Lauta`Hools`Youth Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 ima dosta mesta v koito prodavat 4asti za me4a.ako gi kupq 6e stane li ili trqq da si gi namera. blagodarq za infoto se pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 25, 2005 Author Share Posted February 25, 2005 ima dosta mesta v koito prodavat 4asti za me4a.ako gi kupq 6e stane li ili trqq da si gi namera.blagodarq za infoto se pak <{POST_SNAPBACK}> Mi as moite si gi namerih po nqkoe vreme shte ti kajat che ti ostava 1 chast za da si napravish mecha sled tova gi davash na Бао-Дур i toi ti go pravi (pone taka pomna de) sq ubih onia malaumnik s maskata Edit: Predi malko e vratnah i as sq ostava da e vratna i s Dark Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Nqkoi ako moje da pomogne... Nachi ima edna vrata v Nar Shadaa koqto trqbva da se otvori s 3 promenqniq na nqkakav kod. Obache nemoga da sghvana kak stava tova. Taka che ako nqkoi si spomnq kak go e minal da pomogne shtoto kato gledam sam nqma da uspeq 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Nqkoi ako moje da pomogne... Nachi ima edna vrata v Nar Shadaa koqto trqbva da se otvori s 3 promenqniq na nqkakav kod. Obache nemoga da sghvana kak stava tova. Taka che ako nqkoi si spomnq kak go e minal da pomogne shtoto kato gledam sam nqma da uspeq 10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Пфууу,чети малко темата де!На предната страница съм отговорил как се минава тази врата. Избери това: 1. Turn center counterclockwise. 2. Turn left counterclockwise. 3. Turn right clockwise. Айде ,готов си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 Eto go i moq tip s Light http://play.evrocom.net/dl/incoming/Lil.Scrappy/Moq.tip.jpg http://play.evrocom.net/dl/incoming/Lil.Scrappy/Mi.da.jpg sq shte si napravq i edin za Dark mqtaite vashte da gi vidim kolko sa silni de Edit: desniqt mi zamah e mnogo losh Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 be Lil Scrappy poneje gledam 4e si baq napred vav igrata da te pitam.az sam na novata planeta ne na taq det ta pyska v na4aloto.Ve4e si vzeh ne6tata ot oneq garderob4eta govorih sas onaq ot Cheshka i sq kvo da praq.a otidoh i v Sattle Bay 2 kadeto se sre6ta6 s edin droid i idvat nqkvi naemni ybiici det trqq da gi razbii6.sled kato izlezna ot Suttle Bay 2 kvo trqq da bravq.kaji mi PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.ne sam kajil snimki 6ot Flash FXP mi sa e bagnalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 mqtaite vashte da gi vidim kolko sa silni de Ami nie sme si dali linx kum nashite geroi...pogledni 3-4 strani4ki po-nazad. Ajde ot men da mine: HBK hero; My hero be Lil Scrappy poneje gledam 4e si baq napred vav igrata da te pitam.az sam na novata planeta ne na taq det ta pyska v na4aloto.Ve4e si vzeh ne6tata ot oneq garderob4eta govorih sas onaq ot Cheshka i sq kvo da praq.a otidoh i v Sattle Bay 2 kadeto se sre6ta6 s edin droid i idvat nqkvi naemni ybiici det trqq da gi razbii6.sled kato izlezna ot Suttle Bay 2 kvo trqq da bravq. <{POST_SNAPBACK}> Ako razvivash dark hero otivash pri Cheskaa v office-a im. Ako razvivash light hero otivash pri izvunzemnite. Posle otivash do edna sovalka, kadeto ima edin droid i te napadat nqkvi veselqci. Izbivash gi i nosish robota ili pri Czeska ili pri izvanzemnite...v zavisimost ot tova kakuv geroi razvivash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Ami nie sme si dali linx kum nashite geroi...pogledni 3-4 strani4ki po-nazad.Ajde ot men da mine: HBK hero; My hero Ako razvivash dark hero otivash pri Cheskaa v office-a im. Ako razvivash light hero otivash pri izvunzemnite. Posle otivash do edna sovalka, kadeto ima edin droid i te napadat nqkvi veselqci. Izbivash gi i nosish robota ili pri Czeska ili pri izvanzemnite...v zavisimost ot tova kakuv geroi razvivash. <{POST_SNAPBACK}> a izvanzemnite kade se namirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Ami te sa Chezka office, entertainment otdela, Onezi naemnicite...zabravih gi kak bqha, deto ima edin otpred, i ostava oshte edno kadeto mojesh da e vlezesh...ei tam... i kato vlezesh mislq v lqvo ot teb se pada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 Nqkoi ot vas da si e napravil Dark geroi i da e napred v igrata vaprosa mi e ima li novi filmcheta kato se igrae s Dark ili sa si sashtite kato se vratna s Light Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 10x basten mnoo ti blagodarq.abe da pitam koga si vzima6 lightsaber-ra ili kade i kak moje6 da si zglobi6 nqkoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Lightsaber shte ti dadat nqkolko kato pobedish v razli4ni bitki...za men lightsabera stana orujie sled razhodkata v peshterata s kristalite...predi tova beshe po-izgodno da polzvam obiknoven me4. Taka 4e nqma za kade da burzash s lightsabera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Nqkoi ot vas da si e napravil Dark geroi i da e napred v igrata vaprosa mi e ima li novi filmcheta kato se igrae s Dark ili sa si sashtite kato se vratna s Light <{POST_SNAPBACK}> Ми аз правя на дарк ,няма разлика само дето мисиите са малко по-различни ,трябва да си груб ,да лъжеш ,да отсичаш последователите ти.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 На Dark е много зарибено-феиса на героя са напуква ама иначе е почти еднакво и с Light, ама си има разлики де... Мисиите на тъмната страна са по-доходоносни и има повече интриги межфу спътниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Haha - po4ti vsi4kite igraem na Ultra Light kat gledam... Egati dobrite mom4enca sme Minah ja s light, utre po4vam dark Mnogo e kratkaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauta`Hools`Youth Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 4astite za lightsaber-ra na sa6tata planeta li da gi tarsq ili na drugite planeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 4astite za lightsaber-ra na sa6tata planeta li da gi tarsq ili na drugite planeti? <{POST_SNAPBACK}> Mislq 4e nqma planeta na koqto da gi syberesh i 3-te. Na Telos ima samo edna mislq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauta`Hools`Youth Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 nqkoi moje li da mi kaje kade se namira Bao-Dur 6toto nemoga da se setq.trqbva da govorq s nego vyv vryska s lightsaber-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ami ako ne ti e v ekipa go tursi na Ebon Hawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauta`Hools`Youth Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 offfff mnou sym glupav.az se 4uda ot kade mi e poznato tolkova tfa ime tfa bil oniq pi4 s "modernata" raka Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Nqkoi ako moje da pomogne... Nachi ima edna vrata v Nar Shadaa koqto trqbva da se otvori s 3 promenqniq na nqkakav kod. Obache nemoga da sghvana kak stava tova. Taka che ako nqkoi si spomnq kak go e minal da pomogne shtoto kato gledam sam nqma da uspeq 10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> dude kombinaziqta be6e otgovor 4 i ot tam probvai drugi combota Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNkO Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 imam niakakyv probelm kato q pusna da se instalira vtoria disk zapo4va in stalaciata i sled tova mi dava- DDL function call crashed:ISRT._WaitOnDialog- i mi zatvaria vsi4ko niakoi ako moje da mi kaje kavo da pravia .tnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Nachi v Sith Academy-qta ima edin test deto trqbva da se mine. Ako moje nqkoi da kaje koi sa vernite otgovori 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 Nachi v Sith Academy-qta ima edin test deto trqbva da se mine. Ako moje nqkoi da kaje koi sa vernite otgovori 10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Mi ako stava vapros za tova: ............................................... Ето ти отговорите: Which of the following Sith Lords is .......-Freedon Nadd. A number of Sith Lords conducted the ......-Twenty. Which of the following creatures ....-Gizka Which of the following statements ....-I always lie. The path to breaking chains is... -passion - strength -power - victory Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Mi ako stava vapros za tova:............................................... Ето ти отговорите: Which of the following Sith Lords is .......-Freedon Nadd. A number of Sith Lords conducted the ......-Twenty. Which of the following creatures ....-Gizka Which of the following statements ....-I always lie. The path to breaking chains is... -passion - strength -power - victory <{POST_SNAPBACK}> Ami da tochno za tva stava vapros Mnogo 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.