zlobniq Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Аз я превъртях вече... Ама нещо старата имаше по-интересна история, ама както и да е Сега остава да я мина и като Dark Jedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 И аз я превъртях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 16, 2005 Author Share Posted February 16, 2005 Q metnete nqkoi drug shot da vi vidim geroite kak sa as ne sam e sakal ot nqkolko dena no shte e vratna i as po dvata nachina Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ето и част от екипировката ми: Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ne 4e neshto, ama az sam na polovinata igra...oshte ne sam hodil na dantooine i geroq mi e 20ti level, a umeniqta mu sa nqkak si dosta nad tvoite. Imam nqkolko 20ki. Ina4e az izobshto ne vlizam v bitka...malko force i vsi4ko e umrqlo predi da se e priblijilo do men...a uj s Jedi Consulat bilo po-trudno. Nai-zapomnqshtiq se slu4ai beshe kato hodih v onzi bar deto e s otroven gaz...napadat me kum 10-12 gada...az si stoq na edno mqsto i sled 5 sekundi si ostavam sam v staqta...lightsabera go polzvam, 4e mi dava + 1 wisdom ina4e na bosovete karam na umruci pravq 2 puti pove4e damage ot kolkoto s lightsaber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Не че нещо,но с този герой си минах играта без никакъв проблем Нито Нихилиъс,нито Сион,нито Трейа ме убиха Имам Master Speed+Master Battle Meditation+ Master Force Imunnity+Master Heal+Master Force Barrier...никой няма шанс Жалко ,че не може да те размажа А ти имаш ли си Престиж Клас или си още на Консулар?Сега си видях инвентара,имам някои предмети,които ми дават много скилс,например Ръкавици+5 сила,но не съм ги сложил...защото нямам нужда от тях.Има много по-важни работи от статс Чакам скрийншоти и от вас Бтв,направих си жена,с която да мина и дарк сайд Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ami wisdoma mi e 28...inteleligence 18, constitution 18 charsima 19. Sreshtu onzi jedi (master edi koi si) deto pazishe nqkva izmislena kralica...bitkata produlji 3 sekundi, bukvalno go razbirai. Ako ne zabelqzvash kazah ti, 4e sam na polovinata igra. Ne sam hodil izobshto na celi 2 planeti da ne govorim, 4e trqbva da se vrushtam na drugi 2, zashtoto imam quests tam. Az se motam samo po edna roba, nqmam broni po sebe si...rukavici i implantanti imam. Kazah ti, na4ina po koito az vodq bitkata e ot dale4e, a poneje geroq mi e mnogo silen i posveten vav force-a damage poemam samo ot blasteri. Force-a do momenta mi e 424, koeto e blizo 2 puti nad tvoeto. Defense-a mi e 34 makar da ne nosq bronq. Teq pi4ove deto gi kazvash hi4 ne sum gi 4uval do sega v igrata no ne vqrvam da mi se uprat. I celta mi ne e da si igraq s teb na koi e po-po-nai...a prosto otbelqzah, 4e stats-a ti e nisak, koeto zna4i, 4e ne si exploreval misiite dokrai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Изпълних всичко възможно до край приятелю. Имаш повече Форсе ,защото си Консулар И недей така сравнявай геройте,защото са ни различни класове и е субективно И не си мисли,че щети поемаш само от бластери,накрая ,когато те заобградят 6 -тима сита с мечове ще видиш как е А престиж клас имаш ли вече?Ако не -съветвам те да си Jedi Weapon Master/Sith Maraduer ,защото мисля,че се съчетава най-добре с консуларите Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Moje i da si prav, shte vidim kato napredna...do sega sa me napadali samo 2ma sitha s me4 + pi4ove s blasteri...vsi4ko umira bez da me e doblijilo. Rekord damage s edin force mi se pada okolo 700 damage (sumarno ot vsi4ki, koito udarih). Anyway az predpo4itam da igraq v solo mode, 4e drugite samo mi se burkat, puk i bez tova nqmam nujda ot tqh Jedi Master 1vi level sam i 20ti level Consular...mislq imam prestige, no ne sum siguren...ako kajesh i za kakvo mi e tozi prestige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 Awe pichove neshto zasepih na ONDERON ne moga da e napusna deiba i planetata q pomognete onia Captain Bostuco neshte da me puska deiba neshto v bara li se pravi as ot tam zeh adna visa dadoh 500 credits i otidoh da e dam v nachaloto na kartata na onaq jena s desata i zasiklih sastezavam se s snoop racera onia mi pishe 55 sek as go minavam za 42 i pak iska da se sastezavam help Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Намери ли джедая,който е там? Мандалор,познава 1ин лекар,който има връзки и ще те срещне с джедая,но лекаря е заловен..Трябва да свалиш обвиненията от него ,много говорене се иска За да го освободиш,отиваш в cantinata/бара и там почваш да разпитваш Как си с английския? @basten,абе да не би да я играеш на EASY?Как така на соло моде ги биеш без проблем?Явно консуларите са imba Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Na onderon trqbva da razkriesh koi e ubieca...hodish v bara govorish s onzi deto igrae pazzak..Nikko li beshe ne pomnq. Posle s barmana, sobstvenika na tova sas sastezaniqta, lidera na nqkvi murshi i ozni pi4 deto ti opravq vizite. Mejdu drugoto hodish do edna ot kup4inite s bokluci da tursish memory core-a na robot. Tozi memory core se namira pri edin drug robot deto prodava 4asti na pazara. Nakraq tozi memory core go nosish pri tozi deto ti opravq vizite, za da vidish kakvo ima v nego. A moje da razkarash 3ta kapitani ot postovete im...za celta az napravih slednoto...purviq kapitan mu kazah, 4e iskat da go trepqt i toi hvana purvata sovalka i iz4ezna. Na 2riq kapitan mu kazah, 4e mqstoto mu ne e pred portite... toi se opuna i kaza, 4e shte iska prerazpredelenie...az ne go iz4akah ami napravih kuso i stana edna malka eksploziika i toi iz4ezna. Na posledniq kapitan deto stoi do nqkakva kula mu burborqsah neshto i nakraq i ot nego se otturvah. Kaji koi to4no quest ot onderon izpulnqvash sega, za a pomognem adekvatno. HBK ne igraq izobshto na easy...az kato ti kazvam, 4e nikoi ne stiga do men ne si pravq gurgara. 1/10 pravi save i dori pri save na force-a mi mu vzemam 15-20 krav...otdelno, 4e pri povtorno castvane na force-a 100% e hvanal putq. Lightsaber-a mi stoi za ukrasa...s nego otvarqm vratite. Wisdom-a mi e moshnostta na force-a...neshto podobno na strenght-a pri teb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 Na onderon trqbva da razkriesh koi e ubieca...hodish v bara govorish s onzi deto igrae pazzak..Nikko li beshe ne pomnq. Posle s barmana, sobstvenika na tova sas sastezaniqta, lidera na nqkvi murshi i ozni pi4 deto ti opravq vizite. Mejdu drugoto hodish do edna ot kup4inite s bokluci da tursish memory core-a na robot. Tozi memory core se namira pri edin drug robot deto prodava 4asti na pazara. Nakraq tozi memory core go nosish pri tozi deto ti opravq vizite, za da vidish kakvo ima v nego. A moje da razkarash 3ta kapitani ot postovete im...za celta az napravih slednoto...purviq kapitan mu kazah, 4e iskat da go trepqt i toi hvana purvata sovalka i iz4ezna. Na 2riq kapitan mu kazah, 4e mqstoto mu ne e pred portite... toi se opuna i kaza, 4e shte iska prerazpredelenie...az ne go iz4akah ami napravih kuso i stana edna malka eksploziika i toi iz4ezna. Na posledniq kapitan deto stoi do nqkakva kula mu burborqsah neshto i nakraq i ot nego se otturvah. Kaji koi to4no quest ot onderon izpulnqvash sega, za a pomognem adekvatno. HBK ne igraq izobshto na easy...az kato ti kazvam, 4e nikoi ne stiga do men ne si pravq gurgara. 1/10 pravi save i dori pri save na force-a mi mu vzemam 15-20 krav...otdelno, 4e pri povtorno castvane na force-a 100% e hvanal putq. Lightsaber-a mi stoi za ukrasa...s nego otvarqm vratite. Wisdom-a mi e moshnostta na force-a...neshto podobno na strenght-a pri teb... <{POST_SNAPBACK}> Mi to as droida go znam koi e govoril sam sas sichki no zabelqzah che toq mi vika da govora i s nqkav Panar a ne znam kav e toq i kade da go namera Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 @Lil Scrappy,ето ти имената на NPC-тата(всички са в бара/cantinata),с които трябва да говориш,за да изпълниш questa(Говори с Riiken,ако не си го получил): 1-Panar и Nikko,докато Nikko не ти каже къде е намерил тялото,отиди на мястото,там ще намериш части от дроид,върни се в бара 2-Пак говори с Panar и Nikko,1ин от тях ще ти каже,че отвън има робот 1b-8d,който продава части,може да има нещо запазено,което да ни върши работа.Купи от него частите и пак се върни в бара 3-Говори с Kiph и му покажи частите,той ще възстанови последния запис,говори и с Nikko,после отиди при Riiken и ще освободят лекаря. После пак ще са наложи да идеш в бара,за да смажеш едни клоуни,за да вземеш откраднатите дискове на Док @basten,аз почнах с Consular,за да мина и Дарк Сайд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 @Lil Scrappy,ето ти имената на NPC-тата(всички са в бара/cantinata),с които трябва да говориш,за да изпълниш questa(Говори с Riiken,ако не си го получил):1-Panar и Nikko,докато Nikko не ти каже къде е намерил тялото,отиди на мястото,там ще намериш части от дроид,върни се в бара 2-Пак говори с Panar и Nikko,1ин от тях ще ти каже,че отвън има робот 1b-8d,който продава части,може да има нещо запазено,което да ни върши работа.Купи от него частите и пак се върни в бара 3-Говори с Kiph и му покажи частите,той ще възстанови последния запис,говори и с Nikko,после отиди при Riiken и ще освободят лекаря. После пак ще са наложи да идеш в бара,за да смажеш едни клоуни,за да вземеш откраднатите дискове на Док @basten,аз почнах с Consular,за да мина и Дарк Сайд <{POST_SNAPBACK}> To sichko mi e qsno no ako ti kaja che nikade ne sam vijdal toq uligofren Panar shte povqrvash li mojebi zaredi toq malaumnik ne moga da si mina misiqta sq sha go tarsa pak v bara da vida kade se e skril uligofrena edit: awe as znam kakva mi e misiqta no ne moga dago namera nikade toq Panar da ne e zapisan pod nqkakvo drugo ime ? ne go znam kade se e skril toq mishok Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Абе бара е малък,просто се вгледай добре,там е!! Просто бавно спирай мишката върху всеки и ще го видиш А ти сигурен ли си ,че си в бара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 Абе бара е малък,просто се вгледай добре,там е!!Просто бавно спирай мишката върху всеки и ще го видиш А ти сигурен ли си ,че си в бара? <{POST_SNAPBACK}> Mi shtom v bara sa KIPH i NIKKO znachi i tuk nqkade trqbva da sa e skril toq Panar shte go tarsa ko da praq ush sam govoril sas sichki v bara Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ei kusmetliq si, 4e i az trudno go namerih...vlez v staqta, kadeto sa oniq "Thugs"...otidi kum tanciorkite i v lqvo se pada toi HBK ve4e me napadnaha 4 sitha enovremenno...v solo mode mi vzemat okolo polovinata krav dogato gi izbiq (bez da polzvam force kill). Posle s 2 heal-a i sam na 100%. Estestveno moga i po vreme na bitkata da se napulnq, no iskah da vidq kolko to4no to4at. V group mode...samo tezi ot grupata polu4avat damage obiknoveno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Еми не знам къде си и какви ситове са те нападнали Не знам и как я играеш-light/dark sided?То и на мен 4 sith lords и 2 sith maraduers не ми взимат много ако съм си пуснал всички буфс Просто усещам обаче как моя dark Consular ще го направя Sith Assassin и ще изпозлвам stealth атаки Никой ли няма герой Jedi Watchman? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 Ei kusmetliq si, 4e i az trudno go namerih...vlez v staqta, kadeto sa oniq "Thugs"...otidi kum tanciorkite i v lqvo se pada toi HBK ve4e me napadnaha 4 sitha enovremenno...v solo mode mi vzemat okolo polovinata krav dogato gi izbiq (bez da polzvam force kill). Posle s 2 heal-a i sam na 100%. Estestveno moga i po vreme na bitkata da se napulnq, no iskah da vidq kolko to4no to4at. V group mode...samo tezi ot grupata polu4avat damage obiknoveno. <{POST_SNAPBACK}> 10x toku shto minah planetata toq tapir mnogo me zabavi dokato go namera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 Moje li da pomolq nqkoi da mi kaje kak da izpalna tozi quest che ne moga da poznaq nqkoi ot ogovorite zadadeni mi ot computer panela http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/Lil.Scrappy/adeeee.JPG 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Разбира се Ето ти отговорите: Which of the following Sith Lords is .......-Freedon Nadd. A number of Sith Lords conducted the ......-Twenty. Which of the following creatures ....-Gizka Which of the following statements ....-I always lie. The path to breaking chains is... -passion - strength -power - victory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 Разбира се Ето ти отговорите: Which of the following Sith Lords is .......-Freedon Nadd. A number of Sith Lords conducted the ......-Twenty. Which of the following creatures ....-Gizka Which of the following statements ....-I always lie. The path to breaking chains is... -passion - strength -power - victory. <{POST_SNAPBACK}> 10x priatel jiv i zdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Hora otna4aloto kvo triaa da napraa za da otvoria onaia vrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Koq vrata...znaesh li kolko vrati ima v na4aloto...ili ti se nadqvash posredstvom "silata" da razberem za koq govorish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.