Jump to content
BulForum.com

64 bit AMD

Recommended Posts

Zasto nqma v os 64 bitow Windows az za ko go kupih toq procesor ste mu sa i bokluka smotan

По принцип не съм любопитен по природа, но твойте "размисли и страсти" от едно извесно време, така да се каже, пробуждат такова в мен B) та въпроса ми е следният.

Тази твойта болест описана ли е някъде :blink: :confused

~едит~

не се чуствай длъжен да ми отговаряш, по скоро го приеми като реторичен въпрос

@karaman и ти вкара едни размисли ... А бе недейте са изказвайте неподготвени , поразгледайте тук там някой тест , сравнете и после говорете . А64 е доста по-бърз не само в игри(в мраковете кърти :P :D ) ,но и в много други приложения в сравнение с братята си Атлони(Бартони ) . Ти като имаш поглед върху пазара кое е добре да се купи сега :confused :laughing: :laughing: .

@tomahawk дай го на мене ... Щом не ти трябва , аз няма да откажа , нищо че не може да се "използва" още .

И си имаме тема за 64 битовите машини ...

До колкото знам AMD64 върви и на досеащния WindowsXP, обаче като 32 битов процесор. Верно не е това, което трябва да получиш, но поне ще има на какво да гп ползваш докато излезне от тестов период 64 битовата версия.

Тестовата 64 битова версия на WindowsXP Pro

PS: По-запалените могат да се поразровят да видят какъв ненормален перформанс вади това животинче на FreeBSD 5.3.

Вече има Windows XP за AMD64 но е бета версия и има пролеми с драйверите , щото все още на пренаписани ,т.е. са си за 32битова ОС.

Като цяло ако проблемът с драйварите се оправи , т.е. като излезе тази ОС офицялно на пазара. Тогава ще ,ожеш да си играеш проблеми с 32битовите игри няма да имаш.

Ето ти едно ревю на бета версията :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...