[mAd_cAt] Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 az ve4e minah purvata planeta za okolo 6 4asa ot 9 sutrina do segaEDIT: oba4e neznam za6to ne mi dade da izbiram mejdu sith i jedi dade mi samo jedi da izbera triaa da s vidi toz problem :/ <{POST_SNAPBACK}> Към тъмната страна може да преминеш в последствие на играта ,в зависимост от тава как минаваш Куестовете(поне така беше на първата).Иначе и аз сега е свалям ,Тва ще е играта с която ще се пенсионирам от Гейминга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 az ve4e minah purvata planeta za okolo 6 4asa ot 9 sutrina do sega <{POST_SNAPBACK}> Mi as malko po kasno shte e instalna i shte si dam mnenieto q kaji kak e spored teb gledam che ne si gubish vremeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Mi as malko po kasno shte e instalna i shte si dam mnenieto q kaji kak e spored teb gledam che ne si gubish vremeto <{POST_SNAPBACK}> emi naistina e mnogo pleniava6ta no niama sa6tia effect kato 1 ima malko optimizarana grafika a na niakoi mesta e dosta gadno imam ve4e i parvata 4ast za lightsaber-a mi ot Telos i skoro sh si zaminavam ot telos 6toto sam nakraia i misla da hoda na korriban(ako mi pozvoli) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 emi naistina e mnogo pleniava6ta no niama sa6tia effect kato 1 ima malko optimizarana grafika a na niakoi mesta e dosta gadno imam ve4e i parvata 4ast za lightsaber-a mi ot Telos i skoro sh si zaminavam ot telos 6toto sam nakraia i misla da hoda na korriban(ako mi pozvoli) <{POST_SNAPBACK}> Mdaaaa as sam oshte v nachaloto no se vijda che grafikata ne e kato na 1-no jalost deiba (a ush bqha kazali che shte e daje po dobra ) dano pone da e po interesna kato gledam ima dosta neshta kato sili i tam drugite raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Hora da znaete kak tochno se pravi toq Lightsaber shtot na vtorata misiq poluchih edin quest i imam sichkite neshta koito mi trqbvat za mecha ama ne stava.Nqkakvi predlojeniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 ами .. почнах да свалям KOTOR2 след това започнах да се занимавам с партишъние на дисковете ... стана ясно че при третия диск .bin и.cue просто няма да излязат.Има грешка във файловете. Ако може да махнете неработещия диск и да сложите някой който бачка ..Иначе играта се надявам да е поне толкова интересна колкото предшественика й. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 ами .. почнах да свалям KOTOR2 след това започнах да се занимавам с партишъние на дисковете ...стана ясно че при третия диск .bin и.cue просто няма да излязат.Има грешка във файловете. Ако може да махнете неработещия диск и да сложите някой който бачка ..Иначе играта се надявам да е поне толкова интересна колкото предшественика й. <{POST_SNAPBACK}> Всички дискове си бачкат.Виж да нямаш грешен файл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 igrata e mnogo interesna sega shte e razsakam malko ima li nqkoi koito da e stignal dosta napred da kaje da li zavladqva poveche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_m15 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 аэ сам на втората планета ама тука нещо эапанах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 az sam na korriban ve4e nakraia i sh ubiq Darth Sion(purviq boss) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Toku shto izbqgah ot koraba i kasnah na Telos igrata e mnogo interesna dano da stava vse po interesna i za napred Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 help, sled kato ja installnah i po4naha lucas arts, bla-bla i mi dade... has encour.....a PROBLEM , kakvo da pravja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 А някой ще каже ли дали графиката, увеличена на max е на ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 А някой ще каже ли дали графиката, увеличена на max е на ниво <{POST_SNAPBACK}> Da as sam si upanal videoto i v igrata detailite na max i mi varvi mnogo dobre grafikata e na nivo shto se otnasq do igrata kolkoto poveche igraesh tolkova po interesna stava i istoriqta e valnuvashta mai i tuk shte ima nqkakvi vratki po natatak goreshto vi e preporachvam ne se chudete be hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Туко що я свалих ,качвам я и утре ще напиша и моето впечатление ,но предчувствам ,че играта е супер луда help, sled kato ja installnah i po4naha lucas arts, bla-bla i mi dade... has encour.....a PROBLEM angry1.gif , kakvo da pravja? Su6tiq problem s GF 5900xt sym s 60.72 Nvidia Detonator Drivers ot tova li e problema pls help 4e mi se igrae. EDIT2: Smenix draiverite na 56.72 i sik4o e tip-top. Igrata ne e mnogo leki4ka na P4 3GHz 1GBDDR 5900XT igraq si4ko na max + soft shadows + 8Antistropic + 4 AA (antialaisinga kato go dam na 8 i po4va malko da nasi4a ) Grafikata e dobre s vklu4enite ekstri. Gameplay-a e mnogo qk i igrata kurti otvsqkude! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Много е добра Сега съм на повърхността на Телос и си търся кораба Малиии ,колко дроиди изтрепах-хихихи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Много е добра Сега съм на повърхността на Телос <{POST_SNAPBACK}> I as sam tam no tarsa drugi jadai mai selta tuka e da se tarsat izgubenite jadai iz planetite druidite v nachaloto se machih no kato digah leveli moq izrod stavashe vse po silen i sq gi karta s edno dokosvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 kato stignete na zaledenata 4ast na Telos vi o4akvat mnogo iznenadi az ve4e sam na nar shadaa i mi triabva o6te 1 4ast za light saber-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 @DA_DEVIl kaji kak da ubiq onq golemiq robot deto mi pazi koraba sled kato vklucha edin reactor Tolkova pati vse se macha i ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 с гранати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 abe hora ne znam kakvo stava!vsichko e super-igrata e neveroqtna ama na nqkoi mesta nasicha neobqsnimo mnogo!i specialno iskam da vi pitam hodili li ste na dantooine?az veche 5 puti opitah i vse sushtoto-kato sleza ot koraba ne moga da se mrudna ot nasichane!molq vi ako nqkoi znae kakvo stava da kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 аз нямам такива проблеми, каква ти е машината ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 @DA_DEVIl kaji kak da ubiq onq golemiq robot deto mi pazi koraba sled kato vklucha edin reactor Tolkova pati vse se macha i ne stava <{POST_SNAPBACK}> az sas granati go nakartih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 аз нямам такива проблеми, каква ти е машината ? <{POST_SNAPBACK}> emi nachi Athlon 2200+ Radeon 9600 128mb 512 DDR RAM i ne moga da razbera kakvo stava-ti na dantooine nqmash takiva problemi taka li?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 @DA_DEVIl kaji kak da ubiq onq golemiq robot deto mi pazi koraba sled kato vklucha edin reactor Tolkova pati vse se macha i ne stava <{POST_SNAPBACK}> az go zaklah s me4(seriozno vi govorq) igraq na difficult oba4e prosto si bqh pusnal energy shield i imah speed, resistance,shield,valor i si4ki buffove , za koito mojete da se setite...ne beh pil takvoz enchanceri de ama i bez tqh se spravih po-dobre mi kajete nqkoi nameril li e vsi4ki bountita na TSF(pyrvata planeta) onq deto vi zatvarq ako se porazgovorite s nego vi dava quest bountitata sa 3 : 1batu rem. 2. batono det e slujitel na tsf i se krie v apartament c1 3. nekfi dvama criminals : a rodian and a Devarodian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.