Jump to content
BulForum.com

Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith

Lil Scrappy

Recommended Posts

az ve4e minah purvata planeta za okolo 6 4asa :D ot 9 sutrina do sega

EDIT: oba4e neznam za6to ne mi dade da izbiram mejdu sith i jedi dade mi samo jedi da izbera triaa da s vidi toz problem :/

Към тъмната страна може да преминеш в последствие на играта ,в зависимост от тава как минаваш Куестовете(поне така беше на първата).Иначе и аз сега е свалям ,Тва ще е играта с която ще се пенсионирам от Гейминга :D

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply
Mi as malko po kasno shte e instalna i shte si dam mnenieto

q kaji kak e spored teb gledam che ne si gubish vremeto

emi naistina e mnogo pleniava6ta no niama sa6tia effect kato 1 ima malko optimizarana grafika a na niakoi mesta e dosta gadno imam ve4e i parvata 4ast za lightsaber-a mi ot Telos i skoro sh si zaminavam ot telos 6toto sam nakraia i misla da hoda na korriban(ako mi pozvoli)

emi naistina e mnogo pleniava6ta no niama sa6tia effect kato 1 ima malko optimizarana grafika a na niakoi mesta e dosta gadno imam ve4e i parvata 4ast za lightsaber-a mi ot Telos i skoro sh si zaminavam ot telos 6toto sam nakraia i misla da hoda na korriban(ako mi pozvoli)

Mdaaaa as sam oshte v nachaloto

no se vijda che grafikata ne e kato na 1-no jalost deiba (a ush bqha kazali che shte e daje po dobra :( )

dano pone da e po interesna

kato gledam ima dosta neshta kato sili i tam drugite raboti

ами .. почнах да свалям KOTOR2 след това започнах да се занимавам с партишъние на дисковете ...

стана ясно че при третия диск .bin и.cue просто няма да излязат.Има грешка във файловете. Ако може да махнете неработещия диск и да сложите някой който бачка ..Иначе играта се надявам да е поне толкова интересна колкото предшественика й.

ами .. почнах да свалям KOTOR2 след това започнах да се занимавам с партишъние на дисковете ...

стана ясно че при третия диск .bin и.cue  просто няма да излязат.Има грешка във файловете. Ако може да махнете неработещия диск и да сложите някой който бачка ..Иначе играта се надявам да е поне толкова интересна колкото предшественика й.

Всички дискове си бачкат.Виж да нямаш грешен файл.

А някой ще каже ли дали графиката, увеличена на max е на ниво :confused

Da as sam si upanal videoto i v igrata detailite na max i mi varvi mnogo dobre

grafikata e na nivo

shto se otnasq do igrata kolkoto poveche igraesh tolkova po interesna stava i istoriqta e valnuvashta mai i tuk shte ima nqkakvi vratki po natatak

goreshto vi e preporachvam

ne se chudete be hora

Туко що я свалих ,качвам я и утре ще напиша и моето впечатление ,но предчувствам ,че играта е супер луда B)

help, sled kato ja installnah i po4naha lucas arts, bla-bla i mi dade... has encour.....a PROBLEM angry1.gif , kakvo da pravja?

Su6tiq problem :( s GF 5900xt sym s 60.72 Nvidia Detonator Drivers ot tova li e problema pls help 4e mi se igrae.

EDIT2: Smenix draiverite na 56.72 i sik4o e tip-top. Igrata ne e mnogo leki4ka na P4 3GHz 1GBDDR 5900XT igraq si4ko na max + soft shadows + 8Antistropic + 4 AA (antialaisinga kato go dam na 8 i po4va malko da nasi4a )

Grafikata e dobre s vklu4enite ekstri. Gameplay-a e mnogo qk i igrata kurti otvsqkude!

Много е добра  :) Сега съм на повърхността на Телос

I as sam tam no tarsa drugi jadai

mai selta tuka e da se tarsat izgubenite jadai iz planetite

druidite v nachaloto se machih no kato digah leveli moq izrod stavashe vse po silen i sq gi karta s edno dokosvane :P

abe hora ne znam kakvo stava!vsichko e super-igrata e neveroqtna ama na nqkoi mesta nasicha neobqsnimo mnogo!i specialno iskam da vi pitam hodili li ste na dantooine?az veche 5 puti opitah i vse sushtoto-kato sleza ot koraba ne moga da se mrudna ot nasichane!molq vi ako nqkoi znae kakvo stava da kaje :confused

@DA_DEVIl kaji kak da ubiq onq golemiq robot deto mi pazi koraba sled kato vklucha edin reactor :confused Tolkova pati vse se macha i ne stava :angry1

az go zaklah s me4(seriozno vi govorq)

igraq na difficult

oba4e prosto si bqh pusnal energy shield i imah speed, resistance,shield,valor i si4ki buffove , za koito mojete da se setite...ne beh pil takvoz enchanceri de ama i bez tqh se spravih

po-dobre mi kajete nqkoi nameril li e vsi4ki bountita na TSF(pyrvata planeta) onq deto vi zatvarq ako se porazgovorite s nego vi dava quest

bountitata sa 3 :

1batu rem.

2. batono det e slujitel na tsf i se krie v apartament c1

3. nekfi dvama criminals : a rodian and a Devarodian

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...