Jump to content
BulForum.com

Трети GSM оператор

NaskoBG

Recommended Posts

е то пък бива ся и тва да е верно ......

иначе като го пратя това ми изписва "result unknown" незнам защо

утре ще звънна на оператор дано да грешиш за това че не го поддържат .... :(

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply
*102# e за да ти праща смс каква сума ти остава след всеки проведен разговор за твоя сметка, а не за пропуснати разговори когато телефона е изключен. М-тел не поддържат такава функция (поне при Prima), което е наистина жалко.

pri men na primata go podurja

бахти тъпия мтел еи ся им звънях , сега трябва да си пусна гласовата поща ама понеже съм на фирма трябва да занимавам сега и шефа на фирмата щото само той можел да ми я пусне , ебахти грозната картинка

Някой ще ми разясни ли за какво става въпрос?

Одеве само така подочух няква реклама, но я хванах в края.

Eми става въпрос че отиваш в някой центъра на Глобул и казваш за колко пари над 4 лв искаш да си заредиш Б-кънекта и ти добавят съответната сума към сметката.Примерно отивам аз в Глобул на центъра срещу фонтана викам на лелката искам да заредя с 7 лв картата си и тя ми ги зарежда на съответния номер ;)

тва не го знаех.ама е голяма далавера-нямаш пари за голям ваучер и оп-зареждаш 2 лв,правиш си обаждането и всичко е 6 :lol: :punk

тва не го знаех.ама е голяма далавера-нямаш пари за голям ваучер и оп-зареждаш 2 лв,правиш си обаждането и всичко е 6 :lol: :punk

май трябва да е над 4лв зареждането :bgrin:

jozo, мерси.

А номера с бонусите къв е? :D

Щото аз зареждам примерно нещо от рода на два пъти по 15 лв., после два пъти по 5 лв.

Тва са ми зарежданията в месеца на едната карта и е много кофти, че като заредиш 5 лв. и после не получаваш бонус.

Принципно не съм за едното левче, (то даже аз и левче не получавам :woot ), но има хора, на които им идва 'тъшкън' да снесат 15 кинта на веднъж...

jozo, мерси.

А номера с бонусите къв е? :D

Щото аз зареждам примерно нещо от рода на два пъти по 15 лв., после два пъти по 5 лв.

Тва са ми зарежданията в месеца на едната карта и е много кофти, че като заредиш 5 лв. и после не получаваш бонус.

Принципно не съм за едното левче, (то даже аз и левче не получавам :woot ), но има хора, на които им идва 'тъшкън' да снесат 15 кинта на веднъж...

Еми бонусите са си пак от 15 лв. нагоре в зависимост от коя година си абонат.Ако си зареждаш с тази новата услуга до 15 лв. едва ли ще получиш бонус.

абе в момента ползвам фирмена карта на мтел на сметка , тия дни бях на море и не носих телефона на плажа някой да не го тафне и седеше изключен в квартирата , защо като са ми званяли после като пусна телефона не получавам смс с номерата които са ме търсили ?

някой има ли идея как да си я пусна тая "услуга" или да отида до офиса утре

Има си начин. От МТел пак се правят на тарикати. За ползваш услугата с уведомяване за пропуснати повиквания, трябва да си активираш гласовата поща ;) Услугата не се предлага отделно... Сещай се... МТел :sick

Nova programa na Globul-SMART GROUP

Tq 6te e s 15 lv. taksa i 500 min. kam 10 nomera ot grupata za priqte li!Ot ponedelnik startira....

същото като loop на м-тел...

не ме интересува аз си оставам ва б-кънектчи :D

• 4 weeks later...
nqkoi da znae kude ima oste vivatel 4play po ruski nqma nikude

Отиди в някой от офисите на Вивател , там най-точно би трябвало да те упътят :)

ami hodih ama i tam nqmashe pone v tozi na ivan vazov

Звънни на 123 и питай оператора. Те имат инфо къде какво има - ако има ще ти кажат, ако не поне няма да се разкарваш :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...