mIRCata Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Значи какъв е проблема - в понеделник си пращах писма без проблеми, с прикачени файлове и т.н Вчера през деня си пращах писма без проблеми. към 6 часа ми се наложи да пратя едно писмо с файл и след като ми даде, че е изпратено писмото не беше получено. Пробвах отново - пак същия резултат. Изпратих същото писмо на пощи в mail.bg, gmail.com. yahoo.com и в нито една от тях не беше получено. Сега пак пробвах - дори писма без файлове не пристигат - поне в yahoo i mail.bg smtp servera ми е сменен както ми казаха от евроком на smtp.evrocom.net Не съм сменял програми, драйвери, ОС-и Проблема го има и в работата ми и в нас. Някой от админите или друг запознат може ли дададе инфо какво става. Че много лошо така без поща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Сега пратих през уеб интерфейса към гмейл и мейла стигна, но беше в спам фолдъра - можеш да го провериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Значи пратих си към mail.bg писмо през web и пристигна, но през Mozillata отказва. Интересно е, че вчера през деня пращах и после изведнъж отказа. Да не е нещо от самия сървър на еврокома. То покрай тия промени последните да не се е объркало нещо. Edit И на gmail от web върви, от Mozilla не ще Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 мдаа ... има нещо. и аз сега пробвах - пратих писма към @abv.bg и @gmail.com от @yahoo.fr, @gmail.com и @mail.bg нито едно не пристигна. ползвам OE btw с @hotmail.com няма проблем, но той не използва SMTP протокол Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 @mIRCata Сега като си проверих пощата в еврокома виж какво намерих. Uwajaemi abonati, Ima nov SMTP server imeto mu e smtp.evrocom.net, tezi koito polzwat e-mail clienti kato outlook express molq preimenuwaite stariq smtp server mail.evrocom.net sus noviq smtp.evrocom.net. Za sudeistwie se obadete na telefon 635063 ili 607360 ! Stariq smtp server mail.evrocom.net shte raboti oshte 1-2 dni. Pop3 servera ostawa mail.evrocom.net, ako zhelaete moje da go promenite na pop3.evrocom.net, no zasega shte rabotqt i 2ta hosta. pozdravi, Evrocom.Net Support Team support@evrocom.net Edit : Съжелявам, не бях забелязал, че си го сменил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 iv_laz в описанието на проблема ми съм писъл "smtp servera ми е сменен както ми казаха от евроком на smtp.evrocom.net " Все пак проблема е в пращането не в получаването на писмата Едит: Приемам извиненията Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 @mIRCata Сега като си проверих пощата в еврокома виж какво намерих.Edit : Съжелявам, не бях забелязал, че си го сменил. <{POST_SNAPBACK}> не е от смяната на SMTP сървъра. нещо друго е ... ако оставиш mail.evrocom.net за SMTP ще получиш съобщение, че писмото не може да се изпрати, докато на smtp.evrocom.net писмото се изпраща, но не се получава от другата страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 не е от смяната на SMTP сървъра. нещо друго е ... ако оставиш mail.evrocom.net за SMTP ще получиш съобщение, че писмото не може да се изпрати, докато на smtp.evrocom.net писмото се изпраща, но не се получава от другата страна <{POST_SNAPBACK}> Ако се ползва web формата на евроком се изпшращат. Проблема се получава при ползването на пощенски клиенти .Аз съм с Мозила, одеве някой каза, че е ОЕ Нека някой ползващ друг маил клиент и той да пробва да каже има ли проблем при него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 я направете тестове и вижте дали имате пак проблеми със изпращане на писмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 мдаааа .. сега всичко е наред 4-те писма, които бях пуснал преди(3 към @abv.bg и 1 към @gmail.com) са получени преди малко пуснах и едно от @mail.ru към @abv.bg и пристигна 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Току що си проверих пощите - всичко от вчера и днес е пристигнало наведнъж.Veno какъв беше проблема ? Едит: Тестът мина успешно - пратих си писмо и веднага се получи Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 При мен всичко е 6. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 И при мен всичко е 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.