basten Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Trqbva da...govorish s vsi4ki ot ekipaja ti. Sled tova otivash v pilotnata kabina(kadeto e "onq drugia") i na onaq karta na planetite cukash na Talos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Някъде из ''хилядите'' врати на Телос ли има светлинен меч или по-нататъка щото поиграх половин час и не намерих !!!Апък накрая и се загубих .Въпроса ми е дали да продължавам да търся такъв меч в началото на Телос или да чакам повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Nqma smisal da tursish...shte ubiesh ne edin i 2ma, koito shte ostavqt me4 sled sebe si. Istinata ne e me4a...kojto az primerno hi4 i ne polzvah...a kristalite vatre v nego. V na4aloto lightsabera daje shte pravi po-malko damage otkolkoto pravish s racete i krakata si, kato sashtevremeno shte ograni4ava vazmojnostite za dvijenie...t.e. nqma da ima smisal ot nego. Taka 4e produljavai napred s igrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Ok!Ubedi me .SAmo da te pitam tam v telos w *koe* da vlezna.Ima nekvi raboti kadeto otiwa6 i se zzagubva6.Te sa *miastoto* i nekav nomer.Primerno ne6to pi6e i otsre6ta pi6e 081 ili drugo 4islo.obikolih nasqkade.Emi ili ima zatvoreni vrati ili ima nerabote6ti konzoli.Ako se se6ta6 ne6to za tozi mar6rut svirrkai Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Seshtam se kade si, no nqma da moga da ti kaja otkade da minesh na 100%. A i sega igraq druga igra...i poneje vse pak imah merak da ti pomogna...v google namerih tozi walktrough. Demek mojesh da vidish otkade da minesh, za da izpulnish questa. V dqsno sa linkovete kum saotvetnite misii(planeti). Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Някой знае ли как да убия на Malacor V ония мутирал дущер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Az go ubih s force "kill" i Onova za vihrushkata...4iito 1vi level e push. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 10x i az go ubih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 значи ... на официалната страница на lucasarts.com има патч за френската версия. въпросът ми е - ако го сложа, ще се прецака ли нещо т.е. ще ми се наложи ли и за него да търся някакъв крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Zavisi dali patcha pipa exeto...bez da probvash nqma kak da razberesh...Osven ako ne namerish nqkoi s podobni na tvoite namereniq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 не става. получава се т'ва съобщение за грешка: ... а не съм слагал никакъв update Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Tova stava kato se opitash da slojish update-a, nali? Ami kakvo bih te posuvetval da napravish e da slojish originalnoto exe ot cd-to (ne cracka) da updatenesh togava i da slojish cracka za frenskoto izdanie. A moje da probvash i direktno s frenskiq crack. Nishto nestandartno Tova e readmeto na crack-a, kojto shte ka4a ei sega nqkade Edit: Update Installez le jeu (installation maximale par dйfaut) Dйcompressez puis mettez le crack swkotor2.exe dans le dossier LucasArts\SWKotOR2 oщ se trouve dйjа un swkotor2.exe (remplacez-le). Aucun autre fichier n'est nйcessaire pour jouer sans le CD. Enjoy !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 ами аз пробвах и с оригиналното exe, но пак не тръгва да се update-ва. т'ва сигурно е защото не е оригиналната версия на играта не става и с това, което си дал. все пак благодаря. сега изтеглих един крак от мулето и ще пробвам с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Sorry za 6liokavicata,no sym v 4ujbina Instalirah si The Sith Lords,patchnah q,vsi4ko izglejda OK,no sled kato si syzdam geroi i mine Intro-to,igrata me izhvyrlq.Probvah vsi4ko,okaza se ,4e mi e nujno mini-image,za6toto imalo problem s cracka i moqta video carta...Tozi mini-image oba4e ne raboti pri men-eto link Ako moje nqkoi da go svali,da razarhivira i da mi kaje dali moje da se mount-ne failyt K2_SP_V_1_0_DSC_1.BWT bez problem.Sy6to taka ako ima jelae6t da mi napravi edin Female Guardian i da mi dade SAVE vednaga sled Introto bih bil bezkraino blagodaren EDIT:Opravih se,qvno trqbva da se izpolzva po-stara versiq na Deamon Tools,za da se mount-ne image :)Btw,ekip ot entusiasti sa se zaeli da pokajat Sith Lords v svetlinata,v koqto e bila predvidena da izglejda igrata.Golqma 4ast ot neq e bila otrqzana,za6toto LucasArts v posledniq moment iskat ot Obsidian da pusnat game-kata na pazara po-rano ot predvaritelno ugovorenoto.Za zainteresovanite,eto info: http://www.team-gizka.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.