Jump to content
BulForum.com

Трети GSM оператор

NaskoBG

Recommended Posts

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply
На мен ми стига да накарат мтел да си свали цените с 20 %, тогава ще стане перфектно

На там вървят нещата определено-ето какъв е отговора на Мтел :woot "Free Prima Party: безплатни разговори от 21.00 до 05.00 ч. С този продукт клиентите на Мтел имат възможност да говорят безплатно помежду си от 21.00 до 05.00, 7 дни в седмицата до 30 юни 2006 г. Всеки нов клиент на Прима, между 26 септември и 31 октомври 2005 г. ще може да се възползва от офертата. Мобилтел високо цени своите клиенти и специално младите хора, към които е насочена прмоцията, съобразена с начина им на живот и изразяване на емоциите. Затова компанията ни реши да им предостави безплатна парти зона – възможност да се обаждат на своите приятели по време на нощните партита, да споделят впечатления и да ги канят да се присъединят към купона. Първоначалната цена на пакет е 14.88 лв. (с ДДС) и включва време за разговори в размер на 22 лв"Те на това му викам аз хубава цена :punk (макар и само вечер)....

На там вървят нещата определено-ето какъв е отговора на Мтел :woot "Free Prima Party: безплатни разговори от 21.00 до 05.00 ч. С този продукт клиентите на Мтел имат възможност да говорят безплатно помежду си от 21.00 до 05.00, 7 дни в седмицата до 30 юни 2006 г. Всеки нов клиент на Прима, между 26 септември и 31 октомври 2005 г. ще може да се възползва от офертата. Мобилтел високо цени своите клиенти и специално младите хора, към които е насочена прмоцията, съобразена с начина им на живот и изразяване на емоциите. Затова компанията ни реши да им предостави безплатна парти зона – възможност да се обаждат на своите приятели по време на нощните партита, да споделят впечатления и да ги канят да се присъединят към купона. Първоначалната цена на пакет е 14.88 лв. (с ДДС) и включва време за разговори в размер на 22 лв"Те на това му викам аз хубава цена :punk (макар и само вечер)....

Е това чак не мога да го повярвам... Ами че аз таман като ме стегне шапката в 21:00 да се чудя с кой да изпия една ракия и ще мога да звънна на всички безплатно??? Да бе да :confused Дано да е истина де ама на мене не ми се вярва нещо....

Е това чак не мога да го повярвам... Ами че аз таман като ме стегне шапката в 21:00 да се чудя с кой да изпия една ракия и ще мога да звънна на всички безплатно??? Да бе да :confused  Дано да е истина де ама на мене не ми се вярва нещо....

Братле,вЕрвай ми,като прочетох статията се обадих на момента в Мтел...истина е :woot

Утре ще поразпитам в Мтел за тази промоция и ако наистина е така изгодна, смятам да взема такава СИМ карта.

От изнесеното по темата в сайта на Мтел определено ми изглежда зарибяваща тази оферта. :)

Е добре де новите клиенти могат да се възползват, а аз дето съм им клиент от 4-5 години немога ли ?

Има ли начин да се прехвърля без смяна на номера ?

Тя тя оферта е хубава,норазговорите през деня ако са 1лв/мин(образни казано) се обезмисля.

simbata-не съм сигурен но мисля,че можеш да си сменяш тарифния план от прима класик на прима парти,съответно и на тая промоция.Ако си на сметка обаче.....

Като се има впердвид сигурно ще е така. И в същото време незнам дали ви е иозвестно, че в някой европейски държави, освен в този часови диапазон говорите безплатно и по празниците. И висчо това при съсвсем нормални тарифи през останалото време.

Излязоха цените на Vivatel вчеpа в в-к Стандарт, много са високи, никакви хх% не са по-ниски, някои даже са по-високи...

Е добре де новите клиенти могат да се възползват, а аз дето съм им клиент от 4-5 години немога ли ?

Има ли начин да се прехвърля без смяна на номера ?

Днес си взех аз и ми казаха, че трябва нова СИМ карта да се купи.

Тя тя оферта е хубава,норазговорите през деня ако са 1лв/мин(образни казано) се обезмисля.

simbata-не съм сигурен но мисля,че можеш да си сменяш тарифния план от прима класик на прима парти,съответно и на тая промоция.Ако си на сметка обаче.....

Няма такова нещо за лев на минута. Важат си цените за Прима Парти. С 5 номера имаш право на по-евтини разговори през деня, включени в услугата Семейство и приятели.

Довечера след 9 часа ще тествам безплатните разговори в мрежата на Мтел :laughing: :laughing:

С 20 на сто по-ниска единна цена на минута, в сравнение с тези на пазара, ще заплащат абонатите, които ще ползват предплатената услуга на Вивател. Тя е 52 стотинки, както при разговори в мрежата на Вивател, така и при обаждания към другите оператори. Ползвателите на предплатената услуга на мобилния оператор ще заплащат международните разговори с до 59 на сто по-ниски тарифи от тези в мрежите на другите оператори. Вивател е представил в КРС и две абонаментни програми за бизнес и частни клиенти със съответно 40 и 10 включени минути за разговори в мрежата на Вивател и към всички фиксирани телефонни мрежи в страната. На пазара на частните потребители Вивател ще въведе единна цена на минута към всички оператори –45 стотинки при абонаментна такса 5 лева. За бизнес сегмента се предвижда ниска месечна абонаментна такса и разговори на преференциални цени без часови зони. В мрежата на Вивател една минута ще се равнява на 27 стотинки, към другите мобилни оператори – 40 стотинки, а към фиксираните телефонни линии – едва 30 стотинки.

.......

По непотвърдена информация Вивател ще стартира на 15 октомври.

Като цяло нищо ново под слънцето.Нищо ен се съобщава за преференциални цени в група(примерно "Семейство и приятели"),няма ги офертите з акоито четяхме преди време като безплатни разговори между стационарен и мобилен телефон,няма усезаемо намаление на цените,особено при факта че с еочаква и Глобул и Мтел да смъкнат от цените и те.....Като цяло нищо.Според мен ще са малко хората които биха си сменили оператора заради 20-те процента по-ниски цени.Клиените на Вивател ще са според мен предимно хора които тепърва ще си взимат телефон.Лично аз очаквах повече!

винаги четете условията на промоциите много внимателно

http://mtel.bg/info/promotions/index.php?PromotionID=1573

обърнете внимание на ;) :

+ *22 лева време за разговори: 10 лева при активиране на Prima картата и още 12 лева еднократен бонус при активиране на допълнителен ваучер с номинал, по-голям или равен на 10 лева, до 31.03.2006 г. (12 месеца по 1 лев - след първия месец от активирането му);

+ Безплатни разговори в мрежата на М-Тел от 21:00 ч. до 05:00 ч. при активиране на Prima картата до 31.10.2005. Безплатните разговори са в сила до 30.06.2006 г.

Те веднъж вече пуснаха безплатни разговори и всички видяха, какво стана с мрежата им. Незнам сега какво целят. Пробват колко ще издържи ли?

Те веднъж вече пуснаха безплатни разговори и всички видяха, какво стана с мрежата им. Незнам сега какво целят. Пробват колко ще издържи ли?

да не мислиш че тези които са в бизнес група или в няква си друга група или пък 80-90% от хората които са на сметка ще си купят това ??

освен това си пише че е в ограничени количества...

така че не се притеснявай за мрежата ;) определено е на далавера и може би ще си купя такова...проблема е само с новия номер :(

sincity кажи сичко ок ли е ? :)

Ти ако си мислиш, че хората от бизнес групите претовариха мрежата ЖЕСТОКО се заблуждаваш. А колкото до ограничените количества - ех реклама, ех.

Aз пък няма да си я взема. :P Писна ми от тези техни промоции. Само да трупам карти. Още ми седи една с почти пълен ваучер от тези с плажната кърпа и където при зареждане на ваучер ти дават 20 безплатни минути от горе на 2 пъти. Ако го направят и за събота и неделя ще си помисля тогава. ;) Ама само от 21-05 не ми харесва.

sincity кажи сичко ок ли е ?  :)

Да, сметката ми е непокътната, след като снощи говорих около час с няколко души. :D

Офтопик, за което се извинявам.

Едит: Вече не се извинявам :unsure:

а бе не ме интересува кой кво горови... аз ще си купя такава карта и всяка вечер като ми се излиза ще си се обаждам наляво надясно да се уговарям с който си искам пък тея който са недоволни нека да пращат смс-и или да пускат стрелички за да им се обаждат на тях :laughing:

и без това от никой не ви е задължил да си ги купувате така че няма за кво да сте недоволни

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...