Jump to content
BulForum.com

Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith

Lil Scrappy

Recommended Posts

@Lil Scrappy nqma razlika v grafikata na maks m/u 6800gt ili 9550ge/td i to nikakva. razlika ima v proizvoditelnostta na kartata ,za6to na 6800 nqma da nasi4a na max a na 9550 nqma da moje da se igrae po4ti.

Nqkoi da ima kato moqt problem poso4en po gore? Ot tezi koito igraqt igrata xorata s 5900xt i izob6to s nVidia bazirani karti s kakvi draiveri ste ?

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply
Nqkoi da ima kato moqt problem poso4en po gore? Ot tezi koito igraqt igrata xorata s 5900xt i izob6to s nVidia bazirani karti s kakvi draiveri ste ?

Mi as sam s Ti 4200 i s 61.77 sam nqmal nikakvi problemi s igrite

po edno vreme bqh si kachil nai novite no povecheto ot igrite kakto si sakam (oshte v nachaloto) i me izhvarlq na desktopa

takache probvai s 61.77

Много хора имат проблеми на Нар Шада,затова правете сейв ,когато пристигнете на планетата  :) Просто изпълнявайте по-важните куестс ,за да привлечете вниманието на The Exchange :)

Haaaaaaah! Minah go!

Ей го и моя:Jedi Sentinel/Jedi Master

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/SW:Kotor/    :D  :D  :D

barvo ,samo da gi be6e oburnal v .jpg :ghost :huh:

ЕДИТ: Трябва ми помощ. С драйверите на Лил Скрапи не стана ,с най-новите не стана ,с препоръчителните от производителите не стана ,с изключване на звука не стана.. с версията от дата.бг не стана ,с пача не стана :(

Prescott

mi moje da imash nqkvi problemi s windowsa neznam

as kat imam problemi s windowsa i na men mi praqt problemi poveche ot igrite

ami bugva mi samo na tova mqsto :( ina4e nqmax problemi. Tuko 6to obikolix tam deto me puska i crashva.. i ne mi crashna dokato obikalqx ,no sled kato oniq bude ubit ot goto i dava toq error. Drugite igri nqmam problemi.. moje ne6to geroq mi da e e bugnal ili puk save-a ,znam li.. mislq 4e ako nqkoi mi dade save 6te moga da prodalja igrata..

Neznam za vas no men igrisata si me zarebqva super mnogo

grafikata malko kusa

no sichko drugo e mnogo dobre napraveno i shtesh neshtesh igrata te plenqva

kolkoto poveche se igrae tolkova po interesna stava

tova predlojenie predpolagam sashto shte stane RPG na godinata

Neznam za vas no men igrisata si me zarebqva super mnogo

grafikata malko kusa

no sichko drugo e mnogo dobre napraveno i shtesh neshtesh igrata te plenqva

kolkoto poveche se igrae tolkova po interesna stava

tova predlojenie predpolagam sashto shte stane RPG na godinata

Ima si i malko byg4eta no ina4e igrata e mnogo qka. Ot dosta vreme ne sym igral RPG koeto da me izkefi tolkova.

mi az nqma da xodq na Nar Shadaa ,za6toto mi dava gre6ka :)

Mi ne mi se vqrva da prevyrtish igrata bez da otidesh na Nar Shadaa, zashtoto tam ima Jedi Master i Party member, koito sa 4ast ot story-to, zatova ili si opravi greshkata ili spri da igraesh, predi da si zapo4nal da se qdosvash pove4e 4e nqma da e prevyrtish

Mi ne mi se vqrva da prevyrtish igrata bez da otidesh na Nar Shadaa, zashtoto tam ima Jedi Master i Party member, koito sa 4ast ot story-to, zatova ili si opravi greshkata ili spri da igraesh, predi da si zapo4nal da se qdosvash pove4e 4e nqma da e prevyrtish

Ерорра дето ми дава не може да се оправи :) ПРеинсталирах всички драйвери директХ-ове.. :) Знам ,че няма да мога да е превъртя ,но ще намеря нови приключения на другите планети :)

as toku shto kasnah na

Nar Shaddaa

malko po kasno shte poigraq tam

dano da nqmam nikakvi problemi

useshtam kak navlizam v zakluchitelnata faza na igrata

i posle s shte si napraq nqkav Dark geroi

dobre che igrata izleze v nachaloto na godinata a ne v sredata

Edit:

toku shto i men me izhvarli na desktopa dokato sakah na Nar Shaddaa

kakva vikate e prechinata

i pri seki li e ima ???

Edit2:

a sq pak ze che filmcheto si mina bez da me izhvarlq na desktopa i igrata si prodaljava

hmm dano ne pravi taka i za napred

shte vidim

Hmmm onaq se okaza golqma mrasnisa we deiba

na men mi ostava oshte malko (mislq) za da e prevarta

tezi koito sa napredna (prevartq) li zashto ne si mqtat geroite

neka da gi vidim

na moq shte mu metna skoro nqkolko shota

inache igrata si e nomer 1 nqma da ima druga kato neq

pone za sega de ;)

nqkoi 6te mi kaje li koga moq geroi 6e se nau4i da boravi s svetlinen me4.az sym na 2-ro nivo.

hora u4ete angliiski.super trudno mi e 6oto poznaniqta mi po angliiski sa super malko

Трябва да си направиш светлинен меч. Събираш компонентите и ги носиш на Бао-Дур ,за да ти каже дали са подходящи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...