CyberHill Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 колко струва и колко пара има в нея? Mи някъде по-горе май пишеше ,че са 20лв с 20лв разговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Одеве си взех ваучер на Вивател, дадоха ми да си избера и номер дори, макар, че нямаше много хубави. Интересно ми е обаче, що се говори за 47 ст. на мтел, като това е отчитане на мин. Колко от хората на ваучер говорят над 30 сек.? Аз например, за да се обадя, че ще закъснея, не говоря 2 мин по тел, за да съм добре с тия 47 ст. А на вивател 23 ст. ме устройват напълно да дрънна едно тел-че, вместо да пращам СМС. (това е само пример), но все пак всеки си знае А телефонните номера в магазина всички почваха с 0877007*** на мтел е 40ст с ДДС така че .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 на мтел е 40ст с ДДС така че .... Само към абонати на М-тел и е за минимум минута. 10 разговора под 30 сек към М-тел са ти 4 лв, а при новия е 2,30 независимо към кой говориш. Това е разликата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Вече тръгна сайта на Вивател - www.vivatel.bg/bg . Най-голямо впечатление ми направи предплатената услуга има: международен роуминг, CLIR, GPRS и редица други предимства пред Глобул и Ментел. Направо тия дни отивам и си купувам една предплатена карта и може да кажа bye bye на Глобул. Ето и картата на покритие: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Ще видим ответния отговор на Глобул и Ментел. Трябва да излязат с нещо срещу ниските тарифи на вивател, защото ако не го направят ще им намалее клиентелата доста Интересно ми е какво ще предложат. Новите им "специални" предплатени тарифи са само набутвация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 А телефонните номера в магазина всички почваха с 0877007*** и аз си взех моя е 0877001*** е успях да намеря 3-те липсващи звездички там да са ми еднакви явно са пуснали 087700 и нататъка ............ иначе покритието им е много добро!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Само в 2be ли продават пакети за активиране? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 ............ иначе покритието им е много добро!!!!! Доколкото ми е известно, за градовете не са поставяни допълнителни клетки, а се използват наличните такива по пощенските станции. Интересно ми е дали фактическото покритие ще съвпадне с обявеното. Ако покритието е наистина толкова ефективно, направо зарязвам М-тел независимо, че имам номера си вече 5 години и сума народ ме търси на него. Само като сравних абонаментните планове (понеже съм на абонамент) и ми се зави свят, баси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Аз вече си взех карта на Вивател и се чувства разликата в цената Пък сега като си пуснат и договорите за бизнес клиенти - минавам веднага Не е за изпускане просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Според мен ВИВАТЕЛ си удържаха на обещанието 50-60% по ниски цени от тези, когато обявиха това нещо. И от както го бяха обявили миналата година някъде лятото, цените почнаха да падат. И изглежда това е хубаво, че някой си държи на обещанието, а и след всичкото мрънкане, което му одариха някои хора, сега изглежда всички почнаха да са доволни от Вивател. А м-тел и глобул незнам, кво ще правят, ако не си намалят цените и не махнат тва отчитане на минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 И аз обмислям да минавам на Виател.Разговорите към всички оператори на Вивател са колкото разговорите ми с номерата в групата "Семейство и приятели" на Мтел.За какво ми е тогава да седа на Мтел?!Ако и Вивател направят "Семейство и приятели" или нещо такова определено ще размажат и Мтел и Глобул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 .................Ако и Вивател направят "Семейство и приятели" или нещо такова определено ще размажат и Мтел и Глобул. Те вече ги размазаха Погледнете в страницата им на бизнес абонати :http://www.vivatel.bg/bg/business_tarrifs.php?t=13 . Безплатни минути в групата без ограничение . Доколкото се сещам - групата може да се състои минимум от 3 абоната (тоест 3 карти) .При закупуването на карта за предплатените им услуги преминаването към такава група/тарифа е безплатно (това го пише книжката с картата им която си купих днес ) .Определено има далавера.Аз сега съм намислил всичките ми познати с които си водя предимно разговорите да ги навия и да си спретнем една такава групичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 ЪЪЪЪ всеки ли може да стане бизнес абонат Какъв е тогава смисълът от частните абонати. Според мен трябва да имаш фирма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 6, 2005 Author Share Posted November 6, 2005 Щом не пише, значи да. Поне аз така мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 ЪЪЪЪ всеки ли може да стане бизнес абонат Какъв е тогава смисълът от частните абонати. Според мен трябва да имаш фирма. Да,моя е грешката съжелявам Значи сега звъннах на 123 и ги попитах : за частни абонати в най-скоро време (до дни) ще пуснат карти на договори,за момента може да се сключват такива само с фирми ,корпораций и тем подобни .Просто се сетих за рекламата им по БТВ тия дни дето беше с онзи мустакатия (дето си обръсна мустака в едно от предаванията на Слави ) и той тогава каза че за тези оферти с безплатните минути в група ще е достатъчно да има поне 3-ма абоната,надявам се да го спазят и това Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 6, 2005 Author Share Posted November 6, 2005 А казаха ли какви ще са условията за физическите лица на договор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 А казаха ли какви ще са условията за физическите лица на договор? Не, от централата им ми казаха че все още нямат информация за това,но до дни ще се пуснат и карти и всичко ще стане ясно.Всъщност при отговорът им за това какво означават тези дни ,буквално ми отговориха : "вторник- сряда ще имаме пълната информация " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Май никой не отчита факта, че ако си закупиш ваучер на М-Тел за 30 лева, плащаш 25, а ако е през банкомат мисля, че беше дори 23,70... За по-големите ваучери отстъпките са съответно по-високи. Доколкото виждам на сайта на Вивател, всичко си е 1 към 1: 10 лв. - 10 лв.; 20 - 20; 50 - 50... М-Тел и глобул освен това винаги предлагат някакъв подарък към карта за 20 лева, а Вивател- не. да не говорим, че последната ми карта към М-Тел е с 27 лева за разговори при активирането на ваучер за 15 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Май никой не отчита факта, че ако си закупиш ваучер на М-Тел за 30 лева, плащаш 25, а ако е през банкомат мисля, че беше дори 23,70... За по-големите ваучери отстъпките са съответно по-високи. Доколкото виждам на сайта на Вивател, всичко си е 1 към 1: 10 лв. - 10 лв.; 20 - 20; 50 - 50... М-Тел и глобул освен това винаги предлагат някакъв подарък към карта за 20 лева, а Вивател- не. да не говорим, че последната ми карта към М-Тел е с 27 лева за разговори при активирането на ваучер за 15 лева... Ами преди м-тел и глобул не почнаха ли също с 20 лева, дори 27 лева беше картата само и там 5 лева разговори с 1.20лв/мин. Това все пак още е старта, пък и ти също виж, че след на 7-ми януари ти връщат всичко изговорено, така казано става два пъти по евтино, а до тогава, може и те да сложат подаръци т.н. заедно с картите. Зимаш за 50 лева, а говориш за 100 (как ти звучи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Ами преди м-тел и глобул не почнаха ли също с 20 лева, дори 27 лева беше картата само и там 5 лева разговори с 1.20лв/мин. Това все пак още е старта, пък и ти също виж, че след на 7-ми януари ти връщат всичко изговорено, така казано става два пъти по евтино, а до тогава, може и те да сложат подаръци т.н. заедно с картите. Зимаш за 50 лева, а говориш за 100 (как ти звучи) Те нека са започнали, въпроса е, че за момента Вивател не предлагат оферта, с която да ме придърпат към тях. Това, че разговора ти излиза наполовина го написах аз самия в предишните си постове, осъзнал съм го. Въпроса е, че един вид те надъхват да купуваш още и още ваучери, да говориш повече, да пращаш повече съобщения и в крайна сметка си набутан. Вярвай ми, и аз искам да говоря за малко пари, въпроса е че в момента Вивател не предлагат ефтини разговори, просто ви цоцорят парите по различен начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Те нека са започнали, въпроса е, че за момента Вивател не предлагат оферта, с която да ме придърпат към тях. Това, че разговора ти излиза наполовина го написах аз самия в предишните си постове, осъзнал съм го. Въпроса е, че един вид те надъхват да купуваш още и още ваучери, да говориш повече, да пращаш повече съобщения и в крайна сметка си набутан. Вярвай ми, и аз искам да говоря за малко пари, въпроса е че в момента Вивател не предлага ефтини такива, просто ви цоцори парите по различен начин. Ами незнам, може, но мен ме привлече, тва че за 30 сек. взимат 23 ст. По-добре ми е да звънна и да ми вземат 23ст. , отколкото да пратя СМС или да ми вземат 40 ст., щото отчитането било на мин. Пък и после може да се прехвърля от ваучера, на договор, само да излезнат цените за договорите с частни клиенти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 пфууууу Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 пфууууу Вече с нищо немогат да ме учудят М-тел(М-взел), затова вече само ВИВАТЕЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Преди малко видях в дир.бг, че Вивател само за 2 дни имат вече около 10 хиляди абонати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Преди малко видях в дир.бг, че Вивател само за 2 дни имат вече около 10 хиляди абонати. Не се и учудвам.На всеки,на когото казах какви са промоциите на Вивател се накани да мине на тях,с изключение на хората които имат карти възползващи се от инвалидно право,към военните и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.