Teddy-King Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Два СМС-а с по един лев са. Трябва да дойде втори, ама мисля, че го пращат веднага след първия. Не би трябвало да се бави много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Хм, ми още не е дощъл втори. Поне ми вдъхна надежда. Мерси за информацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Хм, ми още не е дощъл втори. Поне ми вдъхна надежда. Мерси за информацията. Mislq 4e v promotziqta pisheshe 4e kartata trqbva da se aktivira do 15.12.2005g. i togava se poly4avat tezi 39lv a ako e aktivirana sled 15-to 4islo si poly4avash po 1lv. na mesetz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 До 15.01.2006 беше. Или там някъде, може да бъркам точната дата, но беше януари. Все още нямам бонус. :о) edit: 24 лв. допълнително време за разговори - по 2 лв. месечно в продължение на 12 месеца при активиране на SIM картата от 14.11.2005 г. до 14.01.2006 г. или 12 лв. допълнително време за разговори - по 1 лв. месечно в продължение на 12 месеца при активиране на SIM картата от 15.01.2006 г. до 30.06.2006 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 GloBul пуска нов пакет за активиране на своята предплатена услуга b-connect, наречен b-in love и посветен на празника на влюбените - Деня на Св. Валентин, съдържащ две SIM карти и специален подарък - аксесоар за телефон от OXETTE. След активиране потребителите на двете SIM карти от един пакет ще могат да разговарят помежду си на цена от 0,07 лв. на минута (без ДДС), като не са необходими никакви допълнителни настройки. Промоционалната тарифа за разговори между картите в пакетa е в сила за период от една година след активирането, а разговорите към всички мрежи в страната ще се таксуват по стандартната тарифа на предплатената услуга b-connect - 0,37 лв. без ДДС. Цената на пакета е 20 лв. и включва общо 44 лв. време за разговори - по 10 лева във всяка от картите при активиране и по 1 лв. допълнителен бонус на месец за първите 12 месеца след активирането. http://globul.bg/bg/promotion.html?id=1282 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Нова промоция за предплатената услуга на vivatel – “Удвои парите си!” vivatel продължава да внася качество и да засилва конкуренцията на пазара на българските мобилни услуги Клиентите на предплатената услуга могат да получат безплатни разговори до 50 лева vivatel представя ново предложение за потребителите на предплатени мобилни услуги – „Удвои парите си!”. Промоцията важи за всички нови клиенти на мобилния оператор, които активират предплатената услуга на vivatel от днес – 25 януари до 28 февруари 2006 г. и се състои в това, че стойността на първия активиран от тях ваучер до 30 март 2006 г., ще бъде презареден по техните vivatel сметки на 31 март 2006 г. По този начин клиент, който е презаредил сметката си с ваучер от 50 лева, ще получи допълнително кредитиране на стойност 50 лева. “vivatel отново разтърсва пазара и предлага качествена услуга на клиентите си. Философията на vivatel се състои в това да окуражи клиентите да ползват мобилните си телефони. Нашата промоция „Удвои парите си!” възнаграждава клиентите за това, че ползват услугите на vivatel”, заяви изпълнителният директор на мобилния оператор Ричард Шиърър. “Постигнахме почти двойно намаление на цените на предплатените мобилни услуги и засилихме конкуренцията в този сегмент от бизнеса. Скоро ще предоставим възможност на клиентите си да се възползват и от изгодните предложения на vivatel и в областта на абонаментните планове”, добави Шиърър. Ваучерите на vivatel са на стойност 10, 20 и 50 лева и се предлагат в над 4 000 търговски пункта в страната. Предплатените пакети за активиране на vivatel могат да бъдат закупени от основните партньори на компанията 2be и Jeff, в центровете на БТК, както и в търговските пунктове и бензиностанции в цялата страна. Миналата седмица vivatel съобщи, че компанията има над четвърт милион клиенти само два месеца и половина след старта си. Част от тези клиенти вече се възползваха от уникалната промоция „Говори безплатно”, по силата на която сметките им бяха презаредени със стойността на изговорените минути до 6 януари 2006 г. -- Това какво означава- Ще ти дадат толкова, колкото си заредил, или толкова, колкото си изговорил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 mi dokolkoto go razbiram az 6te ti dadat tolkova pari kolko vau4er si zaredil , 50 zarejda6 - 50 bonus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Бе то и аз така го разбирам, ама тея реклами вече са ме накари не само дребния шрифт да чета, ами и между редовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Тея от глобул вече ме дразнят страшно много. От няколко дена имам проблеми с my.globul.bg, не мога един смс да пратя. От 20 опита един ме пуска да влезна. При вас има ли такива проблеми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Тея от глобул вече ме дразнят страшно много. От няколко дена имам проблеми с my.globul.bg, не мога един смс да пратя. От 20 опита един ме пуска да влезна. При вас има ли такива проблеми? винаги съм имал проблем с тоя сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Видяхте ли новата промоция на вивател? http://www.vivatel.bg/bg/personal_promo.php?promo=7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Е тамън си мислех, че вече няма, каква шмекирия да измислят и тея излизат с номера - "след 2рата минута". Ей тва е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Е тамън си мислех, че вече няма, каква шмекирия да измислят и тея излизат с номера - "след 2рата минута". Ей тва е... И то за деня. Не за всеки разговор.Говориш две мин. и след тва през целия ден ти става по евтино, нали тва ако все пак говориш повечко Link to comment Share on other sites More sharing options...
.D. Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 хм...ще видим накрая...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Аз ще им еба мамата на всичките оператори! Да вземат малко да се замислят за клиентите си дето са на договор. За тях нищо не правят. Всичко Бе върти около тия насрани предплатени услуги в България! На мтел за какво им кихам такса всеки месец, че и за някав насран пакет с минути с плащам.. Имам чувството, че ако мина на прима по-евтино ще ми излиза.. Голяма глупост е това.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Аз ще им еба мамата на всичките оператори! Да вземат малко да се замислят за клиентите си дето са на договор. За тях нищо не правят. Всичко се върти около тия насрани предплатени услуги в България! На мтел за какво им кихам такса всеки месец, че и за някав насран пакет с минути с плащам.. Имам чувството, че ако мина на прима по-евтино ще ми излиза.. Голяма глупост е това.. Тук си прав аз бях на договор към глобул и всеки месец им плащах по 32.40. ега съм на валчери към вивател и съм по доволен. Излиза по евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Аз ще им еба мамата на всичките оператори! Да вземат малко да се замислят за клиентите си дето са на договор. За тях нищо не правят. Всичко се върти около тия насрани предплатени услуги в България! На мтел за какво им кихам такса всеки месец, че и за някав насран пакет с минути с плащам.. Имам чувството, че ако мина на прима по-евтино ще ми излиза.. Голяма глупост е това.. Ми що не мина на мтел екстра, къде си спал. Мойта сметка се редуцира на около 40% с новия тарифен план Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 warp, наистина излизат по евтино предплатените услуги. майка ми ако не и беше заради номера до сега 100 пъти да е минала на прима Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 warp, наистина излизат по евтино предплатените услуги. майка ми ако не и беше заради номера до сега 100 пъти да е минала на прима Moже да подаде заявление да премине към "Прима", във всеки от центровете на Мтел. А тези ГлоБул са големи мощеници нещо. Привеждат ми 1 лев месечно, вместо 2, както беше описано в Коледната промоция. Не ми е за парите чак толкова, колкото нещата опират до принципи. Имам 2 такива карти - едната си я купих и си лафя от нея засега, другата ми я подариха с телефона, когато си го купих. Получих 2 бонуса от първата вече, но не мога да ги засека по колко са, защото си бъбря с нея и не си следя много кредита. Втората обаче единствено съм я яктивирал (в посочения срок!) и преди няколко дни пристигна първия бонус от 1 лев, вместо 2. Мизерници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Абсолютно си прав.Аз също си купих един Хит Тариф и го активирах преди 01.01.2006 и въпреки че срока май е до 15 ли кога беше и на мен ми пращат по 1 лв бонус на месец Въпреки че казваха че са по два.Изобщо няма да се учудя след 2 3 месеца ако и изобщо забравят да превеждат бонуси Ама все пак съм по доволен от на Мтел.На всеки ваучер на по-старата карта ми хака по 1.50 докато на Мтел дадоха само за коледа и тва беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Аз също си купих един Хит Тариф и го активирах преди 01.01.2006 и въпреки че срока май е до 15 ли кога беше и на мен ми пращат по 1 лв бонус на месец Въпреки че казваха че са по два. Същата работа и при мен еби му майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Явно "има проблем". Компания с милиони печалба годишно не може да си оправи сайта за SMS-ите, не може да си оправи системата за пращане на бонусите... еххх. Чудя се дали да не се обадя на съпорта, но като ги знам колко са куци и там... Веднъж звънях и се отчаях. Че даже ме таксуват и за разговора. Иначе аз си карам на Мтел вече, иначе имам една карта от първите b-connect-и още. Там пращат бонуси, но фактически тея бонуси ти ги дават и Мтел, понеже са им по-евтини ваучерите. Примерно ваучер за 30 лева, ако си го заредиш от банкомат е 23,70 лв., а при Глобул за 25 лева получаваш 25. Абре, то това не са кой знае какви "далаверки" с тези бонуси, въпроса е, че повечето ми приятели са на Мтел и си карам на 34 ст/мин. с тях. Btw на картата, на която получавам за 2 месец бонус съм почти сигурен, че втория път ми дадоха 2 лева. Другия месец ще гледам да си следя нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Аз лично не зареждам от банкомат и като си ги купувам от магазина ваучерите са ми баш същото.Неща да двам и 1 лв на банката за превод че ще си заредя картата.Мерси да хрантутя и банки Иначе сега тази новата промоция на Вивател е яка а приказваш повечко.Най-вече ми харесва че към всички мрежи е така а не като гадните Мтел ако към Мтел ти е евтино към другите мрежи така та набутват че ти бедна фантазията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Ми, аз от магазин не съм си купувал ваучер с номинал 30 лева, но мисля, че се продават за 25. А банката иначе взима някакви стотинки май. М'да, към другите ми е 59 стотинки, затова имам и глобулски карти. Вивател ще пускат тепърва яки промоции, няма смисъл да се набутвам още при тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 най-далавера е на мтел в група в която се говори без пари имаш безплатни минути към мтел препоръчвам го ! картата ми е от 27 миналия месец а вече имам изговорени 28 часа 12минути и 8сек за по-малко от месец сметката няма да ми е повече от 10лв +16 такса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.