tomahawk Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Zasto nqma v os 64 bitow Windows az za ko go kupih toq procesor ste mu sa i bokluka smotan Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Zasto nqma v os 64 bitow Windows az za ko go kupih toq procesor ste mu sa i bokluka smotan <{POST_SNAPBACK}> По принцип не съм любопитен по природа, но твойте "размисли и страсти" от едно извесно време, така да се каже, пробуждат такова в мен та въпроса ми е следният. Тази твойта болест описана ли е някъде ~едит~ не се чуствай длъжен да ми отговаряш, по скоро го приеми като реторичен въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 64битов Windows ще излезе до няколко месеца. Поне така твърдят от Microsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 @karaman и ти вкара едни размисли ... А бе недейте са изказвайте неподготвени , поразгледайте тук там някой тест , сравнете и после говорете . А64 е доста по-бърз не само в игри(в мраковете кърти ) ,но и в много други приложения в сравнение с братята си Атлони(Бартони ) . Ти като имаш поглед върху пазара кое е добре да се купи сега . @tomahawk дай го на мене ... Щом не ти трябва , аз няма да откажа , нищо че не може да се "използва" още . И си имаме тема за 64 битовите машини ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 До колкото знам AMD64 върви и на досеащния WindowsXP, обаче като 32 битов процесор. Верно не е това, което трябва да получиш, но поне ще има на какво да гп ползваш докато излезне от тестов период 64 битовата версия. Тестовата 64 битова версия на WindowsXP Pro PS: По-запалените могат да се поразровят да видят какъв ненормален перформанс вади това животинче на FreeBSD 5.3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Вече има Windows XP за AMD64 но е бета версия и има пролеми с драйверите , щото все още на пренаписани ,т.е. са си за 32битова ОС. Като цяло ако проблемът с драйварите се оправи , т.е. като излезе тази ОС офицялно на пазара. Тогава ще ,ожеш да си играеш проблеми с 32битовите игри няма да имаш. Ето ти едно ревю на бета версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Не бих казал ,че има само бета : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/x86-64-rc1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.