zlobil Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 е то пък бива ся и тва да е верно ...... иначе като го пратя това ми изписва "result unknown" незнам защо утре ще звънна на оператор дано да грешиш за това че не го поддържат .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 *102# e за да ти праща смс каква сума ти остава след всеки проведен разговор за твоя сметка, а не за пропуснати разговори когато телефона е изключен. М-тел не поддържат такава функция (поне при Prima), което е наистина жалко. pri men na primata go podurja Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 бахти тъпия мтел еи ся им звънях , сега трябва да си пусна гласовата поща ама понеже съм на фирма трябва да занимавам сега и шефа на фирмата щото само той можел да ми я пусне , ебахти грозната картинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Някой ще ми разясни ли за какво става въпрос?Одеве само така подочух няква реклама, но я хванах в края. Eми става въпрос че отиваш в някой центъра на Глобул и казваш за колко пари над 4 лв искаш да си заредиш Б-кънекта и ти добавят съответната сума към сметката.Примерно отивам аз в Глобул на центъра срещу фонтана викам на лелката искам да заредя с 7 лв картата си и тя ми ги зарежда на съответния номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 тва не го знаех.ама е голяма далавера-нямаш пари за голям ваучер и оп-зареждаш 2 лв,правиш си обаждането и всичко е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 тва не го знаех.ама е голяма далавера-нямаш пари за голям ваучер и оп-зареждаш 2 лв,правиш си обаждането и всичко е 6 май трябва да е над 4лв зареждането Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 май трябва да е над 4лв зареждането Не май а точно така минимума е 4кинта от там нататъка колкото искаш пулниш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 jozo, мерси. А номера с бонусите къв е? Щото аз зареждам примерно нещо от рода на два пъти по 15 лв., после два пъти по 5 лв. Тва са ми зарежданията в месеца на едната карта и е много кофти, че като заредиш 5 лв. и после не получаваш бонус. Принципно не съм за едното левче, (то даже аз и левче не получавам ), но има хора, на които им идва 'тъшкън' да снесат 15 кинта на веднъж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 jozo, мерси.А номера с бонусите къв е? Щото аз зареждам примерно нещо от рода на два пъти по 15 лв., после два пъти по 5 лв. Тва са ми зарежданията в месеца на едната карта и е много кофти, че като заредиш 5 лв. и после не получаваш бонус. Принципно не съм за едното левче, (то даже аз и левче не получавам ), но има хора, на които им идва 'тъшкън' да снесат 15 кинта на веднъж... Еми бонусите са си пак от 15 лв. нагоре в зависимост от коя година си абонат.Ако си зареждаш с тази новата услуга до 15 лв. едва ли ще получиш бонус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 абе в момента ползвам фирмена карта на мтел на сметка , тия дни бях на море и не носих телефона на плажа някой да не го тафне и седеше изключен в квартирата , защо като са ми званяли после като пусна телефона не получавам смс с номерата които са ме търсили ? някой има ли идея как да си я пусна тая "услуга" или да отида до офиса утре Има си начин. От МТел пак се правят на тарикати. За ползваш услугата с уведомяване за пропуснати повиквания, трябва да си активираш гласовата поща Услугата не се предлага отделно... Сещай се... МТел Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Само където, този който звъни отсреща всеки път ще се набутва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Ще се набутва.... Няма пък, ще дигаш и тва е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Nova programa na Globul-SMART GROUP Tq 6te e s 15 lv. taksa i 500 min. kum 10 nomera ot grupata za priqte li!Ot ponedelnik startira.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Nova programa na Globul-SMART GROUPTq 6te e s 15 lv. taksa i 500 min. kam 10 nomera ot grupata za priqte li!Ot ponedelnik startira.... същото като loop на м-тел... не ме интересува аз си оставам ва б-кънектчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 nqkoi da znae kude ima oste vivatel 4play po ruski nqma nikude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 nqkoi da znae kude ima oste vivatel 4play po ruski nqma nikude Отиди в някой от офисите на Вивател , там най-точно би трябвало да те упътят Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 ami hodih ama i tam nqmashe pone v tozi na ivan vazov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 ami hodih ama i tam nqmashe pone v tozi na ivan vazov Звънни на 123 и питай оператора. Те имат инфо къде какво има - ако има ще ти кажат, ако не поне няма да се разкарваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 във JEFF им бяха докарали преди два дни.пробвай дали са останали.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.