Jump to content
BulForum.com

Трети GSM оператор

NaskoBG

Recommended Posts

pic_2757.jpg

За по-малко от месец след старта си на 5 ноември "Вивател" вече има повече от 60 000 абонати, съобщи на пресконференция изпълнителният директор на "БТК Мобайл" Ричард Шиърър. Компанията ще подкрепи с 45 000 лева (получени от продажбата на златни и сребърни номера на третия мобилен оператор) и тазгодишното издание на благотворителната кампания, провеждана под патронажа на президента Георги Първанов и съпругата му.

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Не сьм чул за 300мин ограничение...Иначе си бачкат фреее картите..Просто пуснаха в продажба още...Освен тия които бяха предвидени...И ся е мазало..Супер трудно се свьрзваш!!!!

Пуснали са още?! :blink: Иначе май наистина няма ограничение, аз трябва да съм прехвърлил вече тези 300 минути. Кой знае. :)

johan, кефиш. :punk

С излизането на 3-тия ГСМ оператор пуснаха още малко за по 60 лв едната...Вече няма..Аз имам 3 такива :)...С две думи..Кои как се уредил :)

Th3`Pr1s0n3r, от трите едновременно ли говориш?! :lol:

Имах предвид че са лично мои..Не естествено...Ама ще пробвам..Самоче ми тряя още 1 тел че имам 2 само ;)Иначе се ползват от сестра ми и приятеля и ;)!

Мисля, че сега ще нищят ситуацията за B-Free с Мавриков, в "Господари на ефира" :)

едит: Оф, дават някаква сега... Само се излага. :)

едит2: Възстановяват парите за пакета в кеш, ако актуализираните условия на промоцията не удовлетворяват клиента :)

Временно нямате достъп до информацията, която изисквате!

Моля, опитайте по-късно.

Това са им безплатните СМС-и от сайта :laughing:

Имам чувството, че нарочно го правят това-за да не се пращаш смс-и през сайта, а през телефона. Прави ми впечатление, че през деня не работи и го пускат към 6-7 вечерта.

kak da si zaredq free prima partyto ot na ba6ta mi telefona kazaxa mi 4e e vazmojno

*88 и т.н.

Vivatel e продаден :wacko: :punk :D :lol: :woot

не дезинформираи

v smisul ?

Единственото което изкопчих от сестрата е това...Иначе вивата са продадени..Ще измькна още информация и ще кажа...

А на Глобул персонала полувината е уволнен поради не преценени раути...Големи щети понесоха ;)

kak da si zaredq free prima partyto ot na ba6ta mi telefona kazaxa mi 4e e vazmojno

Става като изпратиш смс на номер 1616 и в него си написал твоя номер(демек този който искаш да заредиш) слагаш запетайка ( , ) и пишеш сумата която искаш да заредиш 5,10,15,20 и т.н. или може да прочетеш тук цък

Vivatel e продаден :wacko: :punk :D :lol: :woot

Да не става дума за ТОВА - става дума горе долу за тва:

БТK и vivatel приветстват споразумението между Новатор и Вива Венчърс

Българската телекомуникационна компания (БТК) беше уведомена от Вива Венчърс, че Адвент Интернешънъл и Новатор Телеком България са постигнали споразумение, предоставящо на Новатор опция за изкупуването на всичките им дялове във Вива Венчърс (Вива Венчърс притежава 65% от акциите на БТК).
:ghost :blink:

Ако баща ти е на сметка, пращаш на 1616 от неговия телефон, СМС в който трябва да пише :

088X XXX XXX, $$

088X XXX XXX - номерът ти.

$$ - парите, които смяташ да заредиш.

EDIT : THE-AGENT ме е изпреварил :)

Мале, само да видите какви мелодийки има в официалната страница на вивател. Направо паднах. :lol:

Ей, дебел, вдигни

Ше те рина като снегорин

Слънчугледъъъ

Фолк мелодия

Мее, мее, месечина ...

Ай не си го вдигнал ...

Блонди, отбий в дясно

Дристата дриста

Вдигни го тоя ...

Летящата пръдня :woot

Напъните от запек

Развълнувана оперна певица

Стенания

Ух, Котьо

Вдигни го, шефе

Аз съм гласовата ви поща

Това е само от един раздел. И всички се теглят на аванта, под формата на мп3. Май наистина са се доближили прекалено много до народа. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...