Slain Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Само дето неква ми мрънка "Vivatel, нещо си", докато тече мелодията хаха е ако искаш без него да беше а ??? и да си абонат на мтел/глобул и да можеш да си го дърпаш от вивател ? тва се чува когато го слушаш на PC ако си на вивател и си я свалиш съм 90% сигурен че няма да го има ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Отдолу са написали, че ако си сваляш през wap няма да има такива работи. Само че трябва да се променят настройките и такива ми ти неща. Но незнам от м-тел и глобул дали ще стане, не съм пробвал. Иначе хубавото е че са безплатни. Само за престоя в нета се плаща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 От днес 2 Vivatel пакета на цената на 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 От днес 2 Vivatel пакета на цената на 1 няма такова нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 няма такова нещо Ами тогава това какво е? http://vivatel.bg/bg/news_details.php?id=38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Пусни си телевизора. Одеве даваха рекламата. 99 % съм сигурен, че е такава промоцията. Оставям си вратичка за всеки случай, за да не ме изядете после ако не съм бил прав. edit: Всъщност за пореден път се убеждавам, че в темата пишат масово хора, които ги мързи да прочетат сайтовете на операторите: ЦЪКККККК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 ot utre na4i 6te imam i karta na vivatel Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 As imam otkakto zapo4naha Ni6to osobeno, porednite ismamnici kak da si zaredq free prima partyto ot na ba6ta mi telefona kazaxa mi 4e e vazmojno prati sms na 1616 sas slednia format 088xxxxxxx, y xxx e nomera na primata koiato zarejda6 y e sumata koiato zarejdash (5,10,15,30) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 ГлоБул в момента май предлагат най-добрата оферта: 34 лева за разговори, за 9 лева. Иначе аз тези дни сигурно ще взема един пакет с 39 лева за разговори + Nescafe Classic + Термочаша = 20 лева. Още по-изгодно, като се има предвид, че така или иначе си купувам такова кафе. Има промоция в "billa" на кафето + чашата за 10 лева, така че един вид разговори за 39 лв. ще ми струват само 10. Tова прави около 9-10 стотинки на минута, към ГлоБул и фиксираните мрежи. Нека си таксува на 60 секунди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Абе хора, дали ако си сменя тарифния план от "Hit Tariff" на "b-connect" ще продължи да ми дава месечните бонуси от по 2 лева?! Питам, защото при първия план няма активна група "семейство и приятели", а при втория има. Така в група минутата ще ми стане ~ 6 стотинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 пуснаха ли пак всички станции на вивател? нали ги бяха спряли заради разни докоменти половината? все още нямат карта на покритието на страницата им. вижда ми се странно (или аз не я намирам - малко им е тъп сайта... с тези bullet-и), спомням си глобул я имаха веднага след старта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 ГлоБул в момента май предлагат най-добрата оферта: 34 лева за разговори, за 9 лева. за 20 лв да получиш 80 лв време за разговори май звучи по добре и то на по ниски цени.май не си си направил сметката много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 lukather, Глобул ти ги дава за един номер и не те задължава да изговориш половината до 6-ти януари! Май не си си направил сметката много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 за 20 лв да получиш 80 лв време за разговори май звучи по добре и то на по ниски цени.май не си си направил сметката много добре. Напротив, направил съм си я много добре. Ще обясня защо - просто не намирам смисъл да се пъча да изговарям 40 лева за 20 дни, само защото после щели да ми ги върнат. ;) С глобул ще говоря освен това на 10 стотинки и след 6 ануари, за разлика от Виввате, от които ще говоря за 44. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Напротив, направил съм си я много добре. Ще обясня защо - просто не намирам смисъл да се пъча да изговарям 40 лева за 20 дни, само защото после щели да ми ги върнат. ;) С глобул ще говоря освен това на 10 стотинки и след 6 ануари, за разлика от Виввате, от които ще говоря за 44. е няма смисъл да се напъваш то по празниците има на толкова много хора на които да се обадиш.....от каде казваш че са тези 10 стотинки....не съм чувал за такъв план Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Е да... и това е вярно. Но само що се отнася до М-Тел. За тях пък имам free prima party, така че... Към Вивател нямам приятели. А за десетте стотинки към Глобул - можеше да прочетеш предните ми постове преди да пишеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 80-90% процента от разговорите ми са под 30сек а плащам 60... в крайна сметка кво излиза ?? плащам двойно на тва което говора !!! е как да съм доволен на тва ? за тва днеска сега ша си взема на вивател... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Slain, ми щом са под 30 секунди, значи пак плащаш за неизговорено време Иначе аз за себе си подредих нещата по следния начин (само не се смейте ) : 1 карта free prima party за след 21 часа. 1 карта b-connect sms за съобщения (13 стотинки първите 50, после падат още) 1 карта, която ми се явява тази, на която ме търсят всички. Тя е Prima Star. 1 карта hit tariff или чист b-connect, за да ползвам групата "за приятели" (тази още не съм си я купил ) Всичко това го правя на инат, не че не мога да си поема разговорите само от една карта. Те искат да ме излъжат, аз пък не се давам. В крайна сметка си държа само на основната карта. Другите като ги изговоря просто ги изхвърлям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 е няма нищо смешно при мен нещата стоят така : една би конект за трима приятели на 22 стотинки в минута едно би конект би фрии за да се обаждам на приятелката - че много и се говори и една вивател за всички останали. като се замислиш всичко зависи от това с кой или по точно с абонати на кой оператор най много разговаряш.но за основна ще си оставя вивателската че там има повече екстри които да използвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Slain, ми щом са под 30 секунди, значи пак плащаш за неизговорено време Иначе аз за себе си подредих нещата по следния начин (само не се смейте ) :1 карта free prima party за след 21 часа. 1 карта b-connect sms за съобщения (13 стотинки първите 50, после падат още) 1 карта, която ми се явява тази, на която ме търсят всички. Тя е Prima Star. 1 карта hit tariff или чист b-connect, за да ползвам групата "за приятели" (тази още не съм си я купил ) Всичко това го правя на инат, не че не мога да си поема разговорите само от една карта. Те искат да ме излъжат, аз пък не се давам. В крайна сметка си държа само на основната карта. Другите като ги изговоря просто ги изхвърлям. Е как ви е удобно да ходите с по 5 карти Аз като са знам къв съм, ще ги изпогуба за 1 седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 dobre neska si zex 2 paketa na vivatel na4i sega kato gi izgovora 2ta paketa po 20lv na 7 mi qnuari pak 6te mi zaredqt kartite s po 20 leva taka li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 dobre neska si zex 2 paketa na vivatel na4i sega kato gi izgovora 2ta paketa po 20lv na 7 mi qnuari pak 6te mi zaredqt kartite s po 20 leva taka li ? точно така ! плащаш 20 говориш 80 чиста печалба ! Shmi нали точно това казвам плащам нещо което не съм използвал,примерно ако горовора 100 пати по под 30сек аз плащам 100 пати по 60 сек ... много цакът и аз като теб не искам да ме цакът Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 И после на къде? На Най-високата тарифа от всички оператори. Еми стойте си на вивател щом искате. Бах я в далаверата. . Писна ми от такива далавери. Още не мога да си използвам докрай една карта от старите промоции, а вече намалиха на половина таксите на разговорите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Така е... И излиза, че да си сменяш картите е най-далаверско. Аз затова си държа вече една основна, на която ме търсят, и вместо да взимам ваучери, купувам нови карти за да се обаждам пък аз. Пример с ГлоБул: за 9 лева получавам 34, а ако ида да си купя ваучер за 15... получавам 15 Малко е неудобно, но... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 i az v momenta obikalqm s 2 karti ednata mi e free primata za sled 9 a drugata si mi e globulskata koqto si q polzvam postoqnno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.