mandirimuniak Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Това малко ми прилича на "всяко чудо за 3 дни". Да не мислите, че конкуренцията просто ей така ще позволи да и бъдат отнети клиентите. Гледах някакво интервю на някой от вивател и той каза, че ако до 3-4 години имат 20% !!! от пазара ще са много доволни. Моя съвет е: Не бързайте с прехвърлянето, то няма къде да избяга и винаги можете да го направите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Това малко ми прилича на "всяко чудо за 3 дни". Да не мислите, че конкуренцията просто ей така ще позволи да и бъдат отнети клиентите. Гледах някакво интервю на някой от вивател и той каза, че ако до 3-4 години имат 20% !!! от пазара ще са много доволни. Моя съвет е: Не бързайте с прехвърлянето, то няма къде да избяга и винаги можете да го направите. Нали знаеш, българина иска по-доброто умръзна му от лъжи. За сега Вивател е по доброто, пък картата на другия ГСМ оператор, пак си ти седи, като почнеш да ставаш недоволен и от тях, просто сменяш картите Важно е да си на далавера. И нали това е цялата идея - конкуренцията. Колкото повече конкуренция, толкова по-добре и толкова по-ниски цени, и по-добро обслужване Пък и всички искат да им е по-евтинко, изглежда по евтиното е при Вивател, поне за сега, или поне за такива, като мен, които са с прима. Щото две минути към глобул и оп 1лв и нещо ги няма. Или да искам да чуя някой и искам не искам 40 или 47 ст пак без тях. Просто мен не ме устроива, а и надали само аз така мисля Пък и не съм на договор да плащам неустоики Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Като гледам в секцията "частни абонати" няма абонаментна услуга , аз ли не съм видял, или това е някаква шега ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Като гледам в секцията "частни абонати" няма абонаментна услуга , аз ли не съм видял, или това е някаква шега ? Ами малко по нагоре някой го беше обяснил. А и в офиса ба 2be бяха казали, че някъде от понеделник, ще има тарифи за частни клиенти. А по нагоре във форума, бяха казали, че вторник сряда, ще са представени тарифите, за частните абонати Не, от централата им ми казаха че все още нямат информация за това,но до дни ще се пуснат и карти и всичко ще стане ясно.Всъщност при отговорът им за това какво означават тези дни ,буквално ми отговориха : "вторник- сряда ще имаме пълната информация " img src="style_emoticons/default/xmas.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="xmas.gif" /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Кой и кога каза, че Globul и M-tel отчитат минимално време на разговор 60 секунди при положение, че до преди месец бяха 15? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Кой и кога каза, че Globul и M-tel отчитат минимално време на разговор 60 секунди при положение, че до преди месец бяха 15? При М-Тел отчитане на първоначални 15 секунди има САМО на старите тарифни планове (т.е. тези от 12, 18 и т.н. лв с ДДС). По-новите планове са с първоначални 30 секунди. Дотук говоря само за абонамент. Не съм ползвал Прима, не знам там колко секунди се тарифират първоначално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 w00x, предлагам да поразгледаш цялата тема, както и сайтовете на М-тел и ГлоБул. alchemy, Prima party & Prima Classic: 30 sec.; Prima Star: 60 sec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Скоро не са били толкова. Винаги са били по 30. Само че новите им предплатени планове, които са и по-евтини, отчитат на 60сек. Това са Прима Стар и Б-Конект Хит (май така бяха) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 За новите планове видях, но защо всички за тях говорят? нима няма други? един тарифен план станал така и айде всички да са с тоя критерии. който няма да говори над 1 минута да не минава на другия тарифен план. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 w00x, ами нали тук е тънкостта бе човече- при 60sec ти излиза по-евтино. При Вивата ти е евтино без да е 60sec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 w00x, ами нали тук е тънкостта бе човече- при 60sec ти излиза по-евтино. При Вивата ти е евтино без да е 60sec. Te хората са си написали. От 31 октомври 2005 г. Мобилтел стартира Prima Star – напълно нова тарифа за предплатени разговори. Тя е предназначена за хора, които провеждат много на брой и продължителни разговори. За човек като мен,на който и и 20 сек разговор му стига да си свърши работата тва не е далавера.А да неговорим че тези 33 ст са само в мрежата на М-тел,а към други мрежи е 50ст.Поне за сега Вивател предлагат най-изгодни условия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 пише някъде че имали проблем с билинг системата. като нищо затова не пускат абонаментни планове. малко ме притесняват писаниците че не били платили за таксите за базите и т.н, ама то какво му е по правилата на този оператор - без да плащат целия лиценз и т.н. ама аз смятам че колкото повече хора минат бързо на вивател толкова по-добре - да се стреснат повече другите опратори. а иначе аз сега като писаха си спомням че тарифирането е за първите 15 сек. на моя план - аз още си имам картата от едно време с онзи стар план - бизнес (имаше и икономичен и ограничен - хехе готино име - ограничен). единствената причина да не е сменена още е че не плащам аз месечната такса. а и номера ми незнам дали ще го запазят ако мина на друг план. както и да е - извода е - вивата ще си хванат онези 20 процента към които се стремят - младите с предплатени карти дето друго освен цената не ги интересува. щото невярвам някой да си смени номера само щото имало clir или такива разни глупости. пък знам ли, може и това да е повод за някого. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 младите с предплатени карти дето друго освен цената не ги интересува. Поправка:бедните(доста голяма част от българите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 ..................дето друго освен цената не ги интересува. щото невярвам някой да си смени номера само щото имало clir или такива разни глупости. пък знам ли, може и това да е повод за някого. Незнам за теб,но за мен цената е определящ фактор когато избирам към кой оператор да съм Не съм привързан чак толкоз към стария си номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 първо ти нещо не си в час да продаваш обикновенна карта на търг ???? се едно да продавам днешен хляб firmajiq кое е уловка на цялата работа ? много ясно че получаваш ваучер а не пари ... то си е казано много ясно ... другото което е точно пък вивател ли ще опреквате за уловки като знаем кво напраиха глобул с б-фрий и мтел с фрий прима парти kakva e ulovkata v prima free party koqto qvno sam az ne sam razbral ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 kakva e ulovkata v prima free party koqto qvno sam az ne sam razbral ? Виж тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 na men ne sa mi pratili takova 4udo o6te ama toq izrod tam v datata 150h. napravil ebati fena az si4ko nasi4ko ako imam 2-3 4asa pa xubavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 !!!Третия ГСМ оператор ще е кам всички оператори с една и саща тарифа...Мтел намалиха на 0.33 ст минутата...има и още промоции можете да видите Тъка кви има!!!има промоция сас злато и ги давам сас отстапка !Засажаление в саита са показани много малко рабооти които имат всащност... + това колко си заредиш картата до другата година януари или март нз кои месец точно ще ти варнат парите!!!Ако си заредил валчери за 60 лв до др година на единия от месеците ще ти ги добавят кам картата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 хах... да да ... както преди имаше по прима ваучерите 'награди' купуваш си ваучер и триеш там отзад за да видиш печелиш ли ? и винаги какво излизаше ??? усмивки хаха което разбира се значи че не печелиш нищо... такива 'награди' са пълни глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Онзи ден минах на Прима Стар и вчера дойде СМС, че ми добавят 5 лева разговори. Не знам дали заради това, че си смених плана или, защото съм трета година абонат. Предполагам второто, пише, че благодарят за лоялността ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Онзи ден минах на Прима Стар и вчера дойде СМС, че ми добавят 5 лева разговори. Не знам дали заради това, че си смених плана или, защото съм трета година абонат. Предполагам второто, пише, че благодарят за лоялността ми. И аз съм абонат на м-тел, ама с прима от 3 години, ти с договор ли си бил? Аз не съм получавал такива неща и аз искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 prima, бре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 айде една задачка от мен ... намерете разликите ? сравнете http://vivatel.bg/bg/clubzone.php http://mtel.bg/entertainment.php ето го и отгова мтел взимаха по 2лв за Java игра(който се излъже да си купи разбира се) взимат по 0.60 ст за да си свалиш мелодия от сайта ... цените за картинките и те бяха някъде толкова но сега изглежда правят някакъв ъпдейт защото ??? еми щото вивател пускат всичко безплатно и нямат за цел като мтел и глобул да цедят и последната стотинка на клиентите си ... няма място за сравнение леле като се замисля тея нещастници от мтел колко пари изкараха от нас... ((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Уф, аман от вайкане... Като не ви харесва никой не ви кара да сте към Мтел. Аз съм техен абонат от 3 години и съм изключително доволен. Даже и мрежата им се развива, на село имам пълно покритие за разлика от Глобул, никога не са си слагали стотинка отгоре на сметката и така. Спрете се! Да не говорим, че лого може да си свалиш и от другаде, а пък 60ст. за мелодия са си супер нормални, все пак това трябва да се поддържа - уап сървър, нови лога и мелодии и тн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Онзи ден минах на Прима Стар и вчера дойде СМС, че ми добавят 5 лева разговори. Не знам дали заради това, че си смених плана или, защото съм трета година абонат. Предполагам второто, пише, че благодарят за лоялността ми. И аз съм абонат на м-тел, ама с прима от 3 години, ти с договор ли си бил? Ха, ако беше на договор, щеше да е доста тревожно, ако му изпратят СМС, че му добавят 5 лева към сметката за разговори, заради лоялността му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.