HBK Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Щом си в началото-екипирай се с Torch-a и BASH!!Демек-удряййййййййййййййй Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 HBK, stignah do mastera na Visas i go ubih...ami lesno...okaza se, 4e ne moje da mi izdarji "silite"...osobeno Kill. Tolkova da se nadqvam, 4e shte moje da se izpravq nai-nakraq sreshtu dostoen protivnik i to...dano onzi s ednoto oko da e po-dobar fighter Kato go eleminiram i nego shte pisha pak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ami ot kkade da go zema toia torch.To tam mi izpisva 4e iska nekav plazmen fener ama az ne znam ot kade da go vzema.A do kolkoto do vratite govoriia vi za onaia vrata detoe napravo(abe onaia deto pushi)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Дам,Нихилиъс беше голямо разочарование Като чета по-другите форуми,никой не е имал проблем с последните босове,което е глупаво-би трябвало те да са трудни Някой казват,че на последна трудност било ОК,може да пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ami kakvo da ti kaja...krea bez razni forces za zashtita q svalih...hubavo beshe, 4e pone beshe imunizirana ot moite forces i i vzemah samo po 35-39 damage. Eto s kakvo q vrutnah az. cuk!. Jedi consular 20ti level i 7mi level jedi master. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Хубаво геройче Ти си ултра light sided бе Ще я минаваш ли с dark? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ami moje...a za ultra light sided...kakvo da pravish spasqvah sveta, a geroite vsi4ki gi obi4at Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 awe hora na4i dosta propusnah da igraia i sa stignah do onderon i tam razsledvam ubiistvoto i samo mi ostana da namera glavata na 4upeniq droid kakvo to4no triabva da s prai za da e namera thx predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Govorish s kapitana na "thugs", koito se namirat v bara, v specialna staq. Samiq kapitan se namira ot lqvo na tanciorkite. Posle otivash do robota deto prodava razni 4asti na ploshtada i q kupuvash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 mnogo blagodariq za pomo6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Abe, na Nar Shadaa maj ima njakyv byg Na nar shadaa docks, ot enclave na onja (vogga li beshe ) izlizash i trygvash nadjasno... Abe maj zapadno na kartata... ta tam ima obsto 3 vrati, ednata e kym apartamentite, a drugite dvete ne stat da se otvorjat I ne che sa locked ili nesto takova, a vyobste ne se pokazvat kato vrati, vse edno sa chast ot stenata (kato slozha mishkata na tjah ne pokazva door) Ima li njakyf pa4 det opraa tva i ako da, iska li krak i ba4ka li, ako ne, byg li e ili naro4no e taka??? Are please help, 4e vsi4ko drugo do momenta sym minal i ne moga da prava nisto. A imam chuvstvoto, che toja goto det trebe da go ubija e tam, stot nikyde drugade go njama, a VSICHKO drugo sym pretyrsil........ HEEEEEEEEEEEEEELP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 nar shadaa e nai obarkanoto... i tva ne e bug ami sa za nekvi bonus misii... i naistina e UJASNO trudno da s mine nar shadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Aha, blagodarja I vse pak kyde e toja goto??? Obikolih vsi4kite 5 planeti, namerih ve4e 4 jedi mastera (s atris de...) i zabih Ama stom kazvash che ne e byg, puskam za goto izdirvane v interpol A dali ostava oste prili4no mnogo igra, stoto ne sta oste da svyr6i (36 chasa) Ima oste slotove vyv party screen-a, znachi ima oste, ama ne e po-mylko ot 5 chasa, nali??? 10x! P.S. Aaaaaaah, shvanah gooo, prosto otidoh s airspeedera v refugee sector i izlezoh prez vratata, taka pusnah trigger, kojto activira questa landing rights vlezoh si v koraba, utepah onija, posle izlezoh i dojde syobstenieto ot onja det iska da me srestne v bara, ottuk natatyk ste se setja, 10x! I zasto da ne mozhe da se vliza s maska, a trebe spacesuit, nali predi tova vlezoh s maska i s droida i nisto mi nemashe... However Ajde, pak se zadylbavam, ne me tyrsete Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Много хора имат проблеми на Нар Шада,затова правете сейв ,когато пристигнете на планетата Просто изпълнявайте по-важните куестс ,за да привлечете вниманието на The Exchange Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Играта е супер. По едно време бях прекъснал и изостанах ,но днес мисля ,че наваксах доста. Развивам си героя към тъмната страна Колкото повече играя толкова по-интересно ми става. Хораа само на мен ли ми дава някакъв еррор след като убих ония на Нар Шада? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Sorry za dvata posledovatelni posto no vi6te kakvo stana i nemoga da produlja preinstalirah igrata ,no ne se opravi.. osven da q svalq na novo li i az ne znam.. nqkoi da moje da pomogne ? a eto i problema : Error Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Dai podrobnosti za slu4kata. Nqkakav specialen zvuk da ima? Vazmojno e takav crash da se poqvi pri zvuk, koito zvukovata ti karta da ne moje da vuzproizvede. Sushtoto e vazmojno i pri videoto. Ne mojesh li da prosto da zaobikolish tazi mestnost ot kartata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Dai podrobnosti za slu4kata. Nqkakav specialen zvuk da ima? Vazmojno e takav crash da se poqvi pri zvuk, koito zvukovata ti karta da ne moje da vuzproizvede. Sushtoto e vazmojno i pri videoto. Ne mojesh li da prosto da zaobikolish tazi mestnost ot kartata? <{POST_SNAPBACK}> Tam nali trqbva6e na Nar Shada da se sre6tna s edin v edna arena i deto Goto go ubiva s misul. Posle onova kosmatoto 4udovi6e i vuzrastnata jena si govorqt i sled tova trqbba da me puska da igraq ,no mi dava toq error. Nqma nikukuv zvuk prosto lampata na harda zaciklq za malko i tova e.. PC to mi e P4 3GHz , 1GBDDRRam , Axle 5900xt pro ,asus p4p800e-deluxe ,seagate sata 200gb ,zaxranvaneto fortron na 350W kato sega nqmam ni6to kloknato . A mi be6e stanalo interesno I predi mi be6e davalo gre6ka ,no kato startirax igrat a na novo se opravq6e ,a sega ne iska - probvax okolo 10 puti.. jalko.. Osven da svalq versiqta ot data.bg.. btw ako ima zna4enie geroqt mi e kum dark-side. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ami bih te posuvetval da updatenesh vsi4ki driveri za sistemata ti... i ei taka za sporta da izklu4ish sound podrujkata ot start/run/dxdiag/sound (no acceleration) i davidish dali shte mine tozi moment. Drugo...mojesh da potursish iz drugi forumi dali drug s tvoqta video karta ima problem s igrata... i ako nqma da go pitash s koi driver e. Moje da proverish i na site-a na proizvoditelq...4at pat puskat patchove za podobni slu4ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Дам,Нихилиъс беше голямо разочарование Като чета по-другите форуми,никой не е имал проблем с последните босове,което е глупаво-би трябвало те да са трудни Някой казват,че на последна трудност било ОК,може да пробвам <{POST_SNAPBACK}> abe vqrno si e za poslednite bosove ama ima edno syshtestvo deto ako go napadnesh direktno te ubiva ot 2 udara! 2!tochi po 250 na udar-imah 40 def i pak tocheshe taka.ama vtoriq put kato se pusnah proto mu bqgah shtoto e bavno i lightning-lightning-lightning Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ami bih te posuvetval da updatenesh vsi4ki driveri za sistemata ti... i ei taka za sporta da izklu4ish sound podrujkata ot start/run/dxdiag/sound (no acceleration) i davidish dali shte mine tozi moment. Drugo...mojesh da potursish iz drugi forumi dali drug s tvoqta video karta ima problem s igrata... i ako nqma da go pitash s koi driver e. Moje da proverish i na site-a na proizvoditelq...4at pat puskat patchove za podobni slu4ai. <{POST_SNAPBACK}> za videoto sym smenql dnes symati draiveri.. mislq 4e e ot igrata ,ne6to.. za6toto dokuto stigna do tam nqmax nikukvi problemi.. sega zapo4nax igrata s light-sided da vidq dali 6te stane taka i mejduvremenno q svalqm ot data.bg. za sounda ne mi se vqrva ,kato go izklu4a pak su6toto.. v errora koito dava pi6e 4e e ne6to ot .exe-to t.e. crack-a . nz i az. 1 moi priqtel e su su6tata karta kato moite draiveri i si igrae bezproblemno.. dano da se opravi tova ,4e igrata e mnogo luda sega minax asteroida i otivam na telos.. kolko burzo stava kato si go minaval ve4e edin vupros svurzan s igrata. zna4i az sled telos (ne izpulnih si4ki quest osven na onezi strannite su6testva deto otglejdat cvetq i deto mi dadoxa korab) posle otidox pri jadaikata i tq me progoni za6toto bqx dark-sided i edna ot neinata armiq se ka4i na moq korab. Posle napravo otidoh v Nar Shada - tam li trqbva6e da otida ? - i iztrepah si4ko v onezi koridori spasih onova momi4e .. taka li trqbwa6e da stane ili trqbwa purvo na telos da dovur6a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 abe vqrno si e za poslednite bosove ama ima edno syshtestvo deto ako go napadnesh direktno te ubiva ot 2 udara! 2!tochi po 250 na udar-imah 40 def i pak tocheshe taka.ama vtoriq put kato se pusnah proto mu bqgah shtoto e bavno i lightning-lightning-lightning <{POST_SNAPBACK}> Haha...pi4 az s 2 force-a "Kill" i mu kazah bye bye....izduhna dale4 predi dori da si e pomislilo da me udari. Az taka ubih i NIhilous ili kakto tam se pishe... kill kill and kill i taka do posledniq pat koito padna...gorkiq, kak samo me gledashe jalno dokato se gur4eshe ot bolka. Prescott, nqma zna4enie kak varvish iz planetite...vsi4ko e do XP, koeto shte spe4elish ot dadena planeta...po-burzo q minavash, po-malko xp vzemash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 20, 2005 Author Share Posted February 20, 2005 imam vapros kato tragnesh po tamnata sila kato naprednesh promenq li se vanshniq vid na geroq surata i tam drugite raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Lil Scrappy,доколкото знам ДА.Разни белези му излизат май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 Lil Scrappy,доколкото знам ДА.Разни белези му излизат май <{POST_SNAPBACK}> Hmmmm tova shte trqbva da se vidi as sq sam ot dobrite no tuka nqkvi 3-ma jadai-cheta me machkat mnogo i sam poludql veche ako si bqh s moq geroi shtqh da im sipa mnoo posle shte pochvam s dark da gi mlata koi znai moje da e po interesno da si ot tamnata strana Edit: Da_Devil ti mnogo hubavi shotove metna we man nali shteshe da napraish nqkolko s tvoqta 6800 GT ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.