Dido`87 Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Значи монитора е IBM G54, 15 ин4а, цветен. В що-годе добро състояние с изключение на малката пукнатина на кутията и това че на екрана (луминофора?) има разни такива не толкова забележими дефекти не знам как да го опиша... Затаете дъх! Цена: САМО 40 ЛВ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Я кажи малко за тоя монитор де, виждам, че не си от най-големите разказвачи, но дай малко повече инфо, за тея дефекти, че нещо много скъпо ми се вижда! Да знам да го броя ли за монитор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Абе всъщност наистина си е бая очукан монитора майна. Има пукнатини по кутията (ще го снимам в най-скоро време). А на екрана по луминофора има останали следи (това не знам как да го снимам за да го покажа най-добре) Новата цена е 30 лв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Еми ти се сети на мен ми трябваше до 12 часа! Сега вече не ме интересува! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.