ice[man] Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 ako nqkoi moje da mi nameri i prati teksta na tazi pesen 6te sam mu mnogo blagodaren. E-mail: kuki_m28@abv.bg 10x predvaritelno!!! P.S. Ako temata ne e na mqstoto si molq da me izvinite. Prosto ne znam kade da q pusna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 толкова е лесно още по-лено туй гуглето гъляя ралта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 много безсмислена темаа има толкова много сайтове!що тряя да занимаваш хората!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Текстът го имах, записвах го докато веднъж слушах песента по телевизията. Само, че незнам каде съм го дянал. Песничката като цяло е много добра. Но, ще ми се да попитам автора на темата... Когато починаха ГУНДИ и КОТКОВ, знам, че бе направена песен, мисля на сръбски... за тях. Тази песен ако я имаш просто аз лично ще съм ти много благодарен. Песента е нещо невероятно. Беше единствената песен тогава за двете деветки. Така се и казва ако не се мисля. "Двете деветки". Не е на български, но какво от това. Когато бях по малък карах майка ми да ми я пее. Знаеше я жената, но сега вече е избледняла и в нейното съзнание. Е надявам се да я има някой!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Изтегли си EvilLyrics ! Не знам дали намира български текстове , но тая програмка 'рови' от 10 сайта някъде! Много е добра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Изтегли си EvilLyrics ! Не знам дали намира български текстове , но тая програмка 'рови' от 10 сайта някъде! Много е добра! <{POST_SNAPBACK}> Абе и аз мислих,че е добра ама след като на 60% от песните ми не можах да намеря текстовете вече не мисля,че е много добра...пък и няма български текстове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.