Jump to content
BulForum.com

Sell: Nokia 6600 много добър

Recommended Posts

Цена 400лв. Телефона е перфектен с нов софтуер има инсталиран MP3 Player и е направен да снима клип до размера на паметта (32 MB) карта

До утре вечер е крайния срок за продажба

E не мислиш ли че сваляш прекалено много като искаш Nokia 6600 за 300 лв си намери ама не от мен ... тва си е живо нахалство разбирам че може да има някакво сваляне на цената но ти просто ме разби тотално...Успех с тарсенето за 300 лв :) :)

E не мислиш ли че сваляш прекалено много като искаш Nokia 6600 за 300 лв си намери ама не от мен ... тва си е живо нахалство разбирам че може да има някакво сваляне на цената но ти просто ме разби тотално...Успех с тарсенето за 300 лв :)  :)

Ako moje neka i az da se namesia malko v komentara na cenata pri polojenie 4e v magaite po RUSKI go ima na vitrina s cena 350lv. normalno e mom4eto da ti dava 300lv.

Ами да иде да си купи тогава не го карам насила.

И нека моля само тези които имат наистина интерес да пишат

Айде да ги направим 360  :)  :) все пак е в перфектно състояние

Абе то хубаво перфектно, ама като няма гаранция...Нали ти казвам за 400 ще го взема от магазина барсак, ако си навит още важи офертата за 300лв, като гледам няма други които да предлагат цени и оферти за взимане веднага, ти си решаваш ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...