Jump to content
BulForum.com

Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply
ima dosta mesta v koito prodavat 4asti za me4a.ako gi kupq 6e stane li ili trqq da si gi namera.

blagodarq za infoto se pak

Mi as moite si gi namerih

po nqkoe vreme shte ti kajat che ti ostava 1 chast za da si napravish mecha

sled tova gi davash na Бао-Дур i toi ti go pravi (pone taka pomna de)

sq ubih onia malaumnik s maskata

Edit:

Predi malko e vratnah i as

sq ostava da e vratna i s Dark

Nqkoi ako moje da pomogne... Nachi ima edna vrata v Nar Shadaa koqto trqbva da se otvori s 3 promenqniq na nqkakav kod. Obache nemoga da sghvana kak stava tova. Taka che ako nqkoi si spomnq kak go e minal da pomogne shtoto kato gledam sam nqma da uspeq :(

10x predvaritelno :)

Nqkoi ako moje da pomogne... Nachi ima edna vrata v Nar Shadaa koqto trqbva da se otvori s 3 promenqniq na nqkakav kod. Obache nemoga da sghvana kak stava tova. Taka che ako nqkoi si spomnq kak go e minal da pomogne shtoto kato gledam sam nqma da uspeq  :(

10x predvaritelno  :)

Пфууу,чети малко темата де!На предната страница съм отговорил как се минава тази врата.;)

Избери това:

1. Turn center counterclockwise.

2. Turn left counterclockwise.

3. Turn right clockwise.

Айде ,готов си :)

Eto go i moq tip s Light

http://play.evrocom.net/dl/incoming/Lil.Scrappy/Moq.tip.jpg

http://play.evrocom.net/dl/incoming/Lil.Scrappy/Mi.da.jpg

sq shte si napravq i edin za Dark

mqtaite vashte da gi vidim kolko sa silni de

Edit:

desniqt mi zamah e mnogo losh

be Lil Scrappy poneje gledam 4e si baq napred vav igrata da te pitam.az sam na novata planeta ne na taq det ta pyska v na4aloto.Ve4e si vzeh ne6tata ot oneq garderob4eta govorih sas onaq ot Cheshka i sq kvo da praq.a otidoh i v Sattle Bay 2 kadeto se sre6ta6 s edin droid i idvat nqkvi naemni ybiici det trqq da gi razbii6.sled kato izlezna ot Suttle Bay 2 kvo trqq da bravq.kaji mi PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.ne sam kajil snimki 6ot Flash FXP mi sa e bagnalo

mqtaite vashte da gi vidim kolko sa silni de

Ami nie sme si dali linx kum nashite geroi...pogledni 3-4 strani4ki po-nazad.

Ajde ot men da mine: HBK hero;

My hero

be Lil Scrappy poneje gledam 4e si baq napred vav igrata da te pitam.az sam na novata planeta ne na taq det ta pyska v na4aloto.Ve4e si vzeh ne6tata ot oneq garderob4eta govorih sas onaq ot Cheshka i sq kvo da praq.a otidoh i v Sattle Bay 2 kadeto se sre6ta6 s edin droid i idvat nqkvi naemni ybiici det trqq da gi razbii6.sled kato izlezna ot Suttle Bay 2 kvo trqq da bravq.

Ako razvivash dark hero otivash pri Cheskaa v office-a im. Ako razvivash light hero otivash pri izvunzemnite. Posle otivash do edna sovalka, kadeto ima edin droid i te napadat nqkvi veselqci. Izbivash gi i nosish robota ili pri Czeska ili pri izvanzemnite...v zavisimost ot tova kakuv geroi razvivash.

Ami nie sme si dali linx kum nashite geroi...pogledni 3-4 strani4ki po-nazad.

Ajde ot men da mine: HBK hero;

My hero

Ako razvivash dark hero otivash pri Cheskaa v office-a im. Ako razvivash light hero otivash pri izvunzemnite. Posle otivash do edna sovalka, kadeto ima edin droid i te napadat nqkvi veselqci. Izbivash gi i nosish robota ili pri Czeska ili pri izvanzemnite...v zavisimost ot tova kakuv geroi razvivash.

a izvanzemnite kade se namirat

Lightsaber shte ti dadat nqkolko kato pobedish v razli4ni bitki...za men lightsabera stana orujie sled razhodkata v peshterata s kristalite...predi tova beshe po-izgodno da polzvam obiknoven me4. Taka 4e nqma za kade da burzash s lightsabera :D

Nqkoi ot vas da si e napravil Dark geroi i da e napred v igrata

vaprosa mi e ima li novi filmcheta kato se igrae s Dark ili sa si sashtite kato se vratna s Light

Ми аз правя на дарк ,няма разлика само дето мисиите са малко по-различни ,трябва да си груб ,да лъжеш ,да отсичаш последователите ти..

На Dark е много зарибено-феиса на героя са напуква ама иначе е почти еднакво и с Light, ама си има разлики де... :P Мисиите на тъмната страна са по-доходоносни и има повече интриги межфу спътниците.

Nqkoi ako moje da pomogne... Nachi ima edna vrata v Nar Shadaa koqto trqbva da se otvori s 3 promenqniq na nqkakav kod. Obache nemoga da sghvana kak stava tova. Taka che ako nqkoi si spomnq kak go e minal da pomogne shtoto kato gledam sam nqma da uspeq  :(

dude kombinaziqta be6e otgovor 4 i ot tam probvai drugi combota

imam niakakyv probelm kato q pusna da se instalira vtoria disk zapo4va in stalaciata i sled tova mi dava- DDL function call crashed:ISRT._WaitOnDialog-

i mi zatvaria vsi4ko niakoi ako moje da mi kaje kavo da pravia .tnx.

Nachi v Sith Academy-qta ima edin test deto trqbva da se mine. Ako moje nqkoi da kaje koi sa vernite otgovori  :P

Mi ako stava vapros za tova:

...............................................

Ето ти отговорите:

Which of the following Sith Lords is .......-Freedon Nadd.

A number of Sith Lords conducted the ......-Twenty.

Which of the following creatures ....-Gizka

Which of the following statements ....-I always lie.

The path to breaking chains is... -passion - strength -power - victory

Mi ako stava vapros za tova:

...............................................

Ето ти отговорите:

Which of the following Sith Lords is .......-Freedon Nadd.

A number of Sith Lords conducted the ......-Twenty.

Which of the following creatures ....-Gizka 

Which of the following statements ....-I always lie.

The path to breaking chains is... -passion - strength -power - victory

Ami da tochno za tva stava vapros :punk Mnogo 10x :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...