CyberHill Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Трябва ми GSM който подържа 2 SIM карти. Ако някой знае модел или от къде мога да си намеря да казва. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 2 SIM karti ednovremenno? LOL Az za takova jivotno o6te ne sam 4uval Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Няма такъв. Има телефони с капаци, на които се слагат по две сим карти, но не са активни едновременно. Като го изключиш и включиш и активира другата - редува ги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 kazva se modem za 2ve SIM karti toi se skaga na zadniq kapak ili vatre(pod zadniq kapak) no naistina kakto kaza NASKOBG ne raboti ednovremenno s 2vete trqqq da vkliu4i6 tela za da tragne ednata i pri restart na tela se vkliu4va 2rata Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 спомням си че съм чел в списанието на Мтел за такива модели на Бенефон,но беше преди 5 години.бяха представени два модела за GSM мрежите.но за съжаление не им помня точните номера.поразгледах се тук в саита им но не ги открих,поразтършуви се и ти може да намериш някои нов модел за 2 карти. http://www.benefon.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Сигурен съм, че тази функция се поддържа от Нокия 8210.Дори съм виждал такава хава на Руски в един от мнооогото магазини.Ако се разходиш до там съм сигурен, че ще ти помогнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Сигурен съм, че тази функция се поддържа от Нокия 8210.Дори съм виждал такава хава на Руски в един от мнооогото магазини. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм с такава Нокия и те уверявам, че това АБСОЛЮТНО не е вярно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Wow kvi sa teq gsm-i kvo e tva neshto ne moga da pomogna sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Благодаря на всички . Оказа се че май наистина няма такова животно. За приставката за 2 сим карти знам ,но там ,както и казаха по - горе се редуват или избират и логично едната никога не е активна ( докато не искаш да стане ). Явно изхода е 2-ри GSM само . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Аз съм с такава Нокия и те уверявам, че това АБСОЛЮТНО не е вярно. <{POST_SNAPBACK}> Аз пък те уверявам, че съм го виждал с очите си Като пуснеш апарата примерно ти зарежда М-Телската карта.Спираш и пускаш отново и този път зарежда от другата(примерно глобулска).Само не помня как точно се поставяше в апарата.Просто беше отдавна Едит:Между другото, ако решиш да продаваш Нокията ми кажи.Ако е запазен и е на разумна цена ще го взема аз.Имам слабост към 8210 и 8310 8310 имам, но 8210 не, така че ме имай предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Аз пък те уверявам, че съм го виждал с очите си Като пуснеш апарата примерно ти зарежда М-Телската карта.Спираш и пускаш отново и този път зарежда от другата(примерно глобулска).Само не помня как точно се поставяше в апарата.Просто беше отдавна Едит:Между другото, ако решиш да продаваш Нокията ми кажи.Ако е запазен и е на разумна цена ще го взема аз.Имам слабост към 8210 и 8310 8310 имам, но 8210 не, така че ме имай предвид <{POST_SNAPBACK}> OK , просто се подразних ... а пък такъв апарат ... явно няма ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Ако беше чел предните мнения щеше да разбереш човека ти казва , че е с такава Нокия , а ти го убеждаваш , че едвали не се е заблуждавал и всъщност има 2 сим карти ако беше чел , също щеше да разбереш , че това не е функция на Нокията , а е просто устроиство , което се слага допълнително и което човека каза , че не му трябва ето какво каза и друг ''kazva se modem za 2ve SIM karti toi se skaga na zadniq kapak ili vatre(pod zadniq kapak) '' малко се чете <{POST_SNAPBACK}> Колега, я вземи се поохлади малко, а? Никъде не съм твърдял, че това е функция на Нокия.Напротив, ти ако прочел щеше да видиш, че този модем съм го нарекъл "хава".И никъде не съм казал, че работят 2 карти едновремнно По-горе в темата се спомена, че не могат да работят 2 карти едновременно (което е логично) и не намирам смисъл да го повтарям и да разтягам излишни локуми Едит:Употребил съм думата "функция", като съм имал в предвид работа с две Сим-карти, но не едновременно и не като функция, която си я има в менюто на телефона.Ако някой ме е разбрал погрешно да ме извини.Наистина и аз като си прочетох поста установих, че звучи малко объркано Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Benefon Twin+ е телефона, преди си се продаваше и по магазините. Представлява това: Активна може да бъде само едната карта, но се слагат вътре и двете. Превключват се от менюто. Удобно е, все пак зависи как искаш да ползваш две карти... Това е от сайта на BENEFON: Can Benefon Twin+ use two SIM cards simultaneuosly? There is a model of the product, called Benefon Twin+, with two SIM card holders. It is very convenient if you regularly use two SIMs, e.g. one for business line and another for personal line. Benefon Twin+ cannot however use the two SIM cards simultaneously. When the other SIM card is in use, the other one is inactivated. Different GSM service providers may also have complementary geographic coverages or roaming arrangements from time to time, thus making two different subscriptions preferable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Чак сега се сетих, че бившият ми съквартирант продаваше в неговият магазин за GSM-и такива приставки. Ставаше със сигурност за Nokia и още една друга марка. Магазинът се намира на колелото пред Централна гара, на самият ъгъл към автогара Родопи, до магазина "Office 1". От миналата година може и да е останала някоя приставка още. Превключването между SIM картите за Nokia и другата марка ставаше от менюто, а за другите става чрез изключване и повторно включване на GSM-а. Активира се дАугата карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 ima telefon koito move da raboti s 2 sim karti, nqkakyv model siemens beshe ot tezi seria 35 ako ne gresha, no v daden moment moje da byde aktivna smao ednata sim karta!~ ima takiva telefoni , garantiram vi! te ne rabotqt ednovremmenno s 2 karti, no imat 2 slota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 Именно. Тея номера и аз ги знам. За това въпроса ми беше ' 2 едновременно активни СИМ карти'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.