Jump to content
BulForum.com

2x256mb DDR 400mhz ram Dobre li varvi ????

Recommended Posts

Ами зависи какво ти е дъното.Ако поддържа DualChannel си взми още 256 (или продай тоя дето го имаш и направо си вземи Kit2*256), а ако не поддържа двоен канал може направо цял модул от 512МВ да боднеш.

Значи взимай 2 еднакви платки RAM 2x256 MB DDR 400 работата заспива. Защото дъното ти е двуканалано (nForce2 чипсет) и с 2 ще работи по-добре.

TwinMOS, ако питаш мен.А ако имаш повечко парички може да боднеш Geil или Kingston.TwinMOS-a мисля, че е към 80$ или нещо такова.Успех и да се похвалиш кво си взел и как бачка B)

Едит:Земи хвърли едно око тук ;)

Kingston е много стабилно, но е много скъпо. Най-добре виж цените в MOST.BG така  ще придобиеш най-добра представа.

Mного скъпо :confused че разликата с МДТ или Туинмос е около 7-8$, а те определено не са от скъпите :)

Little kagi za 100 dolara kvo moga da si kypa ama da sa 2x256 ddr 400 mhz kagi pls :)

2*256MB DDR400 Twinmos

2*256MB DDR400 KINGSTON

2*256MB DDR400 GEIL Value

2*256MB DDR400 Corsair Value

която и да вземеш все тая , може да се каже, че са еднакви, а разликата в цената м/у тях варира ~2-4$+/-

@little има ли други Corsair в нашaта родна страна и кой ги внася изобщо  :confused

има или по-точно, имаше до миналата седмица :cry внася ше ги същият, който внася Гейл-а, но каза, че за сега преустановява временно поради еисоките цени на които идват до тук

~едит~ но ако имаш интерес мога да попитам дали има нещо останало от последната доставка

Ами, човече, и аз съм с 2*256 DDR.Марката им е MDT -пише, че са асемблирани в Германия! :D Пуснал съм ги в двуканален режим и си вървят перфектно!Само не знам дали наистина компа става по-бърз(дори и да има подобрение, сигурно е 2-3%, което трудно би усетил).Сега тези памети гледам, че в "Ера" са по 38,5$ парчето, което мисля е доста добра цена!Иначе аз бих си взел GEIL .Има ги в "Ера" за по 54$ парчето!Но, доколкото знам, тези памети GEIL са основно за оувърклок.Та от тази гледна точка си прецени дали разликата от 15-16 зелени за парче не е доста голяма(говоря, ако не ги ползваш за клок)Все пак 30 зелени са си 30 зелени! :punk

@DANKO кво ще рече това вървят добре ... ае да те питам таимингите им какви са ? Ако работи на 2,5-2-2-7(8) на 400Mhz без повишаване на волтажа тогава е добре тогава и аз отивам и си взимам но сега че си ги хакнал в дъното и си го пуснал и те бачакт без да ти забие ВинБозата или някоя игра нищо не означава щото в такъв случай PQI и всяка друга марка ще са на 6 и се обезмисля работата да се взима по-скъпа RAM.

PS:не искам да се заяждам просто питам B)

• 4 weeks later...

Abe mom4eta oshte ne sam si zel pamet oba4e ve4e razpolagam sas 100 $ i moita pamet koqto e ky4i marka i e 256 ddr 400 mhz i e nova mogete li da mi prepora4ate neshto :) i da mi kagete dali sha mi trqbvat oshte pari za neshto po otka4eno :confused .10x :rolleyes:

Danoto e nForce 1 za sagalenie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...