Jump to content
BulForum.com

Kak da mahna pop-up

Sothbiss

Recommended Posts

Problemut e sledniq.Imam pop-up stopper proverqvul sum s Ad-Aware SE Personal i rezultata e vse su6tiq.Nqkuv gaden pop up se mi se poqvqva.Nz ot kude doletq nz dali su6to e ot nqkva programa.Pop upa mi otvarq prez 30min gore dolu,ne6to kato reklamna stranica www.addshoter ili ne6to takova.Plz pomognete,kajete kak da se oturva ot tva 4udo.

Flashget имаш ли пуснат , не кракнат ? Ако да , то тогава 99% проблемът е от него , след като го кракнах всичко се оправи .

Ne e ot Flashget.alchemy napravih vsi4ko opisano ot tebe,no prokletiq pop-up pak se poqvi.Za purvi put se sbluskvam s takova prokleto jivotno :blink:

Problemut e sledniq.Imam pop-up stopper proverqvul sum s Ad-Aware SE Personal i rezultata e vse su6tiq.Nqkuv gaden pop up se mi se poqvqva.Nz ot kude doletq nz dali su6to e ot nqkva programa.Pop upa mi otvarq prez 30min gore dolu,ne6to kato reklamna stranica www.addshoter ili ne6to takova.Plz pomognete,kajete kak da se oturva ot tva 4udo.

А като имаш Ad-Aware, пуснал ли си Ad-Watch? :) Би трябвало да реши проблема. А иначе za standarten pop-up ползвам вградения в google tollbar - доста добре се справя....само за най-тежките случаи (ако се появят) пускам Ad-Watch.

А като имаш Ad-Aware, пуснал ли си Ad-Watch? :)  Би трябвало да реши проблема. А иначе za standarten pop-up ползвам вградения в google tollbar - доста добре се справя....само за най-тежките случаи (ако се появят) пускам Ad-Watch.

Ad-watch iziskva licenzirana versiq na Ad-Aware,a moqta qvno ne e takava :P .Kaji nqkva 6mikerovka kak da stane taq magiq s licenza.

PS. V momenta Ad-Watch mi e not available

A da eto i cqloto ime na popa http://www.adshooter.com/redilect/redilect...m/pop-Microsoft Internet Explorer

I otnovo http://www.adshooter.com/redirect/redirect...=123&ADSwid=999

Качвай Ashampoo WinOptimazer Platinium Suite 2 за справяне с Pop Up-а. Включи

от менюто TuningTools/IP Spam Blocker и немаш проблеми със спама.

Проблема ти може да се предизвиква от наличието на Spyware или Adware за които нямаш представа. За целта си качи XoftSpy4.09 и SpyBotSD или нещо подобно. Спираш интернета. Изключваш System Restore(даваш десен бутон на My Computer и маркираш Turn Off Turn System). Това е важно защото по този начин някои щпиони си вмъкват отново при всяко рестартиране или възстановяване но ОС.

Рестартираш и започваш борба с паразитите.

Един съвет - сменяй IE с Firefox-а. :punk

A za tazi programa moje6 li da mi dade6 link 4e nikude ne q namerih Ashampoo WinOptimazer Platinium Suite 2

Тук

или

Тук

или

Тук

ПП. Задължително качи няколко програми за борба със "нашественици". Като

XoftSpy

SpyBotSD+Updates for SpyBotSD

SpySweeper

Още неща в полза

Registry Mechanic

CCleaner

Програма за следене на интернет трафика BWMeter

Mozilla Firefox

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...