Zaio Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Hora are da mi kajete nqkvi igri za emulatori-abe za gameboy ama da sa v wareza i da mogat da se igraqt na kompiutar!!Please.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Първо кажи за какък Gameboy искаш игри. Оригиналния Gameboy е монхромен и не съм сигурен, че искаш да играеш точно него. Има Gameboy Color който е на практика същата конзола, само че с цветове, после има и Gameboy Advance, за който има много хубави и работещи игри, включително и качени на warez.ru, и след него още едно поколение, за което не знам да има още ромове, но може да е мой пропуск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 Govrim za takiva deto sa v "Console" i t.n.!!!Igrata da e ne6to kato Scared cards,card clash i t.n.!Please!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Като емулатор аз лично ползвам Visual Boy Advance - подкарва почти всичко за Game Boy, GB Color и GB Advance Ако някой ром не върви както трябва прибягвам до услугите на някое друго емулаторче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted February 16, 2005 Author Share Posted February 16, 2005 Govorim za igri a ne emulatori?Da mi kajete ne6to qko kato yugioh ili card clash!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Govorim za igri a ne emulatori?Da mi kajete ne6to qko kato yugioh ili card clash!!! Ami v wareza ima nad 400 igri za gameboy advance vklu4itelno i emulator koito se kazva Visual boy advance .Za Yu-Gi-Oh ima 5-6 igri no za card clash ni6to ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.