mandirimuniak Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Абонамент:10лв 50 безплатни минути 15лв 100 безплатни минути тази оферта ме устройва перфектно Което ме подсеща да попитам от къде в интернет могат да се прочетат всичките им оферти валидни от утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 http://www.globul.bg/bg/news.html?id=2321 Това не е лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Нещо интересно ли казаха че съм го изпуснал ? Някакви конкретни оферти и цени освен тъпотийте за предплатените ваучери ? Няква бизнес тарифа при която при три номера вътре , те помеждуси говорят For Free . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 http://vivatel.bg/bg/news.php?news=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 и най-долу пише .... Всички посочени цени са без включен ДДС. пфф не съм доволен от тея цени ... можеха повече да се постараят с цените на предплатените услуги... 15лв -100 безлатни минути ....... но само с абонати на вивател... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Цените - поне тези от рекламата са ясни. Само не разбрах : кое Вивател наричат " фиксирани мрежи" ,защото безплатните минути на бизнес тарифите са и към тях,не само към техни клиенти. Някой разбра ли какво имат в предвид под " фиксираните мрежи в страната " ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Фиксирани мрежи ще рече стационарни телефони.... Пак мрежата на БТК Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 и най-долу пише .... Всички посочени цени са без включен ДДС. пфф не съм доволен от тея цени ... можеха повече да се постараят с цените на предплатените услуги... 15лв -100 безлатни минути ....... но само с абонати на вивател... Ами то ясно, че само с вивател, ти да си видял някой друго оператор, да предлага безплатни минути към конкуренцията? И предплатените лоши ли са, тва мисля, че са най евтините на пазара за сега. Поне на мен 45ст/мин (с ДДС) ми се вижда съвсем нормално, като старт. Дори е евтино, като говорим за предлатени услуги. А 100% до края на годината или поне след 3-4 месеца, цените ще паднат още и на 3-те оператора Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Mмм, доволен съм от старта им. Добре измислено. Трябваше и м-тел да го измислят така за деня с безплатните разговори. Първо си плащаш после връщат. Поне нямаше да се претоварва чак толкова мрежата. Започвам да се замислям за сменяне на оператора, поне за 2 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Ами то ясно, че само с вивател, ти да си видял някой друго оператор, да предлага безплатни минути към конкуренцията? И предплатените лоши ли са, тва мисля, че са най евтините на пазара за сега. Поне на мен 45ст/мин (с ДДС) ми се вижда съвсем нормално, като старт. Дори е евтино, като говорим за предлатени услуги. А 100% до края на годината или поне след 3-4 месеца, цените ще паднат още и на 3-те оператора http://www.globul.bg/bg/postpaid_pr.html Включените минути не са ли към всички оператори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Ами то ясно, че само с вивател, ти да си видял някой друго оператор, да предлага безплатни минути към конкуренцията? И предплатените лоши ли са, тва мисля, че са най евтините на пазара за сега. Поне на мен 45ст/мин (с ДДС) ми се вижда съвсем нормално, като старт. Дори е евтино, като говорим за предлатени услуги. А 100% до края на годината или поне след 3-4 месеца, цените ще паднат още и на 3-те оператора ми на мтел е 40ст с ддс на предплатените ... само че ти отчита 60 секунди а не 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 ми на мтел е 40ст с ддс на предплатените ... само че ти отчита 60 секунди а не 30 Да, обаче само в тяхната мрежа. Към другите е 60. В момента ГлоБул предлагат добра оферта (да не повярваш). Става въпрос за hit Tariff. Говори се за 40 стотинки до всички мрежи и може да се премине към такъв план от всеки досегашен b-connect потребител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Сега се обадих в един от офисите на 2be и ги питах имат ли карти на договори ,те ми казаха че за момента има само карти за предплатени разговори на цена 20лв. със включени 20лв. за разговори. Карти на договори засега нямало.И това което вече всички знаем : каквото се изговори като ваучер до 6-ти Януари 2006 година,ще се възстанови на 7-ми Януари Мисля да отида да си взема една честно казано Едит : Да, обаче само в тяхната мрежа. Към другите е 60. В момента ГлоБул предлагат добра оферта (да не повярваш). Става въпрос за hit Tariff. Говори се за 40 стотинки до всички мрежи и може да се премине към такъв план от всеки досегашен b-connect потребител. Не е точно така : цената е 0,39 стотинки но е без ДДС-то,със него става 0,47 стотинки за минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Едит : Не е точно така : цената е 0,39 стотинки но е без ДДС-то,със него става 0,47 стотинки за минута Прав си, аз от толкова тарифи, които разгледах съм се ошашавил и не съм добавил ДДС-то. Прекалено хубаво беше за да е истина. :лол: Аз няма да се хвърлям да купувам карта на Вивател засега. Ще чакам ответния удар на другите 2 оператора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Да разбира се,но предполагам че въпреки очакванията ни операторите са се договорили по някакъв начин .Помислете само : най-евтината досега тарифа беше на Глобул - Хит тарифата на крайна цена 0,47 стотинки.Сега Вивател излизат с промоция от крайна цена на предплатените услуги - 0,45 сотинки.Разлика от 2 стотинки нищо не е за промоция при тръгване на нов оператор в такава сфера.Едва ли много хора ще поискат да си сменят номера на телефона само за тази минимална разлика. Има някаква договорка определено щом не смъкнаха цените малко повечко за да привлекът повече клиенти още самото начало,следователно М-тел и Глобул едва ли ще предложат нещо по-добро от това което са ни предложили до момента.Хубавото е само едно засега : че ако си вземеш карта,това което си изговорил като стойност от ваучерите ще ти се върне на 7-ми януари следващата година. Едит : честно казано мисля да си купя такава карта и поради друга причина : мразя Мтел защото мамаят в сметките (имах и тяхна карта преди време та съм си патил) ,Глобул са типично гръцка компания - тоест пълни изедници ,гледат да ти вземат максималното срещу минимално предлагано от тяхна страна (лично мое мнение) .Надявам се Вивател като част от британска компания да има по-различна политика и поведение спрямо потребителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Ми знам ли, само преди няколко дни говорех през деня до всички мрежи на 83 стотинки, а сега на 40/60. Конкуренцията си казва думата. Иначе за да се възползваш от екстрата на Вивател трябва да кихаш парички, които после ще се върнат. Един вид разговорите/СМС-ите ти излизат наполовина от обявената тарифа. Нищо не се чува за съобщения през интернет. Усещам, че ще се изгаврят нещо, както направиха ГлоБул. Иначе за М-Тел са ми казвали много хора, че мамят, но аз като съм на ваучер какво ли има да ме лъжат. Досега не съм усетил да са ме прецакали с нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 А къде видяхте цени? в страницата им нищо няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 А къде видяхте цени? в страницата им нищо няма. Тук ги пише.Само,че нищо не видях да пише за услуги в група,както е "Семейство и приятели" на Мтел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Май-май ще си изграждат плановете/тарифите в движение Което не е много добре де, но дано имат изградена политика занапред, а не сега да импровизират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Я кажете какви са цифричките отпред? 089,088 .... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Я кажете какви са цифричките отпред? 089,088 .... ? Би трябвало да са 087******* Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 5, 2005 Author Share Posted November 5, 2005 Има статия в днешния "24 часа". Кода е 087. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Одеве си взех ваучер на Вивател, дадоха ми да си избера и номер дори, макар, че нямаше много хубави. Интересно ми е обаче, що се говори за 47 ст. на мтел, като това е отчитане на мин. Колко от хората на ваучер говорят над 30 сек.? Аз например, за да се обадя, че ще закъснея, не говоря 2 мин по тел, за да съм добре с тия 47 ст. А на вивател 23 ст. ме устройват напълно да дрънна едно тел-че, вместо да пращам СМС. (това е само пример), но все пак всеки си знае А телефонните номера в магазина всички почваха с 0877007*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Одеве си взех ваучер на Вивател, дадоха ми да си избера и номер дори, макар, че нямаше много хубави. Интересно ми е обаче, що се говори за 47 ст. на мтел, като това е отчитане на мин. Колко от хората на ваучер говорят над 30 сек.? Аз например, за да се обадя, че ще закъснея, не говоря 2 мин по тел, за да съм добре с тия 47 ст. А на вивател 23 ст. ме устройват напълно да дрънна едно тел-че, вместо да пращам СМС. (това е само пример), но все пак всеки си знае А телефонните номера в магазина всички почваха с 0877007*** колко струва и колко пара има в нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Одеве си взех ваучер на Вивател, дадоха ми да си избера и номер дори, макар, че нямаше много хубави. Интересно ми е обаче, що се говори за 47 ст. на мтел, като това е отчитане на мин. Колко от хората на ваучер говорят над 30 сек.? Аз например, за да се обадя, че ще закъснея, не говоря 2 мин по тел, за да съм добре с тия 47 ст. А на вивател 23 ст. ме устройват напълно да дрънна едно тел-че, вместо да пращам СМС. (това е само пример), но все пак всеки си знае А телефонните номера в магазина всички почваха с 0877007*** И също има ли услуги като "семейство и приятели" и кви са цените за разговори между хората в групата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.