Jump to content
BulForum.com

Трети GSM оператор

NaskoBG

Recommended Posts

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply
Най-далавера беше "Free prima party" ;) Имам такава карта и вече ми е писнало от разговори. :)

dalavera ama v ograni4eno vreme ;) realno sigurno q polzva6 ot 9 do 11-12 :) moje bi samo petak/subota do pove4e ;)

Да наистина е много на далавера и най-вече това че тези цена е постоянна а не след еди колко си часа.Също така и другите разговори са 39 стотинки не са голяма набутка и общо взето е добре.

Само се чудя как Мтел или пък Вивател съответно не пуснаха няква такава конкурента оферта като тази на Глобул.Мисля че щяха да постигнат добра печалба. :blink: :blink: :blink: :blink:

dalavera ama v ograni4eno vreme ;) realno sigurno q polzva6 ot 9 do 11-12 :) moje bi samo petak/subota do pove4e ;)

В ограничено време ми е писнало, в неограничено... представи си :laughing: Много боли глава от тея разговори. :)

В ограничено време ми е писнало, в неограничено... представи си :laughing: Много боли глава от тея разговори. :)

А тея разговори жизнено важни ли са, та се оплакваш? :huh:

Мобилтел подписва партньорско споразумение с Vodafone

Мобилтел ще разшири портфолиото си с най-новите продукти и услуги на Vodafone

Безспорният пазарен лидер в България Мобилтел и Vodafone – водещият световен мобилен оператор, подписаха днес партньорско споразумение. Благодарение на него, Мобилтел ще има възможност да предлага на най-голямата телекомуникационна общност в България успешните в цял свят продукти и услуги на Vodafone. Двете компании ще брандират съвместно тези специални продукти и услуги.

Партньорското споразумение е част от рамковия договор между mobilkom austria, Vipnet и Si.mobil с Vodafone, който беше сключен през януари 2003 г. Членовете на mobilkom austria group вече си сътрудничат с Vodafone на своите пазари и предлагат общи продукти и услуги, сред които Vodafone Mobile Connect High Speed Data карти, добре познатия мобилен портал Vodafone Live! с разнообразни услуги, както и ясни и изключително конкурентни цени за разговори в роуминг.

Партньорското споразумение между Мобилтел и Vodafone осигурява също така и възможността да бъдат ползвани предимствата, предлагани от британския телекомуникационен гигант за телефони и цени за роуминг. Сътрудничеството ще позволи на клиентите на М-Тел също така ексклузивно да купуват различни модели имиджови телефони.

„Споразумението ни с Мобилтел значително увеличава популярността на услугите на Vodafone в Централна и Източна Европа и е резултат от добрите ни отношения с членовете на mobilkom austria group. С присъствието си в Австрия, България, Хърватска, Чехия, Словения и Румъния, Vodafone предлага на все повече потребители безпроблемна услуга, когато пътуват”, каза Арун Сарин, главен изпълнителен директор на Vodafone. “Възнамеряваме да развиваме нашето партньорско споразумение с Мобилтел така, че да осигурим на клиентите и на Vodafone, и на Мобилтел, най-доброто в областта на мобилните услуги.”

Йозеф Винацер, главен изпълнителен директор на Мобилтел: ”Това партньорско споразумение обединява оператора с най-голяма мобилна мрежа в света с лидера на телекомуникационния пазар в България. Сътрудничеството ни предоставя най-доброто от двата свята и ще ни позволи да развиваме и модернизираме българския пазар още по-бързо, следвайки нашия независим подход и ориентация към него. Най-голямата телекомуникационна общност в България скоро ще усети предимствата на това великолепно сътрудничество”.

За Vodafone

Vodafone предлага пълната гама от мобилни услуги, включително пренос на глас и данни. Vodafone има дялови участия в 27 държави и партнъорски мрежи в други 31 страни, с над 179 милиона клиенти, ползващи услуги на оператора.

За Мобилтел

Мобилтел е признат иновационен лидер на телекомуникационния пазар в България и е един от най-успешните мобилни оператори в Европа. Днес компанията обслужва 3,6 милиона абонати. През 2005 г. операторът спечели единствения UMTS лиценз от „Клас А” за период от 20 г. Шест месеца по-късно – на 14 септември 2005 г., Мобилтел представи първата действаща UMTS мрежа в България. През юли 2005 г. Мобилтел се присъедини към mobilkom austria group - mobilkom austria, VIPnet, Si.mobil, Mobiltel и mobilkom liechtenstein.

Корпоративни комуникации

Мобилтел ЕАД

София,

22 февруари 2006

abe da ne bi da vliza i 4ti GSM operator oniq den vidqx bilbord na VODAFONE ?

da ne bi i te da idvat v bg ... :P

3 безплатни минути* от всеки разговор - таксува се само първата от началните 4 минути от всеки разговор в мрежата на М-Тел до 31.12.2006 г.

Безплатните минути важат при активиране на Prima картата до 30.04.2006 г

kvo 6te re4e tova 4e kato zvanna na nqkoi govora parvo 3 min bezplatno taka li ? :blink:

Можеш да прочетеш няколко поста нагоре, примерно, и ще разбереш за VODAFONE. ;) Мисля, че е добра идея ;)

Означава, че ПОСЛЕДНИТЕ 3 минути говориш безплатно. Таксува се първата по 45 ст. без ДДС.

Не значи говориш 4 минути таксува ти 1 :) Демек първата минутки та и е брои после 3 не после пак 1 брои после пак 3 не :)

+ 3 безплатни минути* от всеки разговор - таксува се само първата от началните 4 минути от всеки разговор в мрежата на М-Тел

Тук малко не ми е ясно. Говоря 4 минути, отчита ми се само една. Това е ОК. А ако говоря 5 какво става?! :о) Над четвъртата минута нормално ли се отчита или още една за следващите 4?! :о)

По пътя на логиката следва да ти отчете още 1 минутка и да говориш общо още 4 минути.Но наистина това няма да са Мтел ако го направят така и не те прецакат по някакъв начин в кинтите.

Няма как да е така май. :) Иначе все едно да имаш free prima party денонощно, с тази разлика, че ще те таксува за първата минута. :)

На мен ми се струва, че ще таксува първата минута от всеки разговор. След това ще се говори 3 минути без пари. И когато започне да тече 5тата минута ще започне да таксува на всяка минута.

За това звъниш, говориш 4 минути и затваряш, после пак звъниш..

Зимаш един хронометър като станат 3:50 затваряш.След това зануляваш хронометъра и пак звъниш за 3:50 минутки :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Зимаш един хронометър като станат 3:50 затваряш.След това зануляваш хронометъра и пак звъниш за 3:50 минутки :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Нали се сещаш че "М-телския хронометьр" ще измерва малко по различно :bgrin:

Никакъв смисъл - ако искаш да говориш много ти трябва FreePrima, така ще ти отчете 1 мин - 50-60 стотинки на всяко позвъняване.

Още една безмислена промоция - на Vivatel е почти същата, но все пак е малко по-добра, защото след 2-те минути на първия разговор, цял ден си говориш на ниска тарифа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...