bakova Posted July 28, 2003 Share Posted July 28, 2003 Zdravei Veli, Pitam za vtorata chast na "The last Emperor". Vidiah che ti si go uploud-nala Svalih gi i dvete cd-ta. Purvoto raboti mnogo dobre. No vtorata chast ne iska da trugne. Vuzmojno li e da ne e dokacheno neshto naprimer? Gledam che tia e samo 300 mb. Tova moje li da ima niakakvo znachenie? Molia, obisni mi. Bih iskala da imam celia film Blagodaria bakova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted July 28, 2003 Share Posted July 28, 2003 emi obichainite problemi...filma ne se e kachil celiq, shte go potursq da go svalq nanovo i shte go kacha. izvinqvam se za suzdalite se problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakova Posted July 28, 2003 Author Share Posted July 28, 2003 OK, niama problemi, shte izchakam Blagodaria! No....tui kato si administrator moga li da se oplacha ot podoben rod problem za drug film. (Auuuu, kakuv mi e kusmeta da popadam na takiva T.e. redno li e da murmoria za tova na vas administratorite? Kak se osushtestviava po princip kontrola za korektni filmi? Filma e Ben Hur. I pak vtorata mu chast e po-malka i ne raboti. Podoziram, che e podobna istoriata i za nego. Verno, nego go e uploadval ViRus. Pisah mu i na nego edin e-mail za vseki sluchai. No tui kato sum novobranec pone da mi obiasnite kolko da govoria i na kogo da govoria Mnogo blagodaria Priatno mi e s vas! bakova Index of /Movies1/Ben-Hur.(1959) Name Last modified Size Description ------------------------------------------------------------------ Parent Directory 28-Jul-2003 09:54 - Ben_Hur1.avi 26-May-2003 18:42 675M Ben_Hur2.avi 26-May-2003 18:52 435M uploaded_by_ViRuS 26-May-2003 18:56 0k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted July 28, 2003 Share Posted July 28, 2003 ami obrushtai se kum tozi koito e uploadnal filma Kontrol nqma i ne vizhdam kak mozhe da se osushtestvi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.