Shmi Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 За по-малко от месец след старта си на 5 ноември "Вивател" вече има повече от 60 000 абонати, съобщи на пресконференция изпълнителният директор на "БТК Мобайл" Ричард Шиърър. Компанията ще подкрепи с 45 000 лева (получени от продажбата на златни и сребърни номера на третия мобилен оператор) и тазгодишното издание на благотворителната кампания, провеждана под патронажа на президента Георги Първанов и съпругата му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 браво пич голяма разбивка на цените си направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Не сьм чул за 300мин ограничение...Иначе си бачкат фреее картите..Просто пуснаха в продажба още...Освен тия които бяха предвидени...И ся е мазало..Супер трудно се свьрзваш!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Пуснали са още?! Иначе май наистина няма ограничение, аз трябва да съм прехвърлил вече тези 300 минути. Кой знае. johan, кефиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 С излизането на 3-тия ГСМ оператор пуснаха още малко за по 60 лв едната...Вече няма..Аз имам 3 такива ...С две думи..Кои как се уредил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Th3`Pr1s0n3r, от трите едновременно ли говориш?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Th3`Pr1s0n3r, от трите едновременно ли говориш?! Имах предвид че са лично мои..Не естествено...Ама ще пробвам..Самоче ми тряя още 1 тел че имам 2 само Иначе се ползват от сестра ми и приятеля и ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Мисля, че сега ще нищят ситуацията за B-Free с Мавриков, в "Господари на ефира" едит: Оф, дават някаква сега... Само се излага. едит2: Възстановяват парите за пакета в кеш, ако актуализираните условия на промоцията не удовлетворяват клиента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Временно нямате достъп до информацията, която изисквате! Моля, опитайте по-късно. Това са им безплатните СМС-и от сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Това са им безплатните СМС-и от сайта На ден да те пусне 2-3 пати да прашташ повече не пуска..Все това ми излиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Имам чувството, че нарочно го правят това-за да не се пращаш смс-и през сайта, а през телефона. Прави ми впечатление, че през деня не работи и го пускат към 6-7 вечерта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Абре, аз до вчера нямах проблеми... Сега се келефещат нещо. Аз пък на инат не пращам от телефона edit: Оправило се е Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 kak da si zaredq free prima partyto ot na ba6ta mi telefona kazaxa mi 4e e vazmojno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 kak da si zaredq free prima partyto ot na ba6ta mi telefona kazaxa mi 4e e vazmojno *88 и т.н. Vivatel e продаден не дезинформираи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Vivatel e продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Vivatel e продаден v smisul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 v smisul ? Единственото което изкопчих от сестрата е това...Иначе вивата са продадени..Ще измькна още информация и ще кажа... А на Глобул персонала полувината е уволнен поради не преценени раути...Големи щети понесоха Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 *88 и т.н.не дезинформираи kazaxa mi 4e moje i po SMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 kak da si zaredq free prima partyto ot na ba6ta mi telefona kazaxa mi 4e e vazmojno Става като изпратиш смс на номер 1616 и в него си написал твоя номер(демек този който искаш да заредиш) слагаш запетайка ( , ) и пишеш сумата която искаш да заредиш 5,10,15,20 и т.н. или може да прочетеш тук цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Vivatel e продаден Да не става дума за ТОВА - става дума горе долу за тва: БТK и vivatel приветстват споразумението между Новатор и Вива Венчърс Българската телекомуникационна компания (БТК) беше уведомена от Вива Венчърс, че Адвент Интернешънъл и Новатор Телеком България са постигнали споразумение, предоставящо на Новатор опция за изкупуването на всичките им дялове във Вива Венчърс (Вива Венчърс притежава 65% от акциите на БТК). Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 kak da si zaredq free prima partyto ot na ba6ta mi telefona kazaxa mi 4e e vazmojno Ако баща ти е на сметка, пращаш на 1616 от неговия телефон, СМС в който трябва да пише : 088X XXX XXX, $$ 088X XXX XXX - номерът ти. $$ - парите, които смяташ да заредиш. EDIT : THE-AGENT ме е изпреварил Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 da , na smetka e ve4e go napravix Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Мале, само да видите какви мелодийки има в официалната страница на вивател. Направо паднах. Ей, дебел, вдигни Ше те рина като снегорин Слънчугледъъъ Фолк мелодия Мее, мее, месечина ... Ай не си го вдигнал ... Блонди, отбий в дясно Дристата дриста Вдигни го тоя ... Летящата пръдня Напъните от запек Развълнувана оперна певица Стенания Ух, Котьо Вдигни го, шефе Аз съм гласовата ви поща Това е само от един раздел. И всички се теглят на аванта, под формата на мп3. Май наистина са се доближили прекалено много до народа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Само дето неква ми мрънка "Vivatel, нещо си", докато тече мелодията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.