`Kiara Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Няма ханш , няма талия , няма бедра , никакви женски черти няма в тая марула. На травестит ми прилича . (botevbeerboys @ Feb 9 2005, 12:42 PM)Абе има хубави цици,не може да се отрече Те цици , устни , скули и други такива дребни "недоимъци" се правят , ама цяла фигура малко трудно се коригира Пример : преди и след някоя и друга скъпоструваща и определено сполучлива намеса. На Зарчето определено му е в ущърб да изглежда естествено Много си права Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Еми тя като неможа да вземе парите от Big Brother е решила да препечели по друг начин. Нищо чудно скоро и по магистралата към Варна да я видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Жив да не бях! Що ми беше да гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Hubavi gurdi i ni6to pove4e ! Tva 6te kaja az Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 бла, бла, блааааа <{POST_SNAPBACK}> и това кой го казва? Мис Пловдив, Мис България, Мис Свят за останалите участници в темата- ами, момчета, не може всички да са красиви като вашите приятелки, затова малко по-въздържано. Мен Зара никога не ми е харесвала и това съм го казал не веднъж. Най-много ме дразни, че е тъпа и някой в ББ каза: "това е бъдещето на България" Ами ако тва е бъдещето по-добре се местим някъде навънка докато е времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Еми тя като неможа да вземе парите от Big Brother е решила да препечели по друг начин. Нищо чудно скоро и по магистралата към Варна да я видим <{POST_SNAPBACK}> Ve4e sum q vijdal xaxaaxaxaxaxaaxax Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 какво мисля за нея ли? Тъпа селска бичкия !!! сори за израза дано да не си натрупам warn, ама тва ми е на сърцето и от много време исках да го кажа някъде. Ама помислете и вие не е ли така? Дадоха на няква тъпа селянка да участва в гледано предаване и вече стана "кой съм аз" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Очаквах да са по-добри!Нещо не е излезнала много добре ...тя не е и толкова красива де! Аз щях да направя по-хибави снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Няма ханш , няма талия , няма бедра , никакви женски черти няма в тая марула. На травестит ми прилича . Е това е истината брато Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 и това кой го казва? Мис Пловдив, Мис България, Мис Свят за останалите участници в темата- ами, момчета, не може всички да са красиви като вашите приятелки, затова малко по-въздържано. Мен Зара никога не ми е харесвала и това съм го казал не веднъж. Най-много ме дразни, че е тъпа и някой в ББ каза: "това е бъдещето на България" Ами ако тва е бъдещето по-добре се местим някъде навънка докато е времето <{POST_SNAPBACK}> Аз бла , бла , бла не съм казвала! Изказала съм си мнението относно Зара от ББ. Не съм и не съм била мис ... някаква си.Най-малкото не изтъквам претенции. Трябва ли да имам подобна титла , за да се изкажа по темата??! Най-много ме дразни, че е тъпа и някой в ББ каза: "това е бъдещето на България" Ами ако тва е бъдещето по-добре се местим някъде навънка докато е времето <{POST_SNAPBACK}> Това кой го казва? Някой доктор ?Професор ?Изявен в областта си учен? оффтопик/ Ти , когато се изказваш негативно относно някой футболен отбор , това трябва ли да ме кара да смятам , че си треньор на баш-галактическите най-добри , та да имаш правото да изкажеш мнение ? Когато ме видиш да се перча в някое списание или по телевизията,тогава ще дойдеш да ме питаш.И защо не попита някой друг каква титла има , за да изказва негативно мнение спрямо външността на Зара?Както гледам аз мнозинството не се изказва положително?!?!?Това си е моето становище.Зара не ми харесва и това е.Точка. А ти можеш да се почустваш вече твърдо D BY ME Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Zara e super qka madama i sam siguren 4e pove4eto ot vas ne sa bili s po hubavi geni i to ne samo za sex a prosto ei taka da piqt kafe s tqh zatva ne q obigdaite i si izbivaite kompleksite ami probvaite da si hvanete takava priqtelka da vidite 4e nqma da uspeete(zaradi koeto megdu drugoto i mislq 4e ne q haresvate-6toto nikoga ne mogete da badete s ne6to podobno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Че к'во и е на момичето? Не е кой знае какво но съм сигурен, че е по добре от много други! Много се съмнявам, че ще са повече от 10% "капацитетите" по женска красота писали по темата, които биха и отказали!!! @frodo, грубо, но до голяма степен вярно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Мисля, че наистина ако не беше ББ нямаше да е там, ама карай. Те от това списание горките бая са го закъсали за известни личности май. Иначе, момичето не е виновно за това как изглежда. Пък тия като и дават пари, що да не ги вземе. И на всичко отгоре в отговор на досегашните изказвания, че прилича на бобър ще кажа, че и аз доскоро си мислех, че неможе да си затвори устата заради зъбите, ама ей тая снимка ме разубеди На всички други е с отворена уста и показва зъбки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Абе къде й е талията на това момиче, че нещо не я виждам....даже на 2 от снимките ми изглежда като леко бременна....от ББ ще да е прихванала. И прословутите цици, дето ги харесвате....ами не виждате ли леките корекции, правени тук-там? То така много лесно ти изглежда добре бюста.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 На мен ми харесва! Може да не е най-голямата красавица,но все пак е хубаво момиче. Всеки има своите недостатъци,но като цяло смятам,че нейните красиви черти са повече. Но действително самите снимки не са добри, има потенциал да я направят много хубава като за списание.Какви ли не грозотии съм виждала, като ги издокарат стават първи красавици. Докато Зара имаше моменти в къщата,кадето изглеждаше значително по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 а ле на мене тая ЗАРА никога не ми е харесвала според мен първо трябва да си оправи зъбите и тогава да се снима за такова списание.Аз лично много се радвах когато кинтите ги взе Здравко.Той бе6е пич за разлика от тая ЗАРА.Само не мога да разбера НЕД кво толкоз намери в тая ЗАРА.Вярно е че има цици ама няма нищо друга. САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИА :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 На мен тялото и гърдите и ми харесват, но за лицето съм съгласен с всички - пълен ужас, прилича на бобър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Наистина в тяло е много добре момичето,но в лицето е доста зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Zara e super qka madama i sam siguren 4e pove4eto ot vas ne sa bili s po hubavi geni i to ne samo za sex a prosto ei taka da piqt kafe s tqh zatva ne q obigdaite i si izbivaite kompleksite ami probvaite da si hvanete takava priqtelka da vidite 4e nqma da uspeete(zaradi koeto megdu drugoto i mislq 4e ne q haresvate-6toto nikoga ne mogete da badete s ne6to podobno) <{POST_SNAPBACK}> А ти бил ли си ? Как може да твърдиш нещо при положение ,че не познаваш 90% от хората тук?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 А ти бил ли си ? Как може да твърдиш нещо при положение ,че не познаваш 90% от хората тук?! <{POST_SNAPBACK}> tva e li4no mnenie be pi4 a tva 4e se zasqga6 zna4i 4e malko ili mnogo e vqrno Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 tva e li4no mnenie be pi4 a tva 4e se zasqga6 zna4i 4e malko ili mnogo e vqrno <{POST_SNAPBACK}> Aма просто се обаждаш не подготвен. Няма как да знаеш дали е малко ,или много вярно , май май Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Bahti izroda Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowise Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 otvrat e gorkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Тя не мисли така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Не знам за вас , но на мен Зара никога не ми е допадала още като влезе в Big Brother , ама се мисли за нещо много (въпрос на предпочитание). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.