diabolik Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Ха, ако беше на договор, щеше да е доста тревожно, ако му изпратят СМС, че му добавят 5 лева към сметката за разговори, заради лоялността му Може да ми пратят СМС, че ми опрощават 5 лева от месечната сметка например Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 kvo zna4i Myglobul menu ? kvo zna4i Myglobul menu ? ima nqkva takava opciq v kartite b-conect hit pi6e 64k sim card i myglobul menu kvo 6te re4e tva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 NEFARIOUS не става въпрос за няква тъпа игра/картинка/мелодия става въпрос за това че мтел от самото начало цедят абонатите си до дупка и глобул са така(пример: 2 години след старта пускат смс през интернет сайта им....и отново искат пари за това) в момента и двата оператора рекламират невероятните си оферти с нефероятно ниските си цени.Добре айде има някъв напредак като се има в предвид че намалят цените на разговорите,ами за цените на MMS?GPRS?WAP?SMS? не намалят нищо и в крайна сметка кво се получава...2 смс-а са на цената на 60сек разговор а един MMS е по-скъп от 60сек разговор.... защо съм на мтел ли ? ми щото до преди дни бяха само мтел и глобул...за мен и двата оператора са супер смотани но нямаше друг избор.... просто изчаквам още малко да видя какво още ще предложат вивател @zlobil кво е myglobul ли? ми тва е поредната глупост на глобул ...изкарват го нещо невероятно.... а всъщност не е нищо особено... http://my.globul.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 ne be ne sait-a men mi stana interesno za6to na kartite pi6e 4e poddarjat myglobul menu ? primerno moita kato e stara poddarja li go tva 4udo kvoto e tam ? i kade e ofisa na vivatel v grada ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 ne be ne sait-a men mi stana interesno za6to na kartite pi6e 4e poddarjat myglobul menu ? primerno moita kato e stara poddarja li go tva 4udo kvoto e tam ? i kade e ofisa na vivatel v grada ? ами за глобул нз ... не съм към тях офисите са в 2бе както и БТК Центровете или виж тук http://vivatel.bg/bg/maps.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Ами какво ще кажа ли... Третото л@йно излезе на пазара... Този път под името Вивател... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Ами какво ще кажа ли... Третото л@йно излезе на пазара... Този път под името Вивател... Интересно ти какво искаш, като оферта, за да кажеш, че третия не е "л@йно" П.С. Разбира се, винаги ще ина недоволни, дори да се говори безплатно, пак някой ще се обади! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Примерно къде са абонаментните услуги за частни клиенти ? Това ако не е лайняно, незнам кое е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Примерно къде са абонаментните услуги за частни клиенти ? Това ако не е лайняно, незнам кое е. Ми например може да почакаме малко, то всичк викаха, че предплатената ще е скапана и въобще "вивател" ще са поредните боклуци, но после изпяха друга песен. Малко търпение и толкова, сега със сигурнос си правят доста по добри оферти от м-тел и глобул, сигурно мислят, как да ги тръшнат в земята. Все пак и м-тел и глобул почнаха да свалят цените, за тва и те трябва да измислят нещо ново от това, което може би са били измислили преди. Пък и казаха до коледните празници, а се появиха по рано, сега малко търпение и толкова. Надявам се после да съм доволен от офертите, поне аз ги чакам с нетърпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Сигурно, сега кроят пъклени планове, конспирации и всякакви други такива По-скоро са стартирали със свалени гащи, не са си доизградили системата....За бизнес клиенти не изглеждат зле цените, всичко друго е нищо особено...Аз не че съм тръгнал да си сменям оператора, но като гледам тука как ги прехвалихте, след като не са изкарали почти нищо ми става смешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Неска си зех карта с преплатени услуги на вивател но като си сложа сим картата в телефона и ми пише поставете сим. Опитах и с телефона на баща ми, същата работа. Ся остава да са ми дали развалена карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 kvo zna4i Myglobul menu ? kvo zna4i Myglobul menu ? ima nqkva takava opciq v kartite b-conect hit pi6e 64k sim card i myglobul menu kvo 6te re4e tva ? Нещо като home-page в wap, от която можеш да теглиш разни мизерни картинки и друти простотии за 4 стотинки на минута...доколкото знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Сигурно, сега кроят пъклени планове, конспирации и всякакви други такива По-скоро са стартирали със свалени гащи, не са си доизградили системата....За бизнес клиенти не изглеждат зле цените, всичко друго е нищо особено...Аз не че съм тръгнал да си сменям оператора, но като гледам тука как ги прехвалихте, след като не са изкарали почти нищо ми става смешно Да като цяло е нищо особено , но аз лично ще мина на бизнес тарифа , тази дето е 10лв(без ДДС ) и ще взема 4-5 карти . Между тях е фрее. При М-тел и Глобул това май ставаше над 20 или 25 карти Това не е ли добре? А като цяло , вчера звънях в 2be и ми казаха ,че още нямат абонаментни програми за физически лица... тъпо А предплатените услуги са 99% същите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Да като цяло е нищо особено , но аз лично ще мина на бизнес тарифа , тази дето е 10лв(без ДДС ) и ще взема 4-5 карти . Между тях е фрее.При М-тел и Глобул това май ставаше над 20 или 25 карти Това не е ли добре? А като цяло , вчера звънях в 2be и ми казаха ,че още нямат абонаментни програми за физически лица... тъпо А предплатените услуги са 99% същите. Добре е, аз може да направя същото, само че трябва да ходя с 2 телефона Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Да като цяло е нищо особено , но аз лично ще мина на бизнес тарифа , тази дето е 10лв(без ДДС ) и ще взема 4-5 карти . Между тях е фрее.При М-тел и Глобул това май ставаше над 20 или 25 карти Това не е ли добре? А като цяло , вчера звънях в 2be и ми казаха ,че още нямат абонаментни програми за физически лица... тъпо А предплатените услуги са 99% същите. абе че няма абонаментни програми все още няма ама предплатена си е доста по добра.цената за разговорите е по ниска от стандартните абонаментни планове на глобул и мтел така че за кво ти е да плащаш грешни пари за абонамент аз си купих от централна поща там кадето са телефонните кабини ги има ,и засега съм много доволен,има си всички екстри които до сега бяха превилегия само за абонаментите дори и роуминг,таксува ми по евтино от всички до сега а и качеството на услугата е по добро.имало някакъв нов кодек на звука и наистина се чува по добре.да не говорим че ще връщат всичко което си изхарчил на 7 януари. а и ми дадоха да си избера номер така че мисля че не са съвсем същите Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 По-евтино е ама другия път За какво ми е тая предплатена, да търча през 5 дена да си купувам ваучери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 По-евтино е ама другия път За какво ми е тая предплатена, да търча през 5 дена да си купувам ваучери? ами купи си два ваучера от 50 лева и си говори къв ти е проблема.а че е по евтино по евтино е само като сравниш хит тариф дето отчита на 60 секунди т. е. 47 ст. за късо разговорче спрямо 22 ст. при вивател може да си направиш извода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Ми хубаво аз говоря на под 30 стотинки на минута и имам всеки месец 20 безплатни минути, 8 лева месечна такса. Ти после ми говори че предплатените са по-евтини Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Ми хубаво аз говоря на под 30 стотинки на минута и имам всеки месец 20 безплатни минути, 8 лева месечна такса. Ти после ми говори че предплатените са по-евтини няма такова животно като безплатен обяд нали знаеш по един или друг начи си ги плащаш тия 20 минути то тия 8 лева за кво мислиш че са като сметнеш излиза че безплатните минути ти струват по 0.48 лв. на минута ти може да си си прав за себе си ама аз не ща да ставам кръводарител за тоя дето духа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merian Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 абе че няма абонаментни програми все още няма ама предплатена си е доста по добра.цената за разговорите е по ниска от стандартните абонаментни планове на глобул и мтел така че за кво ти е да плащаш грешни пари за абонамент аз си купих от централна поща там кадето са телефонните кабини ги има ,и засега съм много доволен,има си всички екстри които до сега бяха превилегия само за абонаментите дори и роуминг,таксува ми по евтино от всички до сега а и качеството на услугата е по добро.имало някакъв нов кодек на звука и наистина се чува по добре.да не говорим че ще връщат всичко което си изхарчил на 7 януари. а и ми дадоха да си избера номер така че мисля че не са съвсем същите абсолютно съм съгласен със теб значи за момента само vivatel не са пуснали подвеждащи реклами значи мтел казват 0.33 лв. да ама само към мтел на минута минимално таксуване, Глобул пък 0.39 без ддс ама пак минута таксуване. За мен тарифите на вивател са най прозрачни за момента каквото казаха си го изпълниха 0.30 сек тарифиране, И ГОТИНА ПРОМОЦИЙКА ДО 6 ЯНУАРИ МОМЧЕТА АКО НЕ СТЕ СЕ СВЕТНАЛИ МИНУТАТА С ПРОМОЦИЯТА ИЗЛИЗА 0.22ЛВ С ДДС.ОСВЕН ТОВА ИМАТЕ клир, роуминг, изчакване на повикване, всички sms за настройки са фрее, 50 ст ти е mms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Неска си зех карта с преплатени услуги на вивател но като си сложа сим картата в телефона и ми пише поставете сим. Опитах и с телефона на баща ми, същата работа. Ся остава да са ми дали развалена карта Между другото освен това искам да питам на някой налагало ли му се е да си разкодирва гсм-а след като не му разпознава картата както е при мен? Или това е някъв друг проблем? Аз днес ще хода до технополиса от където си зех картата и ще ги питам де но ми е интересно дали други са имали такъв проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Тия цени са пунта мара ;> Аз имам лично информация от човека, дето се занимава с ВиваТел в Пловдив, с офисите и т.н. 15 лв. месечна така - към 80 безплатни минути. Ваучери - колкото пари вложиш - (не помня на коя дата се връщаха) и пак си приказваш за тях. (Нещо не мога да си оправа изречението днеска и 'почвам да се нервя ) Все едно получаваш Бонус, само че не 1,2лв. както при Глобул, ами първия път се връща цялата сума наведнъж. А между другото аз съвсем сериозно почвам да се замисля да си счупя телефона и да не използвам услугите нито на Глобул, нито на Мтел - тия Глобул много ме нареждат с тая карта, с която съм сега. разговорите ми към Глобул са 27 ст. на минута, а към мтел 76.. ебати густото, смс-ите са ми 9 ст. луда работа и като реша да звъня на мтел и много бързо оставам без ваучер. а мтел ги плюя още от времето когато бях при тях на сметка.. всичките под ножа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 и в крайна сметка ако си на ваучер кой оператор е най на далавера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Човек като се замисли, тарифирането на 60 секунди, което предлагат М-тел и ГлоБул не е чак толкова лошо. Повечето ми познати и приятели са на М-Тел, където минутата ми е 40 стотинки. Поне като се обади човек може да си каже спокойно нещата. :о) Ако е за нещо чак толкова кратко си цъкваш 1 СМС и все едно си говорил 30 секунди, нали така? :о) В началото и аз цедях всяка стотинка, но с времето човек се отпуска и говори по-спокойно. Иначе в други форуми чета, че на много места (Хасково, Русе... ) изчезвало покритието, по цял ден нямало обхват и т.н. Чува се, че Вивател имали незаконно поставена апаратура, която била спряна. При другите 2 оператора може да не се обадя никъде през целия ден, но поне ще знам, че могат да ме намерят, когато ме търсят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 По тая логика... 3 апарата с 3 сим карти и това е. Ако и това не помогне.... чупиш всичко и караш по старо му ... кой ме е търсил днес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.