за ггбит, даже няколко.

2, което е по-важно - вече си пуснал такава тема във форума на гигабит... беше ти и отговорено.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...