break Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Така е... И излиза, че да си сменяш картите е най-далаверско. По-скоро излиза, че е най-голяма набутвацията. Защо трябва да купувам картата като мога да си прехвърля моята карта на новата промоция само като набера 1111. И пак съм си с моя номер. Накоро си прехвърлих картата безплатно, да отчита като на прима парти. При следващи промоции, срещу 60 ст. се прехвърлям отново и така. 60ст. голяма работа, няма да обеднея много. Ще пропусна едно кафе, че колата стана по-скъпа вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 breakneck, май не осмисляш какво се опитвам да напиша от една камара време насам. Чак ме е срам да обяснявам толкова елементарни неща... Прочети предпоследното изречение от предишния ми post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Преди малко си взех и един пакет hit tariff, с кафето и чашата. Даже ми дадоха и номер да си избера Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Хубаво де. Има далавера. Ама много неудобно така с по една шепа карти в джоба. Постоянно трябва да вадя телефона от калъфа (защото е от тези без цип) че да прехвърлям картите и накрая никой незнае всъщност на кой номер да те търси последно. Всъщност, всичко е въпрос на принципи. Аз не бих си взел повече разни такива промоции, пък каквото ще да ми дават. И така съм си доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Е, неудобно е, но говоря на 5-10 (според плана) пъти по-ниска тарифа все пак Винаги като ми искат номер си давам един, този който ползвам, от другите само звъня, така че това отпада като неудобство. Всеки знае, че трябва да ме търси на него. Надявам се в скоро време да си сменя телефона и този, сегашния, да си остане само за менкане на картите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 bati gadosta v petuk si zex 2 karti na vivatel pribrax se i si smenix PIN kodovete 6toto bqxa nqkvi izmisleni , napravix nqkolko razgovora i gi izklu4ix , stavam v sabota sutrinta i re6ix da zvanna na 1 priqtel slagam vivatelskata karta pi6a PIN koga i mi dava CHEK SIM , a kogato q sloja v drug telefon kato nabera noviq kod mi dava 4e e gre6en no ne se blokira dori i sled 10 vavejdaniq ....... kakvo da prava ? ako gi zanesa v 2be-to 6te mi gi smenqt li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 oxx razblokiraxa mi gi spokoen sam ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Вивател - Всички се опитват да говорят ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Незнам дали всички говорят безплатно ама на мен днес ми върнаха сичките пари до стотинката даже и тези дето бях използвал за интернет (през GPRS при тва). Така че на всички дето викаха че нямало да се върнат парите за разговори към Мтел и Глобул мога само да цитирам Любо Пенев след Евро '96 - "Който не му харесва да **** ******" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 мда върнаха всички пари на всички който си е взел от промоцията 2 на цената на 1 е най на далавера за 20лв получаваш 80лв разговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 мда върнаха всички пари на всички който си е взел от промоцията 2 на цената на 1 е най на далавера за 20лв получаваш 80лв разговори Вивател!!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Вивател!!??! ем да тва е ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Стига с тия 30 секунди тарифиране пък вие бе. Ако ви е за 2 думи, пишете СМС и толкова. Одеве се обадих на една приятелка и за 4 минути разговор всичко беше супер набързо, вие ми говорите за половин минута. Хем не съм от най-приказливите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Стига с тия 30 секунди тарифиране пък вие бе. Ако ви е за 2 думи, пишете СМС и толкова. Одеве се обадих на една приятелка и за 4 минути разговор всичко беше супер набързо, вие ми говорите за половин минута. Хем не съм от най-приказливите. Бате, ако за един кратък разговор от 4 мин се разбираш трудно горещо те съветвам да минеш на договор. Сметката чувствително ще ти улекне, а и номера можа да си запазиш. А 30 сек е много по-добре от СМС щот са чуваш с другия. Среща еди си къде си. Може ли да дойдеш - мога , немога. Звъни на тоя оня и тва е. Няма разтягаш локуми. Ако ли не- вече ти казах - сметката е мн по-изгодно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 platis, няма смисъл от договор. Пресметнал съм си нещата. Не говоря чак толкова много, въпроса е че като тръгнеш да приказваш наистина се набутваш с Вивател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 platis, няма смисъл от договор. Пресметнал съм си нещата. Не говоря чак толкова много, въпроса е че като тръгнеш да приказваш наистина се набутваш с Вивател. Айде стига с тва, кой е прав и кой е крив. Всеки да си говори с който оператор иска.Незнам дали е супер набутвация или квото ще да е там,но за сега на мен ми е добре,макар че още не съм се прехвърлил напълно на вивателската карта.Върнаха ли ми 60 лева, върнаха ги, ето пак ще говоря. Набутвация? - 45 стинки, ами то и на м-телската карта ми е толкова, а като се обадя на глобул 65 ст. Милион пъти се повториха за 30 сек. за мин. за промоции, аре стига бе. Ясно е на всички вече за тва. Пък и като ми върнаха парите, пишеше в СМС-че през цялата година ме очакват промоции Неможе да ползваш услуга и да не плащаш, а вече, всеки сам си преценява, кое му е най добре. Забелязах, че няма нито един убедил се в думите на другия, тъй че не е нужно да се спори, за неща, които са обсъдени 1000 пъти вече. Айде и дано дочакаме следващите промоции на Вивател, пък след това пак ще спорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Пич, осъзнаваш ли факта, че не знаеш за колко пари говориш от М-телската си карта? Тарифа 45/65 няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Пич, осъзнаваш ли факта, че не знаеш за колко пари говориш от М-телската си карта? Тарифа 45/65 няма Що така смяташ? 9:00 - 21:00 ч. 0,39 Към 5 номера от услугата "Семейство и Приятели" (prima party без ДДС) http://213.226.6.10/mobiltel/prices/prima/...1df1dfa93a70cd& Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Е, то ако смятаме с групите за приятели нещата се изменят коренно, не си ли съгласен? Най-малкото става дума само за 5 номера. Ако я караме по тая логика, то при "Класик" на М-тел нещата са така: 00:00 - 24:00 ч. 0,19. Говориш за приблизително 25 стотинки цяла минута, а при Вивател само половин Освен това към ГлоБул по никакъв начин не се получава 65 стотинки, дори и при "Парти" Да не говорим, че в момента "Парти" за мен е най-неизгодния план. Защо ли си мисля, че го направиха така заради free разговорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Е, то ако смятаме с групите за приятели нещата се изменят коренно, не си ли съгласен? Най-малкото става дума само за 5 номера. Ако я караме по тая логика, то при "Класик" на М-тел нещата са така: 00:00 - 24:00 ч. 0,19. Говориш за приблизително 25 стотинки цяла минута, а при Вивател само половин Освен това към ГлоБул по никакъв начин не се получава 65 стотинки, дори и при "Парти" Да не говорим, че в момента "Парти" за мен е най-неизгодния план. Защо ли си мисля, че го направиха така заради free разговорите Знаех, че това ще споменеш, просто ти казах, че има и такава тарифа. Както и да е. Тарифи колкото искаш и простотии още толкова и никоя от тях не е толкова на далавера. Някой го беше казал, трябва да имаш 3 карти на 3-те ГСМ оператора Ще видим, какво ще предложат Вивате, аз тях чакам, а -тел и тия, вече не ме интересуват, освен, ако не ми предложат нещо като клиент на повече от 3 години, но надали, все пак тва са м-тел при тях няма нищо евтино. И ги мразя от както ми взеха 40 ст. за една стреличка, а изглежда не само аз съм опарен. Не са кой знае кво тия пари, но не е там въпроса, да им еа майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 brei mtel sa pusnali nqkva nova prima star det po reklamata nqkvo 4ove4e govori "dura-bura-dura-bura" na4i kat si q zeme6 ima6 40 minuti pri aktivaciq pri parviq vau4er ot 15lv o6te 40minuti i pri vtoriq o6te 40 minuti samo 4e otdoly nadpisite tekat tolkova barzo 4e ne uspqx da razbera kolko to4no pari e paketa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 brei mtel sa pusnali nqkva nova prima star det po reklamata nqkvo 4ove4e govori "dura-bura-dura-bura" na4i kat si q zeme6 ima6 40 minuti pri aktivaciq pri parviq vau4er ot 15lv o6te 40minuti i pri vtoriq o6te 40 minuti samo 4e otdoly nadpisite tekat tolkova barzo 4e ne uspqx da razbera kolko to4no pari e paketa... http://www.mtel.bg/info/promotions/index.p...romotionID=1647 според мен е неадекватна промоция (ако може да се нарече "промоция" изобщо - даващ още 30 лева освен цената за прима-та). не си давайте парите на вятъра. мтел винаги са били и ще си останат боклуци (мнението ми и за глобул не е високо ако някой смята че ги защитавам ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Аз смятам да пропусна тази "промоция" :о) Хич не ми изглежда примамлива. :о) Да се надяваме, че със следващите ще предложат нещо по-добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 ako mi davaxa napravo 120 minuti vednaga zimam 1 ama taka da se nabutvam i za vau4eri ne6to ne me radva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Хм, преди месец си взех кутия нескафе + b-connect с включени 39 лева за разговори (15 първоначално + 12х2 лева). Такам-м-м... вчера дойде и СМС, в който пише, че получавам първия си бонус в размер на 1 лев. 1?! 1?! Още 1 СМС ли да чакам тези дни за другия 1 лев или има нещо гнило?! Някой ако може да внесе малко светлина по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.