Jump to content
BulForum.com

Mortal Kombat,kakvo mislite za filma

m1s7ak3

Recommended Posts

Мен много ме радва :) изключително тъп като замисъл... ама има бой... пак не на ниво... дори и сам не мога да разбера защо съм ги гледал двете части и анимацията по 4-5 пъти...

А за 3 част нищо не съм чувал.

На мен пък втората част ми хареса. Мисля, че имаше доста яки битки, а саундтрака беше невероятен. Относно първата част не мога да говоря много, защото съм я гледал мн отдавна и то не на български. :music

Е, готинко си беше, едно време като се зарибявахме по играта и филмчето ме накефи. А втората част хем съм бил не знам колко малък, хем пак ми бодяха в очите дървените специални ефекти... Ама на кой му пука - и тя става за гледане :)

Сериала игралния почти не съм то тледал, щото нямах още кабелна като го въртяха.

Иначе анимацията я бива...

Не очаквам кой знае какво от третата част, но ще я гледав 100%

I dvata Mortal-a sam gi gledal po ne znam kolko pati i seriala pocheti ne sam my iztarvaval epizod.Igrata mi sedi na kompa ot 2 godini i niamam namerenie da e tria zashototo oshte e djatia s kef.Prosto sam maniak,a inache za 3-tata chast se nadiavam da e iaka sashto kakto minalite dve... :) :sayjin

typi4ko si e film4eto ama men mn me kefqt bitkadvijski filmi. hareswa mi ideqta za hora i sy6testwa s po-golemi4ki sili i da se pokave dokyde move da stigne izpolzwaneto na bojnite izkustwa.ako be6e i po dobro izpylninieto... :rolleyes:

Филмчето е доста добро и втората част ми хареса,но не много много.Очаквам да скивам третата дано не излезе няк`ва боза.

Аз направо отраснах с тая поредица. Имам всички игри за Сега, Плейстейшън 1 и РС както и двата филма на касетки. Вторият филм е супер глупав, ама както и да е. Чакам третата с нетърпение и дано не ме разочарова.

Какво ми говориш :)

Аз още си пазя колекцията - двете стратегически книги-игри "Смъртоносна битка" и "Смъртоносна битка: Тотално унищожение" заедно с романите. Ей, много луда работа! :D

Какво ми говориш :)

Аз още си пазя колекцията - двете стратегически книги-игри "Смъртоносна битка" и "Смъртоносна битка: Тотално унищожение" заедно с романите. Ей, много луда работа!  :D

И книгите имам :D Ама като е мъкнех из даскалото некаф ми открадна фигурките на героите и зарчетата :( Беше ми супер гадно и седнах и си нарисувах нови. Иначе Джордж М. Джордж са е постарал, макар че преводите на имената са малко бъгнати (Райдън, Кано и т.н. :) )

Малко изместих темата ама МК е велика поредица във всяко отношение дано и третия филм да го потвърди :punk

Първата беше добра......втората-много зле...третата-не ми се мисли.....

Първият Mortal Kombat ми беше първата касета ,която купих(още си я пазя :P ). Бях леко разочарован като визия от втората част ,но пак ми хареса. Имаше и едно анимационно сериалче което даваха по Fox Kids ако не се лъжа и то беше много хубаво. Абе Mortal-а си е Mortal. Дано и 3-тата част е хубва щото ако не е :cry :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...