Jump to content
BulForum.com

Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith

Lil Scrappy

Recommended Posts

az ve4e minah

1.Peragus

2.Telos

3.Dantoeen

4.Korriban

5.Nar Shadaa

i sega sam na

6. koraba ot koito t moliat da spasi6 The Republic i priema6 nezavisimo dali si sith ili jedi az ubih vsi4ko jivo v koraba i si4ko obhodih i nemoga da izliaza vika mi ne6to da namera v bridge ot consolata da go pusna i puskam go ne6ta da mi otvori vratata za koraba i pak sa6toto povtaria tva utre sh go boria :P

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply
az ve4e minah

1.Peragus

2.Telos

3.Dantoeen

4.Korriban

5.Nar Shadaa

i sega sam na

6. koraba ot koito t moliat da spasi6 The Republic i priema6 nezavisimo dali si sith ili jedi az ubih vsi4ko jivo v koraba i si4ko obhodih i nemoga da izliaza vika mi ne6to da namera v bridge ot consolata da go pusna i puskam go ne6ta da mi otvori vratata za koraba i pak sa6toto povtaria tva utre sh go boria :P

i dantoeen si minal! nikakvi problemi li nqmashe s nasichaneto?!kak ti vurveshe igrata tam???

Графиката съксссссссссссссссс  :angry1

Grafikata si e mnogo dobra we

prosto mnogo zavisi ot video kartata ti (upavash kartata na max i detailite v igrata na max) i grafikata si stava mnogo dobra

as sam oshte na telos (tolkova mnogo misii si otvorih che poludqh) se ga sam kam kraq no neshto bitkite stanaha mnogo dalgi deiba onia malaumnisi kato si iskarat mechovete i se biq po 20 chasa a geroq mi ne e nikak losh

predstavqm si po na tatak zakvo shte stava vapros

ima li hora koito da igraqt igrata s novite karti na NVIDIA i ATI ?

@Dante na Dantoeen be6e prosto ujasiava6to imah daje 1 crash vapreki 4e sam s novoto mi PC taka be6e i na kotor 1 i mn s izma4ih dokato go mina

a sega6noto mi PC e

LeadTek A400 GT(6800 GT)

1GB DDR PC3200

AMD A64 3200+ i na si4ki drugi planeti s darji extremno dobre samo na dantoeen ima problemi kakto pri kotor 1

ok niama problemi oba4e neo4akvai ne6to mnogo iako 6toto absolutno nikva razlika niama ot starata mi karta i tazi kato s ima predvid 4e si q zeh predi 2 dni :P

kak ve bi trqbvalo da ima se pak e dosta pari

ti sichko si upanal na mah nali i na videoto i v igrata

metni nqkolko shoto da vidim kak e

as sq sam s Ti 4200 128

sichko sam upanal no na opredeleni momenti edno takova zabaveno

Графиката съксссссссссссссссс  :angry1

И аз съм на същото мнение, дори ми изглежда по-грозна от 1вата част.. да не говорим че Обсидиън са осрали направо играта. Не виждам нищо ново(!!). Явно формулата на БайоУеър е толкоз перфектна, че са решили нищо да не барнат. Квото и да си говорим играта изглежда, я чувствам, се играе и т.н. точно както миналата.

Бинковете и те са толкоз осрани.. ма то такива си бяха и преди. Просто съм очуден кво разработваха толкоз време, като текстури, звъци и т.н. всичко е дъ сейм шит!

На места кът-сцените (поне при мен, де) са яко бъгнати.. особено като плейвам стари логове от конзолите се виждам себе си(!!) по време на кът-сцената..

Ясно е, че ще се врътне но напрао съм разочарован. :angry1

И аз съм на същото мнение, дори ми изглежда по-грозна от 1вата част.. да не говорим че Обсидиън са осрали направо играта. Не виждам нищо ново(!!). Явно формулата на БайоУеър е толкоз перфектна, че са решили нищо да не барнат. Квото и да си говорим играта изглежда, я чувствам, се играе и т.н. точно както миналата.

Бинковете и те са толкоз осрани.. ма то такива си бяха и преди. Просто съм очуден кво разработваха толкоз време, като текстури, звъци и т.н. всичко е дъ сейм шит!

На места кът-сцените (поне при мен, де) са яко бъгнати.. особено като плейвам стари логове от конзолите се виждам себе си(!!) по време на кът-сцената..

Ясно е, че ще се врътне но напрао съм разочарован.  :angry1

To e vqrno che se razrabotvashe dosta vreme

i bqha kazali che shte ima mnogo podobrenia i ot kam grafikata

no tova polojenieto ne moje da go promenim

no vapreki sichkite si nedostatasi

igrata si e biva i to dosta

da se nadqvame che zavbadeshte shte nablegnat kakto i na grafikata taka i drugi raboti

to i as ochakvah mnogo ot tova predlojenie nqkva unikalna grafika

no tva e polojenieto

do godina shte vidim

To e vqrno che se razrabotvashe dosta vreme

i bqha kazali che shte ima mnogo podobrenia i ot kam grafikata

no tova polojenieto ne moje da go promenim

no vapreki sichkite si nedostatasi

igrata si e biva i to dosta

da se nadqvame che zavbadeshte shte nablegnat kakto i na grafikata taka i drugi raboti

to i as ochakvah mnogo ot tova predlojenie nqkva unikalna grafika

no tva e polojenieto

do godina shte vidim

Че как няма да я бива, след като вече КАЗАХ БайоУеър си свършиха работата с 1-вата част просто перфектно.. тия глупаци освен да направят малко модели на NPC-та и локации, са се барали яко по...

Na men taq igra mi se stori tapa, neznam za vas ama i grafikata ne struva

Do kude si stignal ,4e pravi6 tova umozaklu4enie ,no vseki si ima pravo na mnenie - vqrno! Az sym v na4aloto i mi se struva dosta interesna. Kakvo i e na grafikata ? Vij screenshotite deto dadox.. ako q igrae6 na mx440 64mb/64bit nedei govori..

Do kude si stignal ,4e pravi6 tova umozaklu4enie ,no vseki si ima pravo na mnenie - vqrno! Az sym v na4aloto i mi se struva dosta interesna. Kakvo i e na grafikata ? Vij screenshotite deto dadox.. ako q igrae6 na mx440 64mb/64bit nedei govori..

Emi na teb kato ti haresva si e tvoio mnenie, az q igraqa na FX5200 128mb/128bit

А някой има ли save на следващата планета(фактически на тази която е отишъл след газовата станция парагус) защото след като се кача на ebon hawk-a ми седи само черен екран и се чуват изтрели?

Neznam kakvo ne vi haresva no igrata si e super interesna

istoriqta e plenitelna

sega sam v junglata i sled malko shte e napusna no sq se macha tam pri onia s bitkite 1 vs 1

igrata stava vse po interesna

vqrno che grafikata ne e kato POP WW, NFSU2 Far Cry i tam drugite igri s dobra grafika

no si e prilichno dobra

sichko drugo e perfekno

не знам за вас ам аз не виждам нищо ново в играта освен повече джинджурии за свтлинния меч и различната история всичко останало си е пак същото не са пипнали изобщо

А ве така много гадно.Не мога да си контролирам битката...в смисъл просто цъкам на опонента и чакам героя ми сам да се бие.Старата версия си беше по-добра(тази която се играе сега на play.evrocom.net) :angry1 Искам да попитам навсякъде ли е така, щото аз съм още в началото.

А ве така много гадно.Не мога да си контролирам битката...в смисъл просто цъкам на опонента и чакам героя ми сам да се бие.Старата версия си беше по-добра(тази която се играе сега на play.evrocom.net) :angry1 Искам да попитам навсякъде ли е така, щото аз съм още в началото.

Кфо? Кфа стара версия се играе на play.evrocom.net? Dude, ти хич не си наясно... онова на play - a е Jedi Academy, а тва е KOTOR.

KOTOR > JA. Походовите битки са едно от най - яките неща в играта според мен и да навсякъде в играта са така. Това е RPG, а не безмозъчна пуцалка.

rexus izpitvam vse po-golqmo uvajenie kym teb

a grafikata na igrata e super, ne znam ko ne i haresvate.

to pravilno sa kazali , 4e kydeto ima ne6to hubavo ,6te ima i koi da go plue...

taka 4e si re6avaite

li4no za men vsi4ko ,koeto e minalo prez ekipa na bioware si zaslujava

dori i da ne nosi 6tampa BIOWARE, ka4estvoto e neosporimo

enjoy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...