Jump to content
BulForum.com

Трети GSM оператор

NaskoBG

Recommended Posts

Така е... И излиза, че да си сменяш картите е най-далаверско.

По-скоро излиза, че е най-голяма набутвацията. :) Защо трябва да купувам картата като мога да си прехвърля моята карта на новата промоция само като набера 1111. И пак съм си с моя номер. Накоро си прехвърлих картата безплатно, да отчита като на прима парти. При следващи промоции, срещу 60 ст. се прехвърлям отново и така. 60ст. голяма работа, няма да обеднея много. Ще пропусна едно кафе, че колата стана по-скъпа вече. ;)

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

breakneck, май не осмисляш какво се опитвам да напиша от една камара време насам. Чак ме е срам да обяснявам толкова елементарни неща... Прочети предпоследното изречение от предишния ми post.

Хубаво де. Има далавера. :) Ама много неудобно така с по една шепа карти в джоба. Постоянно трябва да вадя телефона от калъфа (защото е от тези без цип) че да прехвърлям картите и накрая никой незнае всъщност на кой номер да те търси последно. Всъщност, всичко е въпрос на принципи. ;) Аз не бих си взел повече разни такива промоции, пък каквото ще да ми дават. И така съм си доволен. :P

Е, неудобно е, но говоря на 5-10 (според плана) пъти по-ниска тарифа все пак ;) Винаги като ми искат номер си давам един, този който ползвам, от другите само звъня, така че това отпада като неудобство. :) Всеки знае, че трябва да ме търси на него. Надявам се в скоро време да си сменя телефона и този, сегашния, да си остане само за менкане на картите. :)

bati gadosta v petuk si zex 2 karti na vivatel pribrax se i si smenix PIN kodovete 6toto bqxa nqkvi izmisleni , napravix nqkolko razgovora i gi izklu4ix , stavam v sabota sutrinta i re6ix da zvanna na 1 priqtel slagam vivatelskata karta pi6a PIN koga i mi dava CHEK SIM , a kogato q sloja v drug telefon kato nabera noviq kod mi dava 4e e gre6en no ne se blokira dori i sled 10 vavejdaniq ....... kakvo da prava ?

ako gi zanesa v 2be-to 6te mi gi smenqt li ?

• 2 weeks later...

Незнам дали всички говорят безплатно ама на мен днес ми върнаха сичките пари до стотинката даже и тези дето бях използвал за интернет (през GPRS при тва). Така че на всички дето викаха че нямало да се върнат парите за разговори към Мтел и Глобул мога само да цитирам Любо Пенев след Евро '96 - "Който не му харесва да **** ******" :devil

мда върнаха всички пари на всички :) който си е взел от промоцията 2 на цената на 1 е най на далавера :) за 20лв получаваш 80лв разговори

мда върнаха всички пари на всички :) който си е взел от промоцията 2 на цената на 1 е най на далавера :) за 20лв получаваш 80лв разговори

Вивател!!??! :confused :confused :confused :confused

Стига с тия 30 секунди тарифиране пък вие бе. Ако ви е за 2 думи, пишете СМС и толкова. Одеве се обадих на една приятелка и за 4 минути разговор всичко беше супер набързо, вие ми говорите за половин минута. Хем не съм от най-приказливите. ;)

Стига с тия 30 секунди тарифиране пък вие бе. Ако ви е за 2 думи, пишете СМС и толкова. Одеве се обадих на една приятелка и за 4 минути разговор всичко беше супер набързо, вие ми говорите за половин минута. Хем не съм от най-приказливите. ;)

Бате, ако за един кратък разговор от 4 мин се разбираш трудно горещо те съветвам да минеш на договор. Сметката чувствително ще ти улекне, а и номера можа да си запазиш.

А 30 сек е много по-добре от СМС щот са чуваш с другия. Среща еди си къде си. Може ли да дойдеш - мога , немога. Звъни на тоя оня и тва е. Няма разтягаш локуми. Ако ли не- вече ти казах - сметката е мн по-изгодно...

platis, няма смисъл от договор. Пресметнал съм си нещата. :) Не говоря чак толкова много, въпроса е че като тръгнеш да приказваш наистина се набутваш с Вивател. :)

platis, няма смисъл от договор. Пресметнал съм си нещата. :) Не говоря чак толкова много, въпроса е че като тръгнеш да приказваш наистина се набутваш с Вивател. :)

Айде стига с тва, кой е прав и кой е крив. Всеки да си говори с който оператор иска.Незнам дали е супер набутвация или квото ще да е там,но за сега на мен ми е добре,макар че още не съм се прехвърлил напълно на вивателската карта.Върнаха ли ми 60 лева, върнаха ги, ето пак ще говоря. Набутвация? - 45 стинки, ами то и на м-телската карта ми е толкова, а като се обадя на глобул 65 ст. Милион пъти се повториха за 30 сек. за мин. за промоции, аре стига бе. Ясно е на всички вече за тва. Пък и като ми върнаха парите, пишеше в СМС-че през цялата година ме очакват промоции :lol: Неможе да ползваш услуга и да не плащаш, а вече, всеки сам си преценява, кое му е най добре. Забелязах, че няма нито един убедил се в думите на другия, тъй че не е нужно да се спори, за неща, които са обсъдени 1000 пъти вече. Айде и дано дочакаме следващите промоции на Вивател, пък след това пак ще спорим :ghost

Пич, осъзнаваш ли факта, че не знаеш за колко пари говориш от М-телската си карта? ;) Тарифа 45/65 няма ;)

Що така смяташ? 9:00 - 21:00 ч. 0,39 Към 5 номера от услугата "Семейство и Приятели" (prima party без ДДС) :P

http://213.226.6.10/mobiltel/prices/prima/...1df1dfa93a70cd&

Е, то ако смятаме с групите за приятели нещата се изменят коренно, не си ли съгласен? Най-малкото става дума само за 5 номера. Ако я караме по тая логика, то при "Класик" на М-тел нещата са така: 00:00 - 24:00 ч. 0,19. Говориш за приблизително 25 стотинки цяла минута, а при Вивател само половин ;) Освен това към ГлоБул по никакъв начин не се получава 65 стотинки, дори и при "Парти" ;) Да не говорим, че в момента "Парти" за мен е най-неизгодния план. Защо ли си мисля, че го направиха така заради free разговорите :lol:

Е, то ако смятаме с групите за приятели нещата се изменят коренно, не си ли съгласен? Най-малкото става дума само за 5 номера. Ако я караме по тая логика, то при "Класик" на М-тел нещата са така: 00:00 - 24:00 ч. 0,19. Говориш за приблизително 25 стотинки цяла минута, а при Вивател само половин ;) Освен това към ГлоБул по никакъв начин не се получава 65 стотинки, дори и при "Парти" ;) Да не говорим, че в момента "Парти" за мен е най-неизгодния план. Защо ли си мисля, че го направиха така заради free разговорите :lol:

Знаех, че това ще споменеш, просто ти казах, че има и такава тарифа. Както и да е. Тарифи колкото искаш и простотии още толкова и никоя от тях не е толкова на далавера. Някой го беше казал, трябва да имаш 3 карти на 3-те ГСМ оператора :lol: Ще видим, какво ще предложат Вивате, аз тях чакам, а -тел и тия, вече не ме интересуват, освен, ако не ми предложат нещо като клиент на повече от 3 години, но надали, все пак тва са м-тел при тях няма нищо евтино. И ги мразя от както ми взеха 40 ст. за една стреличка, а изглежда не само аз съм опарен. Не са кой знае кво тия пари, но не е там въпроса, да им е:lol:а майката :rolleyes:

brei

mtel sa pusnali nqkva nova prima star det po reklamata nqkvo 4ove4e govori "dura-bura-dura-bura"

na4i kat si q zeme6 ima6 40 minuti pri aktivaciq pri parviq vau4er ot 15lv o6te 40minuti i pri vtoriq o6te 40 minuti

samo 4e otdoly nadpisite tekat tolkova barzo 4e ne uspqx da razbera kolko to4no pari e paketa... :angry1

brei

mtel sa pusnali nqkva nova prima star det po reklamata nqkvo 4ove4e govori "dura-bura-dura-bura"

na4i kat si q zeme6 ima6 40 minuti pri aktivaciq pri parviq vau4er ot 15lv o6te 40minuti i pri vtoriq o6te 40 minuti

samo 4e otdoly nadpisite tekat tolkova barzo 4e ne uspqx da razbera kolko to4no pari e paketa... :angry1

http://www.mtel.bg/info/promotions/index.p...romotionID=1647

според мен е неадекватна промоция (ако може да се нарече "промоция" изобщо - даващ още 30 лева освен цената за прима-та). не си давайте парите на вятъра. мтел винаги са били и ще си останат боклуци (мнението ми и за глобул не е високо ако някой смята че ги защитавам ;) )

Аз смятам да пропусна тази "промоция" :о) Хич не ми изглежда примамлива. :о) Да се надяваме, че със следващите ще предложат нещо по-добро.

Хм, преди месец си взех кутия нескафе + b-connect с включени 39 лева за разговори (15 първоначално + 12х2 лева). Такам-м-м... вчера дойде и СМС, в който пише, че получавам първия си бонус в размер на 1 лев. 1?! 1?! Още 1 СМС ли да чакам тези дни за другия 1 лев или има нещо гнило?! Някой ако може да внесе малко светлина по въпроса. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...