LaN Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 .......А аз лично ако съм бил абонат на Мтел ( примерно) и съм превъзмогнал идеята че ще си сменям номера...как ще ме накарат да подпиша договор пак с тях Единстветото нещо в БГ което може да бъде конкуренция е : ' Кой дава по-добър телефон For Free с 1 годишен договор" така че ... не е фатално към момента. Недей говори наизуст. Не знам на колко години си ,но това за телефона ........ Аз например съм на 28,не ми трябва да ми подаряват телефона някъв ако ще да е и последен модел за 4000 лева с договор за 1 година, трябва ми да мога да говоря на ниски цени,към определени абонати (група) да имам безплатни разговори.... пука ми за някакъв телефон,камо ли за телефонният ми номер да лище го сменя.В момента боравя с 3 карти ,смяташ ли че ме интересува какъв ми е номера ? Искаш ли да ти кажа как Глобул примерно те карат да подпишеш договор за 1 година с тях ? Не е насила,като им прочетеш офертата и сам тичаш да го направиш ! Затова казвам че Виватела само губят като се бавят,щото конкуренцията им не спи.Аз примерно ако подпиша едногодишният договор които ми предлагат и който в интерес на истината ме устройва не лошо ,и след това Вивател най-накрая хване та предложи нещо по-свястно от това което е в момента (таксите им на бизнес абонати са малко завишени визирайки цените на Гобул за момента за същият тип хора ,и ме дразни безкасовото плащане) и реша да се прехвърля на тях - ще трябва да платя неустойка- нещо което ще направя само ако си заслужава,а не защото примерно са ми дали цена на разговор с 2 стотинки по-евтино.Малко се отклоних от темата,но както и да е.Разбрахте менадявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Още едно "евала" за готините пичове. В семейството все още имаме трима абоната на Мобиком. Тази сутрин с препоръчани писма пристигнаха по един Вивателски пакет за активиране за тримата и по един ваучер от 10лв, който може да се вземе от офисите. Шах с пешката, като теленце гледах като отворих едно от писмата. Бяха си го обещали, и си удържаха на думата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Tова нещо не го разбрах, къде му беше смисъла? Е недоволни все ще има, това е ясно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 На мен ли ми се струва или вече излиза по-евтино да си с предплатена услуга, отколкото с договор Като гледам тарифите на Глобул и М-Тел за абонаментните планове ми се струва, че за момента е много по-изгодно да ползваш Прима или Би-Кънект, отколкото да подписаваш N-годишни договори с който и да е оператор, ако говориш по час и нещо месечно. Ето тарифите на Глобул и М-Тел Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 На мен ли ми се струва или вече излиза по-евтино да си с предплатена услуга, отколкото с договор Като гледам тарифите на Глобул и М-Тел за абонаментните планове ми се струва, че за момента е много по-изгодно да ползваш Прима или Би-Кънект, отколкото да подписаваш N-годишни договори с който и да е оператор, ако говориш по час и нещо месечно. Ето тарифите на Глобул и М-Тел Хич не ти се струва. Време е да се направи нещо и за абонаментите. В момента само се надпреварват кой да свали цените на предплатените разговори. Предвиждам, че ще намалят и абонаментите, но след като рибател пуснат частните абонаменти та да не се налага да се свалят цените по няколко пъти за отрицателно време както стана с бикънекта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Още едно "евала" за готините пичове. В семейството все още имаме трима абоната на Мобиком. Тази сутрин с препоръчани писма пристигнаха по един Вивателски пакет за активиране за тримата и по един ваучер от 10лв, който може да се вземе от офисите. Шах с пешката, като теленце гледах като отворих едно от писмата. Бяха си го обещали, и си удържаха на думата! И при мен дойде такава. Ще си я активирам да видя как ще са като качество. Днеска звъннах 1-2 телефона и ми казаха, че след нова година ще мога да си получа 4 карти които съм поръчал. Картите са към МВР. Доколкото имам информация ще са без начална такса и без такса за разговорите в групата . Със сигурност ще мога да кажа когато ги получа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Абе секи говори за намаляване цените на М-тел и на Глобул ама аз съм си на Прима и намаление съм видял през крив макарон.Има намаление само ако си купя нова карта.Фактически на Вивател цените са не 20,a 50-51% по-ниски.Да неговорим че до 7 януари говоря на 1/2 абонатите на вивател говорят на 1/2 цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Абе секи говори за намаляване цените на М-тел и на Глобул ама аз съм си на Прима и намаление съм видял през крив макарон.Има намаление само ако си купя нова карта.Фактически на Вивател цените са не 20,a 50-51% по-ниски.Да неговорим че до 7 януари говоря на 1/2 абонатите на вивател говорят на 1/2 цена. Не знам как е при Prima, но при Bconnect може да се прехвърлиш на хит тарифата и без да си купуваш пакета за активиране, при което ти взима 50 ст. без ДДС от кредита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Не знам как е при Prima, но при Bconnect може да се прехвърлиш на хит тарифата и без да си купуваш пакета за активиране, при което ти взима 50 ст. без ДДС от кредита. При б конекта след 21.11 няма да има ралични тарифи, всички минавате автоматично към 60-секундното тарифиране от ХитТарифф да ви е яко........ Маймуни глобулски, пак ви цоцат париците Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 При б конекта след 21.11 няма да има ралични тарифи, всички минавате автоматично към 60-секундното тарифиране от ХитТарифф да ви е яко........ Маймуни глобулски, пак ви цоцат париците кой каза? съмнявам се всички да минат на hit тарифа, защото не всеки иска такива условия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Аз незнам защо си мислите ,че ще има кой знае каква промяна... То и за глобул говореха така , ама после се по изравниха цените. Така според мен ще е и при Вивател. Иначе като впечатления: Много добър обхват ( поне за Пловдив , не съм излизал от града ) По-добро качество на звука Някви по-странни карти , които не стават на всеки телефон , на Нокия 7200 и Самсунг C100 не стават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 При б конекта след 21.11 няма да има ралични тарифи, всички минавате автоматично към 60-секундното тарифиране от ХитТарифф да ви е яко........ Маймуни глобулски, пак ви цоцат париците Това пък от къде го измисли? Трите тарифи на б-кънекта си остават, само че смъкват цените и правят миималното таксуване вече на 60 сек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Много добър обхват ( поне за Пловдив , не съм излизал от града ) Понеже не разбрах дали имаш предвид Vivatel. Относно обхвата: София – Пловдив по магистралата. Малко след София обхвата изчезва ..поява се чак малко преди Пловдив. Поне за сега с една дума: Зле Тествано в Петък 11.11.2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Не знам как е при Prima, но при Bconnect може да се прехвърлиш на хит тарифата и без да си купуваш пакета за активиране, при което ти взима 50 ст. без ДДС от кредита. Същото е и при Прима, с тази разлика че не плащаш 60 стотинки. "От новата Star оферта могат да се възползват както нови, така и настоящи клиенти на М-Тел Prima. Клиентите с предплатена карта могат да преминат към новата тарифа Prima Star само с едно обаждане на *88. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 На 1111 става по-безполезнено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 B-Connect има нови цени към други абонати на Глобул и към фиксираните мрежи - 29 ст. без ДДС. Става въпрос за Хит Тариф. Едит: B-Connect излиза отново с една крачка пред Прима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Кой ти я каза тая глупост? чети! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Абе, аман от догадки в тая тема. Всичко е описано кратко и ясно на сайтовете и на трите GSM оператора, но видите ли мързела е голяма сила и няма кой да ги отвори. Тоя дочул, оня пък видял някъде ама не бил много сигурен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Кой ти я каза тая глупост? чети! Това го прочетох в СМС на телефона на майка ми, която мислех, че е на обикновената тарифа, но сега разбрах, че се е прехвърлила на Хит Тариф. Извинявам се за грешката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 imam nqkolko vaprosa otnosno vivatelskite karti poneje ba6tata se navi da zemem takiva karti imam nqkolko vaprosa i ako nqkoi mi otgovori 6te sam mnogo blagodaren 1vo kakvi dokumenti se nosqt za da dokaje6 4e si firma ? 2ro za kolko vreme stava toest vednaga li ti davat kartite ili 4aka6 nqkolko dni 3to kade si gi pla6ta6 sega ? pri polojenie 4e o6te nqmalko ofisi ? 4to 100-te minuti vajat prez celiq ednogodi6en dogovor nali taka ? 5to ot kade trqbva da ida da si gi zema ot 2be-to ili ot po6tata ? Ще рече , че да вземеш такава карта трябва да си фирма или да вземеш минимум 3 сим карти. More Info tova kvo trqbva da ozna4ava 4e primerno moga o6te utre da otida do tam kadeto se davat tiq karti da podpi6a dogovor i da zema 3 karti bez da zanimavam ba6tami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Извинявам се на всички но съм допуснал техническа грешка. Трябва да си фирма и да вземеш мин 3 карти , а не ИЛИ @zlobil пратих ти PM с инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 nali pisa 4e si zel karti na vivatel v temata za 3tiq gsm operator ta re6ix ako moje te pitam nqkoi ne6ta 1vo kakvi dokumenti se nosqt za da dokaje6 4e si firma ? 2ro za kolko vreme stava toest vednaga li ti davat kartite ili 4aka6 nqkolko dni 3to kade si gi pla6ta6 sega ? pri polojenie 4e o6te nqmalko ofisi ? 4to 100-te minuti vajat prez celiq ednogodi6en dogovor nali taka ? Документи : Булстат,Данъчен номер , решение на съда ,печат ( оригинали) Става за 24часа одобрението и картите идват от София , те ти се обаждат и отижаш да подпечаташ договорите и взимаш картите. Активират се до 24 часа , но на мен ми бяха активирани до нямаше и 30мин. По банков път с платежно нареждане се плащат. Минутите не съм много сигурен , но важат за целия период за Виеател и БТК. dobre a skoro nqma li da ima ofisi ve4e i da se izbegne tova pla6tane po bankov pat ( ne 4e znam to4no kvo predstavlqva ama vse pak predpolaam 4e e zanimavka) kade se davat tiq dokumenti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 dobre a skoro nqma li da ima ofisi ve4e i da se izbegne tova pla6tane po bankov pat ( ne 4e znam to4no kvo predstavlqva ama vse pak predpolaam 4e e zanimavka) kade se davat tiq dokumenti ? Занимавка е да обикаляш по офисите. По банков път плащането е много по лесно, още повече когато става дума за фирма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 a kak to4no stava pla6taneto po bankov pat ako nqkoi moje da mi razqsni ?! otivam v nqkva banka i prava prevod taka li ? a i o6te ne6to primerno ako zema tiq nqkolko karti seki trqbva da si pla6ta svoqta po bankov pat ili primerno ba6tata zim parite i otiva i gi vnasq v bankata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.