Jump to content
BulForum.com

Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Някъде из ''хилядите'' врати на Телос ли има светлинен меч или по-нататъка :cry щото поиграх половин час и не намерих :angry1 :angry1 :angry1 !!!Апък накрая и се загубих :devil .Въпроса ми е дали да продължавам да търся такъв меч в началото на Телос или да чакам повече :pirate

Nqma smisal da tursish...shte ubiesh ne edin i 2ma, koito shte ostavqt me4 sled sebe si. Istinata ne e me4a...kojto az primerno hi4 i ne polzvah...a kristalite vatre v nego. V na4aloto lightsabera daje shte pravi po-malko damage otkolkoto pravish s racete i krakata si, kato sashtevremeno shte ograni4ava vazmojnostite za dvijenie...t.e. nqma da ima smisal ot nego. Taka 4e produljavai napred s igrata.

Ok!Ubedi me :) .SAmo da te pitam tam v telos w *koe* da vlezna.Ima nekvi raboti kadeto otiwa6 i se zzagubva6.Te sa *miastoto* i nekav nomer.Primerno ne6to pi6e i otsre6ta pi6e 081 ili drugo 4islo.obikolih nasqkade.Emi ili ima zatvoreni vrati ili ima nerabote6ti konzoli.Ako se se6ta6 ne6to za tozi mar6rut svirrkai :blink:

Seshtam se kade si, no nqma da moga da ti kaja otkade da minesh na 100%. A i sega igraq druga igra...i poneje vse pak imah merak da ti pomogna...v google namerih tozi walktrough. Demek mojesh da vidish otkade da minesh, za da izpulnish questa. V dqsno sa linkovete kum saotvetnite misii(planeti).

значи ... на официалната страница на lucasarts.com има патч за френската версия. въпросът ми е - ако го сложа, ще се прецака ли нещо т.е. ще ми се наложи ли и за него да търся някакъв крак

Tova stava kato se opitash da slojish update-a, nali? Ami kakvo bih te posuvetval da napravish e da slojish originalnoto exe ot cd-to (ne cracka) da updatenesh togava i da slojish cracka za frenskoto izdanie. A moje da probvash i direktno s frenskiq crack. Nishto nestandartno :)

Tova e readmeto na crack-a, kojto shte ka4a ei sega nqkade :)

Edit: Update

Installez le jeu (installation maximale par dйfaut)
Dйcompressez puis mettez le crack swkotor2.exe dans le dossier LucasArts\SWKotOR2 
oщ se trouve dйjа un swkotor2.exe (remplacez-le). Aucun autre fichier n'est nйcessaire pour 
jouer sans le CD.
Enjoy !!!

ами аз пробвах и с оригиналното exe, но пак не тръгва да се update-ва. т'ва сигурно е защото не е оригиналната версия на играта :confused

не става и с това, което си дал. все пак благодаря.

сега изтеглих един крак от мулето и ще пробвам с него

• 2 years later...

Sorry za 6liokavicata,no sym v 4ujbina ;) Instalirah si The Sith Lords,patchnah q,vsi4ko izglejda OK,no sled kato si syzdam geroi i mine Intro-to,igrata me izhvyrlq.Probvah vsi4ko,okaza se ,4e mi e nujno mini-image,za6toto imalo problem s cracka i moqta video carta...Tozi mini-image oba4e ne raboti pri men-eto link Ako moje nqkoi da go svali,da razarhivira i da mi kaje dali moje da se mount-ne failyt K2_SP_V_1_0_DSC_1.BWT bez problem.Sy6to taka ako ima jelae6t da mi napravi edin Female Guardian i da mi dade SAVE vednaga sled Introto bih bil bezkraino blagodaren :)

EDIT:Opravih se,qvno trqbva da se izpolzva po-stara versiq na Deamon Tools,za da se mount-ne image :)Btw,ekip ot entusiasti sa se zaeli da pokajat Sith Lords v svetlinata,v koqto e bila predvidena da izglejda igrata.Golqma 4ast ot neq e bila otrqzana,za6toto LucasArts v posledniq moment iskat ot Obsidian da pusnat game-kata na pazara po-rano ot predvaritelno ugovorenoto.Za zainteresovanite,eto

info: http://www.team-gizka.org/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...