Jump to content
BulForum.com

Трети GSM оператор

NaskoBG

Recommended Posts

...караш по старо му... кой ме е търсил днес? :)

По някой път умишлено си "забравям" телефона или го оставям изключен. Просто не се трае някой път. Преди няколко месеца ходихме на хижа. Като стигнахме горе само на едно място имаха покритие и двата оператора - аз направо си изключих телефона и го включих чак като се прибрах след 2 дни в Пловдив. Чувствах се идеално и наистина си починах пълноценно! :rolleyes:

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Абе незнам за вас ,но аз засега откакто боравя с Вивателски номер съм по-доволен :) 1-во че ще ми върнат парите които съм вложил за разговори през Януари и всичко ми излиза на 1/2 цена (а аз наистина говоря доста :wacko: ) , 2-ро може да прозвучи откачено,но с картата на Вивател се чува по-ясно :blink: .Преди това бях на Глобул - качеството на звукът не беше кой знае какво,но сега ... :) Дано скоро да си пуснат и картите на договор :) Кво се бавят още :)

Проблема бил касовите плащания.

Аз си взех 5 карти на бизнес план , но изискването е да си плащам сметките по банков път. Каси за сега НЕ Съществуват , така че това е причината да не са пуснали абонаментни програми за физически лица.

Като бях в Мармалад тая седмица, M-тел загуби обхват, долу в дискотеката, а Вивател имаше две чертички :D Просто споделям впечатленията си за сега. А да същото е и вкъщи, M-тел е с 3 чертички, а Вивател с пълен отбват на ГСМ-а :D

От днес съм с карта на Вивател. Освен в кафето на 4-ти корпус на ТУ, навсякъде другаде където бях обхватът беше пълен. Освен това бързината на свързване е доста по-добра от тази на Глобул.

abe neska gledam na bilbordovete izkarali karti nqkvi biznes planove 100min-15lv tova ve4e na dogovor li e i nqkoi moje li da mi dade link kum planovete i tarifiraneto primerno 200-300minuti kolko pari sa

i kvo 6te re4e tva za biznes klienti 4e trqbva da zema 5-6 karti ?

abe neska gledam na bilbordovete izkarali karti nqkvi biznes planove 100min-15lv tova ve4e na dogovor li e i nqkoi moje li da mi dade link kum planovete i tarifiraneto primerno 200-300minuti kolko pari sa

i kvo 6te re4e tva za biznes klienti 4e trqbva da zema 5-6 karti ?

Ще рече , че да вземеш такава карта трябва да си фирма или да вземеш минимум 3 сим карти.

More Info

znaex si 4e ima nqkva ulovka

Бе не е уловка , много е добре даже.

На глобул същата почти тарифа е за над 25 карти ., за мтел е пак нещо подобно.

Просто е за юридически лица

znaex si 4e ima nqkva ulovka

Никаква уловка не е това.Я се замисли : безплатни разговори в група,имаш 100 минути към други абонати на Вивател и БТК !!!! След това говориш на толкова ниски тарифи към тях (ако си изразходиш минутите щото тва все пак са 1 час и 40 мин без пари на месец извън безплатната ти група) дето другите оператори не са ги пуснали към собствените си мрежи дори.Аз в момента имам и карта от Глобул с 9 лева такса,безплатни в група ,но цените към други абонати на същият оператор са 24 стотинки ( не 15 като Вивател след като минеш 100-те безплатни минути) и 39 към други мобилни (за разлика от 35 на Вивател ).Има сметка и то доста.Недостатък засега е че изискват фирма и безкасово плащане както каза някой по-горе .Да се надяваме че ще въведът и подобни оферти за физически лица.

da ama trqbva da zema pone 3 karti a ne vijdam koi 6te si smeni nomera.... tva e tupo

Я не говори наизуст :) Ти какво очакваш ? Все пак ти предлагат безплатни разговори в група,нали тази група трябва да се състои от няколко човека за да си говориш без пари с тях ;) За смяната на номера: къв е проблема ? Пука ти дали ще си смениш номера след като можеш да говориш с часове буквално за нищо пари (е сравнение с другите оператори) .Не вярвам да има много хора дето толкова да си обичат скапаният телефонен номер че няма да го сменят ако могат да говорят с часове на ниски тарифи.

da ama trqbva da zema pone 3 karti a ne vijdam koi 6te si smeni nomera.... tva e tupo

Не е тъпо, тва не са оферти за частни клиенти, а за бизнес групи. Ако имаш фирма, няма да ти се стори тъпо. :ghost Провери офертите на м-тел и глобул за бизнес групите и тогава ще видиш, че на м-тел и глобул бизнес групата е 25 човека или от там трябва да си купиш 25 карти ;) не 3 :lol: А що се отнася до частните клиенти, както бях казал по-горе, ще почакаме и ще видим :rolleyes:

dobre a primerno kato nqmam firma moga li da kajem utre da otida da podpi6a dogovor i da zema 3 karti i da si gi dam na 2ma priqteli i da si govorim ili trqbva da otida s ba6tami koito ima firma i da gi zemem na negovo ime ?

Проблема бил касовите плащания.

Аз си взех 5 карти на бизнес план , но изискването е да си плащам сметките по банков път. Каси за сега НЕ Съществуват , така че това е причината да не са пуснали абонаментни програми за физически лица.

Незнам дали той ги е взел на името на няква фирма, но това е общо взето, което е написал :blink:

Скоро ще могат да се плащат на много удобни места за всички клиенти.След около 20 дни системата трябва да работи.

Незнам дали той ги е взел на името на няква фирма, но това е общо взето, което е написал :blink:

Именно на фирма съм взел .

А също ги питах защо още няма за физически лица и по горе ви писах ,че проблема е в КАСИТЕ, които още ги нямат. ;)

Скоро ще могат да се плащат на много удобни места за всички клиенти.След около 20 дни системата трябва да работи.

незнам откъде го имаш тва инфо,но ако е от вътрешен човек му кажи че с отлагането на подобни работи само губят клиенти щото конкуренцията не спи ;) на работното ми място Глобул и Мтел са пуснали нови оферти дето не са за изпускане но са с договори за 1 година,ако Вивател се забавят само седмица ........ хващат пътя просто :) Щото същите оферти са предложени на доста фирми и т.н. ... Колкото повече отлагат толкоз повече губят ,то само с предплатени карти не става.

незнам откъде го имаш тва инфо,но ако е от вътрешен човек му кажи че с отлагането на подобни работи само губят клиенти щото конкуренцията не спи ;) на работното ми място Глобул и Мтел са пуснали нови оферти дето не са за изпускане но са с договори за 1 година,ако Вивател се забавят само седмица ........ хващат пътя просто :) Щото същите оферти са предложени на доста фирми и т.н. ... Колкото повече отлагат толкоз повече губят ,то само с предплатени карти не става.

Работи се по-въпроса.Максимално бързо гледа да се изгради цялата мрежа.

nqkade 4uh 4e vivatel 6tqli da podarqvat teefoni specialno siemens m65 ako si s dogovor za edna godina ili ne6to takova:verno li e tva deto sam 4ul.ako e verno moje i da im stana abonat,ili pone ba6ta mi a gsm-a za men :P

Не е толкова трагично колкото го описваш.

Че губят губят но не болка за умирачка ;)

А аз лично ако съм бил абонат на Мтел ( примерно) и съм превъзмогнал идеята че ще си сменям номера...

как ще ме накарат да подпиша договор пак с тях :confused

Единстветото нещо в БГ което може да бъде конкуренция е : ' Кой дава по-добър телефон For Free с 1 годишен договор" така че ... не е фатално към момента.

Вярно е това което казваш, но клиентела не се събира за една седмица. Не могат да започнат да раздават телефони и безплатни разговори само заради това, че са стартирали трети. Когато Глобул влезна на пазара се бяха насочили към нови абонати, а не такива които са били към М-тел. И тъй като почти не останаха такива Вивател предполагам ще се насочат към недоволни клиенти на двата оператора ( а такива има доста ) като предложат по-добро качество на услугата за приблизително същите пари.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...