Jump to content
BulForum.com

Трети GSM оператор

NaskoBG

Recommended Posts

Щом са на фирма всичките карти са на името на фирмата, а не на хората, които ги ползват. Сметката е една.Или отиваш в банката, попълваш една хартийка, даваш парите и 2-3 лева и парите потеглят, или те си ги взимат всеки месец от посочената сметка.

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

абе тази коледна прима по-евтина ли е от стандартните - 28ст в мрежата? не съм запознат с предплатените тарифи.

едит:

явно не е - дават само някакви подаръчета - сори за поста - много замотани страници имат тези оператори - тва дето най ти трябва най на скришно място.

Ония ден минах на Прима стар и сега забелязвам нещо много странно.

Цената за менута ми е 33 ст. в мержата на М-тел.Обаче пише,че за услугата "Семейство и приятели" цените си остават непроменени.Това означавали,че говоря с хората от семейство и приятели на 40 ст и ако да....тва е адски тъпо.

Абе, тая тема е... нямам думи. Никъде не пише, че цените за приятели остават непроменени. Пише, че

няма отстъпка в цената за услугата "Семейство и приятели"
.. Има ОГРОМНА разлика!

Някои хора ги мързи да прочетат 3 web страници на кръст.

Вивател си вкараха автогол. 80% от предавателните им станции нямат акт 16, и са спрени официално. В големи градове нямат грам обхват, примерно Пазарджик. Който си е купил от предплатените карти-честито ... Всички говорят B)

Е, предполагам, че до няколко дни ще си опраявт документите и пак ще пуснат предавателите :)

А и ще има някакви глезотийки, за да компенсират гафа ;)

Който ползва услугите им ще каже :D

Както и да ги въртят тия глупаци от Мтел и Глобул, предплатените услуги в момента са най-добре при Вивател. Докато не пуснат 30 секундно отчитане примите и бикънектите не струват. По презумция хората с предплатени сим карти говорят рядко и сбито. Това означава, че 30 секунден разговор от рода на - еди къде съм, с еди кого съм прибирам се в еди колко си ще ви струва 22ст. Без значение да ли ще се обадите вкъщи, на Глобул или Мтел, 22ст! Ако сте на Глобул и звъните на Мтел - 60ст. И обратно. Време е да спрат да го овъртят, да пуснат 30 секундно отчитане, иначе ще го закъсат!

Хахахаахахааааа! Някой хора вече са се постарали... :P .

М-Тел са ограничили разговорите на free prima party до 300 минути за месец. :(

ebati naredbata

to pone da be6e na sedmica ami te napravo go izpraskali na mesec

siguren li si ?

М-Тел са ограничили разговорите на free prima party до 300 минути за месец. :(

пфу и те същите мизерии като глобъл зеха да праят, ама то да ви кажа ние сме си виновни. щото ако хората дето ги имат тея карти не се осират и не говорят по 68464 часа няма да има нужда да им слагат каквито и да било ограничения :angry1

ebati naredbata

to pone da be6e na sedmica ami te napravo go izpraskali na mesec

siguren li si ?

Ми одеве четох някаква извадка от вестник "Сега", от 16.11.2005. На официалния сайт пише един тон локуми, но конкретно за free prima party не открих информация. Някой ако може, нека потвърди или опровергае информацията. тези дни не ми се налага да говоря много от моята карта, но по-натам предполагам сам ще разбера. :D

пфу и те същите мизерии като глобъл зеха да праят, ама то да ви кажа ние сме си виновни. щото ако хората дето ги имат тея карти не се осират и не говорят по 68464 часа няма да има нужда да им слагат каквито и да било ограничения :angry1

Аз пък да ти кажа М-Тел са виновни. Трябваше да предвидят какво ще стане. Промоцията беше съвсем ясно оповестена - безплатни разговори от 21:00 до 5:00. Хората, които говорят по цяла нощ не правят нищо друго освен да ползват това, за което са платили. Аз не се оливам и говоря скромно, затова говоря за ДРУГИТЕ.

"Днес vivatel изчезна мистериозно. Няма мрежа в доста населени места, до момента имам потвърждение от Русе, Велико Търново и Стара загора. На сайтът им няма информация по случая, освен това на същия такъв няма имейл или друга форма за онлайн връзка, единственият начин за контакт е по телефон който започва с 087, но не можете да се обадите от тяхната мрежа поради липса на такава. Та за да разберете защо нямате достъп до услугата, за която плащате, трябва да се охарчите за разговор до мобилен оператор.

Честито на печелившите!

П.П. След справка с БТК центъра се установи, че имат технически проблеми." :unsure:

Аз пък да ти кажа М-Тел са виновни. Трябваше да предвидят какво ще стане. Промоцията беше съвсем ясно оповестена - безплатни разговори от 21:00 до 5:00. Хората, които говорят по цяла нощ не правят нищо друго освен да ползват това, за което са платили. Аз не се оливам и говоря скромно, затова говоря за ДРУГИТЕ.

e добре де, като са безплатни значи ли това, че трябва от 21:00 до 05:00 да се говори нон стоп?! ако си говорехте като нормални хора такива ограничения изобщо нямаше да има най-вероятно :huh:

Всеки говори колкото му се говори. :) Моя рекорд е 2 часа и после главата започва да ме цепи. Повече от половин час избягвам. Но пък примерно като съм си в общежитието с колегите или някъде навън с компания и телефона обикаля по няколко човека... Така, че...

nali pisa 4e si zel karti na vivatel v temata za 3tiq gsm operator

ta re6ix ako moje te pitam nqkoi ne6ta

1vo kakvi dokumenti se nosqt za da dokaje6 4e si firma ?

2ro za kolko vreme stava toest vednaga li ti davat kartite ili 4aka6 nqkolko dni

3to kade si gi pla6ta6 sega ? :confused pri polojenie 4e o6te nqmalko ofisi ?

4to 100-te minuti vajat prez celiq ednogodi6en dogovor nali taka ?

Документи : Булстат,Данъчен номер , решение на съда ,печат ( оригинали)

Става за 24часа одобрението и картите идват от София , те ти се обаждат и отижаш да подпечаташ договорите и взимаш картите. Активират се до 24 часа , но на мен ми бяха активирани до нямаше и 30мин.

По банков път с платежно нареждане се плащат.

Минутите не съм много сигурен , но важат за целия период за Виеател и БТК.

xybavo de a kade im e ofisa na vivatel?

kade trqbva da gi zanesa tiq dokumenti za da zema karti ?

e добре де, като са безплатни значи ли това, че трябва от 21:00 до 05:00 да се говори нон стоп?! ако си говорехте като нормални хора такива ограничения изобщо нямаше да има най-вероятно :huh:

Щом М-тел са преценили да пуснат тази промоция, значи трябваше и да си преценят възможностите на мрежата! Дори и да не се оливат хората ползващи тия карти, като стане 9 повечето решават да звъннат и затва претоварват мрежата...

Aми 5 часа малко ли са ви?Я ги обърнете в пари ако трябваше да ги плащате ...

Аве кви са тия глупости малко ли ви са???! Те са си платили за безплатни разговори от 9 до 5 и тряя да си ги ползват!!! Ти ако си купиш процесор P4 3Gz и се окаже че е 2.5Gz и ти кажат: "Е кво малко ли ти е?!" :wacko:

Абе кво плюете по М-тел бе. М-тел са супер пичове. Да не са кат тъпите Глобул дето "тренда сега е яко надолу :sick :sick :sick ". Знаеш ли пък колко ма *** за тренда. Глобул не струват. Само гледат да зарибяват. М-тел кат те зарибяват ти дават я шапчица, я раничка, я DVD. Все яки работи. Слушайте ме бееее! М-ТЕЛ Е ИСТИНАТА!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...