Jump to content
BulForum.com

Трети GSM оператор

NaskoBG

Recommended Posts

Aми 5 часа малко ли са ви?Я ги обърнете в пари ако трябваше да ги плащате ...

Чакай, бе пич - аз СЪМ ПЛАТИЛ да говоря от 21 часа до 5 часа, ВСЯКА вечер до 30.06.2006. Това дали ми е много, малко или достатъчно - теб не те бърка! Условията на промоцията бяха описани кратко и ясно!

Изказването на NEO_DDT е много точно.

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply
Абе кво плюете по М-тел бе. М-тел са супер пичове. Да не са кат тъпите Глобул дето "тренда сега е яко надолу :sick :sick :sick ". Знаеш ли пък колко ма *** за тренда. Глобул не струват. Само гледат да зарибяват. М-тел кат те зарибяват ти дават я шапчица, я раничка, я DVD. Все яки работи. Слушайте ме бееее! М-ТЕЛ Е ИСТИНАТА!
Чакай, бе пич - аз СЪМ ПЛАТИЛ да говоря от 21 часа до 5 часа, ВСЯКА вечер до 30.06.2006. Това дали ми е много, малко или достатъчно - теб не те бърка! Условията на промоцията бяха описани кратко и ясно!

Изказването на NEO_DDT е много точно.

А ве пичове не се карайте! Като хванеш М-Тел и Глобул и да ги засучиш и заблъскаш във Вивател и нещата ще се оправят :punk Неразбрахте ли, че такова нещо като безплатен обяд НЯМА! Всеки се чуде и мае как да ни го нахака големия ай да не казвам какво и къде. Логото на 3те GSM оператори трябва да е "Oт трън та на Глог" + "Големият не е за изпускане" :cry

Мтел правят много големи мизерии.. веднъж сметката ми на Примата беше -60 лева (минус), заради това че не ми отчитали разговорите и смсите и аз гледам имам 3 лева, говоря пращам смси и пак съм с 3 лева и така цяла седмица, после -60 лева :( и постъпих като пълен тъпак да си купя от големите карти та да си оправя баланса.. после с тия смси от разните му игри.. не ти изпращат смса, връщат го като неизпратен, понеже били претоварени и ти зимат по левче два за смс.. но това вчера направо ма уби, взъня на един пак на мтел, но той бил с друга карта и ми казва "абоната не е абониран за услугата гласова поща" нали не би трябвало да ми вземе пари? вземало си бе, и аз му звъня 10-15 пъти и после изведнъж - "сумата по вашата сметка не е достатъчна за този разговор".. хаха лудница :) и на още хора им го направил този номер, за позвъняване, без да им вдигат (демек за стрела) им зима пари :) Пак ще се оправдаят с грешка, ама ще си преберат няколко милиона лева покрай тая грешка :) Чакам вивател да извадят договори и да си оправят обхвата и минавам на тях, повече с тоя оператор няма кво да се занимавам..

Стига глупости, много се изговори, обаче МТел са си напълно прави. Независимо какво искаш, ти реално не си платил да говориш по 8ч от 21 до 5. При закупуването си пише - с даването на парите категорично заявяваш, че си съгласен с условията на компанията. А тъкмо в тях се казва, че могат едностранно и без предизвестяване да променят параметрите на промоцията. Могат и да ти резнат 300те минути - иди ги съди, и 10 лева обезщетение няма да изкараш. Аз примерно съм на договор, айде само да ми сменят броя на безплатни минути и да видим.... Замислете си - купуването на парти фрий пакета на МТЕЛ си е един вид посписването на договор, в който потребителя казва, че дава да се прави всичко (почти) с картата му.

ПС. не се опитвам да се заяждам, но някой гледат много едностранно на нещата. Авантата не е всичко, а засега Мтел са единствен оператор, който въведе нещо безплатно и какво стана? Има доста вода да изтече преди да стигнем САЩ примерно с фрий разговори Събота, Неделя и прочее, но ако това стане смятам, че точно на Мтел ще е основната заслуга.

Айде наздраве за по-евтини разговори скоро. (по и след Коледа)

абе чета и не разбирам - как така хората говорят по 2-3 часа. аз си спомням на мен на 30 мин ми прекъсваше разговора. поне преди 2-3 години като имах какво да кажа. незнам, може вече да го няма това ограничение.

Стига глупости, много се изговори, обаче МТел са си напълно прави. Независимо какво искаш, ти реално не си платил да говориш по 8ч от 21 до 5. При закупуването си пише - с даването на парите категорично заявяваш, че си съгласен с условията на компанията.

Айде па ти!!! И къде го пише?! Айде кажи ми за да мога да видя, защото нещо не мога и сега водя тъпи спорове, а всъшност М-Тел са си в правото. Кажи ми къде по пакета, който получих, по рекламната брошура, има написано, че М-Тел можели да си променят условията и аз съм се съгласил даже с това.

И още нещо - вярвай ми, дългогодишните абонати са си/ни платили десе2тки пъти тези безплатни разговори. Можеш да направиш справка ето ТУК!

абе чета и не разбирам - как така хората говорят по 2-3 часа. аз си спомням на мен на 30 мин ми прекъсваше разговора. поне преди 2-3 години като имах какво да кажа. незнам, може вече да го няма това ограничение.

Кой е казал, че сме говорили непрекъснато 2-3 часа?! След 60 минути връзката прекъсва автоматично и трябва да набереш отново.

abe ot 1 strana kartata koqto zex za 30lv sam si q izgovoril mnogokratno nqma spor no ot druga strana s tva nekorektno otno6enie mtel nqma da stignat do nikade az ne sam vinoven 4e ima nqkvi det kat lapnat telefona i govorat po 2-3-4-5h. az prava 2-3 razgovora i tva nai-mnogo polovin-edin 4as to ot tolkova ako se pretovarva ebaxti mrejata ......

i vse pak nikoi ne dade sigurna informaciq dali naistina gi ograni4avat

napisa tam edin pi4 i si4kite se iurnaxme kato ofce koi prav i koi kriv

nqkoi ot po-razgovorlivite dove4era da se jertva i da se probva da napravi 5h. i 2-3 min i posle da pi6e dali e verno :D

Айде па ти!!! И къде го пише?! Айде кажи ми за да мога да видя, защото нещо не мога и сега водя тъпи спорове, а всъшност М-Тел са си в правото. Кажи ми къде по пакета, който получих, по рекламната брошура, има написано, че М-Тел можели да си променят условията и аз съм се съгласил даже с това.

На плакатчето го пише долу под картинката с говорещите дами. А и няма ли книжка заедно с пакета? Една такава, която описва задължения и поддържани услуги? Освен тези 2 места и на рекламата го пишеше, че могат да си менкат каквото пожелаят.

Ама ето на - няма угодия.

NEFARIOUS ne 4e se zaqjdam ama tva 4e go pi6e i mogat da go pravat spored tebe redno li e ?

da kajem sq vivatel praskat edna takava promociq vseki den po 10h. bezplatni razgovori i sled 4 dena q maxat 6toto ve4e ne im iznasq spored men tva ne e 4esno boli ma men za mtelskata karta az na globul i razgovorite sa mi evtini ama vse pak s takova nekorektno otno6enie se gubqt klienti edno vreme to4no 6toto pravexa nomera i mi nadpisvaxa smetkite otidox pri globul

Аз не твърдя, че са прави. Въпроса е, че се опитаха, но не могат да си прецакат системата и тези другите, които плащат да не могат да се свържат след 21. Промоцията им продължи доста време без ограничения, сега има 300 минути за НЕОБИЧАЕН трафик. Ако си стискал преди това стотинките и си презареждал на 11 месеца и сега изведнъж говориш по 3-4 часа дневно, злобил - какво да говорим? Мисля че МТел са най-коректния ни оператор. Глобул - скрито по 00, че има лимит; Вивател - липса на места на каквато и да е била мрежа, без лиценз за голямо количество станции... :angry1

Злобил, знаеш, че и аз си търсих парти фрий и дори и да бях взел сега нямаше да имам против мерките на компанията срещу меко казано нелоялните потребители.

da ama az ne sam vinoven 4e ima nqkvi palq4ovci deto samo 4akat da stnae 21 i da nalapat telefona moite pove4eto nomera sa na globul imam tam 5-6 nomera max na mtel i ne me barka osobeno dali 6te go maxnat izob6to , dali 6te go ograni4at ama 6tom sa pusnali takava oferta nevqrvam da ne sa bili naqsno kvi xora ima ...... nali seki trqbva da se pravi na gazar i da govori postoqnno po gsm-a .... taka 4e da sa si precenili ne da davat 7 meseca a da dadat primerno 2 meseca ne da promenqt izvednaj si4ko.....

a kolkoto do tova dali mrejata se natovarva kvo da ti kaja minalata sedmica bqx na ba6tami telefona koito e na mtel i nqma absolutno nikvi problemi taka 4e mtel prosto pokazvat 4e ve4e sa sabrali nqkvi abonati i ne im puka za drugite primerno ba6tata e na mtel ot kakto e v bg i nqma da si smeni nomera nikoga no na men ne mi puka dali sam na mtel , globul , vivatel stiga cenite na razgovorite da me ustroivat

nali pi6e6e 4e kum neloqlnite klienti koito registrirat neobi4aen trafik ot da kajem po 4-5h. na mesec 6te se zimat merki i 6te im se spirat telefoni za izvesno vreme e az ne sam ot tezi potrebiteli ...... za6to trqbva i moqta karta da se spira 5h. , 5h vse 6te gi izgovora kolkoto i malko da govora abe neznam spored mene ne e pravilno pa koi kvoto 6te da mi govori...

На плакатчето го пише долу под картинката с говорещите дами. А и няма ли книжка заедно с пакета? Една такава, която описва задължения и поддържани услуги? Освен тези 2 места и на рекламата го пишеше, че могат да си менкат каквото пожелаят.

Ама ето на - няма угодия.

Съжалявам, че в момента няма къде и как да видя въпросното плакатче. Ако го мярна някъде, непременно ще се вгледам. Книжка НЯМА! Ако искаш ще ти снимам с апарата какво съм получил. Ако беше вярно това, което казваш за плакатите, трябваше да опоменат и на... листчето, което получих с картата.

И какво се нахвърляте на хората, които говорят много? Нека не забравяме, че в по-голямата си част това са тийнове, които се издържат от мама и тате. И съм сигурен, че една голяма част от философстващите тук сте именно такива.

Освен това разговорите с другите карти (и предплатени, и на договор) са с по-висок приоритет и аз досега не съм имал проблем да се свържа, когато free prima party не е била в мене! Даже, когато съм се мъчел по 5-10 минути да се обадя някъде от нея, до мене хора на договор са се обаждали безпроблемно. Не знам какво пискате.

kvoto i da si govorim mtel sa tapaci i za men vinagi 6te si ostanat takiva

pri poslednata smetka koqto platix imax 7lv nadpisani razgovori i tova se razbra sled kato si izvadix razpe4atka i ima6e nomera koito nikoga ne sam nabiral ...... ne 4e 7lv sa ne6to no mraza da me pravat na glupak a mtel v momenta pravat sa6toto s tiq karti globul q napravixa sa6tata mizeriq s b-free i mtel i te da ne ostanat po-nazad da ne ugodqt na potrebitelite se izsraxa na doverieto ima qko kvo ..... si4kite sa takiva ama kvo da se pravi i vivatel 6te sa sa6tite predpolagam sega kato izlena abonamentite 6te si pokaje

moje da si floodim i do utre i da si sporim kolko xubavi operatori imame i do nikade nqma da stignem za men mtel pravat selski izplaneniq i tva e pove4e nqma da pi6a za tiq karti .

Абе кво плюете по М-тел бе. М-тел са супер пичове. Да не са кат тъпите Глобул дето "тренда сега е яко надолу :sick :sick :sick ". Знаеш ли пък колко ма *** за тренда. Глобул не струват. Само гледат да зарибяват. М-тел кат те зарибяват ти дават я шапчица, я раничка, я DVD. Все яки работи. Слушайте ме бееее! М-ТЕЛ Е ИСТИНАТА!

da naistina mnogo qki raboti sas stoinost malko nad 2lv...evala naistina mnogo dobar operator

a i ne vqrvam nqkoi da go e grija kvo 6te mu dadat kum paketa koito si e kupil ako da kajem razgovorite sa evtini :punk

Злобил, ти пък няма от какво да се притесняваш. Като си говориш умерено няма да си под ножа. Между другоот сега се сетих - дори и смс, с който ти казват, че ти намаляват безплатното време, е на добра воля. Опитват се да бъдат коректни, не е толкова лесно. Аз примерно съм с договор и си плащам сметката със събрани лични пари, въпреки че е на името на баща ми. Засега съм доволен от МТел и не мисля, че има по-добър вариант. Пък и четох интервю на някакъв много важен пич от Телеком Аустрия, който заяви, че цените ще падат по Коледа. Айде от неговите уста в Божиите уши :).

eto vi edna interesna temi4ka ot datata za takiva "korektni klienti" na mtel zaradi koeto se spirat kartite

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=5881...ree+prima+party

ina4e az moga da si govora i ot globulskata karta ama vse pak kato moga da go prava i ot mtelskata za6to da ne go naprava ot neq ? 5h. , 5h. nikoi ne ti gi dava ama aide

ina4e globul 6ibnat li takava promociq kato mtel s tiq primi priznavam 6te govora po mnogo mnogo pove4e otkolkoto sega 6toto pove4eto nomera sa mi globuslki

Ей сега си бърборих с един от Мтел облужването и разправя че от 26-ти този месец,цената към 5-те номера от "Семейство и Приятели" на Тарифен план "Класик" ще се таксува по 23ст (с ДДС) минутата.Но уловката е ,че първонавалното таксуване е 1 минута :)

Ей сега си бърборих с един от Мтел облужването и разправя че от 26-ти този месец,цената към 5-те номера от "Семейство и Приятели" на Тарифен план "Класик" ще се таксува по 23ст (с ДДС) минутата.Но уловката е ,че първонавалното таксуване е 1 минута :)

искам да питам тези 5 номера в мрежата на мтел ли трябва да са или не? и също така - аз съм на договор колко номера мога да си добавя. за тарифния план не ме питайте, защото не си плащам аз телефона, но като со взех картата преди 4-5 години ми беше 18лв таксата. ако някой знае нека сподели :bgrin:

едит: ся поразгледах сайта на мтел и май съм на икономичен план :)

Та ... за третия GSM оператор....

Има почти пълен обхват до Харманли , но след това е 0 .

Казвам ви го от опит защотото тази седмица бях до Свиленград и както се сещате там нямаше :)

a tiq 100min det gi davat vivatel za 15kinta mese4no samo kum vivatelski nomera li sa ili kum si4kite mobilni operatori 6toto sigurno utre 6te xoda da zimam karti a neska ne mojax da namera nikade sigurna informaciq

Vijte gi tiq boklytzi ot mtel *eiba tqhnata mama

http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/prima/star.php

poglednete kakvo za napisali ''първите 30 секунди се тарифират като разговор от 30 секунди, а след 30-та секунда - на всяка секунда"

to vseki si go znae 4e e na edna minyta ot4itaneto de ama ae sq za kvo trqa da lajat i v saita........pove4e nqma kvo da kaja

a tiq 100min det gi davat vivatel za 15kinta mese4no samo kum vivatelski nomera li sa ili kum si4kite mobilni operatori 6toto sigurno utre 6te xoda da zimam karti a neska ne mojax da namera nikade sigurna informaciq

* включените минути са за разговори към vivatel и фиксираните оператори.

Гадното е това, че трябва да си плащаш сметката по банков път, защото нямат билинг с-ма все още. Дочух, че ще е така до към края на януари 2006 г. Чак след това ще има абонаментни планове за физ. лица и каси за плащане на сметки.

Относно предплатената услуга на Вивател - стартовия пакет много ме кефи, с ниски цени е, но пък и с новите цени на b-connect hit tariff Глобул отвърна на удъра и е по-на сметка. А от утре цената на пакета hit tariff ще е 9,00 лева! ...смятам да си "бодна един"

:)

Глобул отвърна на удъра и е по-на сметка. А от утре цената на пакета hit tariff ще е 9,00 лева! ...смятам да си "бодна един"

:)

Да, но минималното таксуване е на 1 мин., което си е пълна набутвация. Тренда бил яко надолу .. дрън дрън .. тренда им е яка набутвация. Съвсем скоро ще кажа bye bye на мизерните гърци смешници от ГълБъл.

Абе, как не ви писна с това таксуване на 30 секунди и на 1 минута?! Ще забогатеете ли с 10 стотинки?! В момента 30-те секунди са ви 2х стотинки на Вивател и 33 на М-тел, при това говорите 60. При вторите поне си знаеш, че си имаш минутата и си казваш каквото имаш по-спокойно, не викаш "айде, айде, ще затварям, че минаха 30-те секунди". Все пак говорим за предплатена програма, тоест програма за хора предназначени за хора, които не звънят много. Нека всеки сам си направи сметката заслужава ли си да се лишава от привилегиите, които предлагат М-тел и ГлоБул (най-малкото СМС-ите през интернет), от по-доброто покритие и т.н. за 1-2 лева месечно в повече. Това са парите за един прост вестник мама му стара.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...