diabolik Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 http://mobilebulgaria.com/news/view.php?id=2602 Ха после ми говорете, че и вивател щели да бъдат с няква смотана техника и щяли да имат много лоша връзка и тем подобни Сименс а, сега другите одоблетворени ли са от това, че може би вивател, ще е единствения оператор без спадове в мрежата да кажем Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 сега другите одоблетворени ли са от това, че може би вивател, ще е единствения оператор без спадове в мрежата да кажемДа да. Прави си ти сметката без кръчмаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Очаквайте рецептата на 7 Ноември ! Не може да не сте я гледали тази реклама. Дали рецептата няма да е Вивател и старта е на 7-ми ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 инфо и тук така пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Яко майна, доживяхме го и това Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Айде и аз малко copy -> paste от друг форум: vivatel стартира с предложение за единна цена от 37 стотинки на минута за разговор и уникални промоции Минималната първоначална таксувана продължителност на разговора ще бъде само 30 секунди На 5 ноември 2005 г. мрежата на vivatel ще бъде активирана. Дългоочакваният старт на дружеството за мобилни комуникации на Българската телекомуникационна компания (БТК) “БТК Мобайл” е факт, донасяйки истинска конкуренция на българския пазар и истински ползи за потребителите на мобилни услуги в страната. "Ролята на vivatel е да промени статуквото на пазара и да го направи по справедлив за клиентите. Ние вече видяхме някои от ползите за потребителите от намаляването на цените за мобилните услуги. Другите оператори бяха принудени да редуцират почти наполовина своите цени в очакване на нашия старт", отбеляза Главният изпълнителен директор на БТК Денис Уолах и подчерта: "Най-накрая виждаме истинската конкуренция на пазара на мобилните услуги в България". vivatel стартира с конкурентни предложения за потребителите на предплатените мобилни услуги. Чрез vivatel те ще имат възможността да се обаждат навсякъде в България, по всяко време, само за 37 стотинки на минута, както и да изпращат SMS-и на цена от 16 стотинки за съобщение. При това минималната първоначална таксувана продължителност на разговора е само 30 секунди. Това означава, че клиентите на vivatel ще могат да провеждат важните си обаждания за само 18 стотинки и половина, без да се притесняват, че се налага да плащат за неизползвано време. "Това е пример, който красноречиво показва политиката на vivatel към клиентите. Справедливи цени и най-доброто съотношение между цена и качество на услугите", подчерта изпълнителният директор на vivatel Ричард Шиърър. "За да възнаградим нашите първи клиенти, ние им предлагаме уникална промоция", съобщава директорът на “Продукти и услуги” на vivatel Гари Радклиф. "Всичко, което клиентите на vivatel изразходват до 6 януари 2006 г., ще им бъде възстановено на 7 януари 2006 г. Цялата стойност на всеки разговор, всеки SMS, както и на всички останали услуги на vivatel, които са използвали.", пояснява Гари Радклиф. Всеки вече може да закупи пакет за активиране и да говори. vivatel предлага специална оферта и на бизнес клиентите си, под мотото "По-малко такси, повече минути". Предложението е уникално за пазара. Само срещу 15 лева месечен абонамент, бизнес клиентите получават 100 минути за разговори до абонати на vivatel и фиксираните мрежи в България. "Цените са сред най-нискоте в България", коментира Гари Радклиф. vivatel стартира с национално покритие и всички видове услуги. vivatel изгради модерната си мрежа като се възползва максимално от възможностите на БТК. Това намали значително разходите по стартирането на мобилния оператор и vivatel реализира икономии, които дават възможности на компанията да предложи по-чисти и по-ниски цени. Ползите ще бъдат усетени и от клиентите на БТК, които за пръв път ще могат да провеждат разговори към мобилна мрежа на разумна цена. Слогънът на vivatel "Всички говорят" подчертава философията на компанията, че мобилните комуникации трябва да бъдат достъпни за всеки, а не скъпоструващ лукс. "Цялата същност на vivatel е да насърчава всички да общуват свободно. Ние искаме хората да използват телефоните си, не само да ги притежават", отбеляза Ричард Шиърър. "Ние вярваме, че предлагаме най-стойностните мобилни услуги за основните сегменти на пазара, подкрепени от нова философия на услугите. Предизвикателството пред нас сега е да спечелим доверието на нашите клиенти, както и на пазара като цяло", подчерта Ричард Шиърър. "Нашите цени и услуги ще върнат усмивката на лицата на всички", допълни той. "Усмивката" на vivatel може да бъде видяна от събота на много места за продажба. * Всички посочени цени са без включен ДДС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Цитат: Всичко, което клиентите на vivatel изразходват до 6 януари 2006 г., ще им бъде възстановено на 7 януари 2006 г. Цялата стойност на всеки разговор, всеки SMS, както и на всички останали услуги на vivatel, които са използвали.", пояснява Гари Радклиф. Всеки вече може да закупи пакет за активиране и да говори т'ва как да го разбирам??? безплатни разговори до 6-ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Интересно защо са махнали тази новина от страницата на БТК с тези цени на Vivatel - Mtel i Globul спокойно може малко да вдигнат цените Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Цитат:Всичко, което клиентите на vivatel изразходват до 6 януари 2006 г., ще им бъде възстановено на 7 януари 2006 г. Цялата стойност на всеки разговор, всеки SMS, както и на всички останали услуги на vivatel, които са използвали.", пояснява Гари Радклиф. Всеки вече може да закупи пакет за активиране и да говори т'ва как да го разбирам??? безплатни разговори до 6-ти? Мне точно, до колкото аз го разбрах - примерно взимаш си 5 ваучера до 6 януари и ги изговаряш, а на седми ти ги връщат пак в телефона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Един вид те стимулират да правиш по-големи сметки сега и да печелят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 По друг начин казано разговорите до 6-ти януари ще ти излезнат 2 пъти по-ефтини Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Интересно защо са махнали тази новина от страницата на БТК с тези цени на Vivatel - Mtel i Globul спокойно може малко да вдигнат цените Интересно, ти къде видя на ваучер Глобул и М-тел да имат отчитане на 30 сек. тия новите тарифи? Всички са на по минута (за 39 ст. без ДДС), а Вивател имат за около 23 ст. (с ДДС) за тия 30 сек. отчитане. . И та за какво вдигане на цените говориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 Някой знае ли има ли някъде в Пловдив карти на Вивател??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Някой знае ли има ли някъде в Пловдив карти на Вивател??? Ами би трябвало в магазини "2be" Единия който знам е на гладстон. А останах с впечатлението, че от утре ще се продават тия карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Аз за офис щях да питам.... Някой знае ли къде , к'во що.. ? Те хубаво ще връщат изговореното , ама от къде да си купиш карти марти и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Аз за офис щях да питам.... Някой знае ли къде , к'во що.. ? Те хубаво ще връщат изговореното , ама от къде да си купиш карти марти и т.н. Интересно, четете ли всичко или само поглеждате постовете. Точно отгоре написах от къде, а както се знае от статиите в тази тема, Вивател е сключил договор с 79 магазина в страната от веригата "2be" От там може да намериш информация за всичко на Вивател. За сега това са им офисите до колкото разбрах И четете внимателно, преди да пишете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Интересно, ти къде видя на ваучер Глобул и М-тел да имат отчитане на 30 сек. тия новите тарифи? Всички са на по минута (за 39 ст. без ДДС), а Вивател имат за около 23 ст. (с ДДС) за тия 30 сек. отчитане. . И та за какво вдигане на цените говориш? На ваучер Мтел отчитането е на 30 секунди и е точно 39 стотинки с ДДС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 На ваучер Мтел отчитането е на 30 секунди и е точно 39 стотинки с ДДС! Аз говорех за новите тарифи (отчитат се на минута), които са с по-ниски цени за минута. Но както казах, се отчитат на една мин, не на 30 сек. И все пак 23 ст. не е като 39 (и двете са с ДДС). Поне аз бих предпочел да се обадя за 23 ст. отколкото да пращам СМС А 39 ст. поне на мен не са ми вижда евтино. Все пак тва са 13 ст. -почти цял СМС Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Интересно, четете ли всичко или само поглеждате постовете. Точно отгоре написах от къде, а както се знае от статиите в тази тема, Вивател е сключил договор с 79 магазина в страната от веригата "2be" От там може да намериш информация за всичко на Вивател. За сега това са им офисите до колкото разбрах И четете внимателно, преди да пишете! Ама май ти не четеш ВНИМАТЕЛНО ! Аз к'во питам ти к'во пишеш! Не кои ще предлагат тяхните продукти на пазара , а за Личните им представителства , ако не знаеш Мтел и Глобул имат по няколко такива в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Гледкайте БТВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 гледах бтв този с мустаките ме бутна в оркестъра утре предполагам всички юруш към бтк центровете Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 гледах бтв този с мустаките ме бутна в оркестъра утре предполагам всички юруш към бтк центровете Нещо интересно ли казаха че съм го изпуснал ? Някакви конкретни оферти и цени освен тъпотийте за предплатените ваучери ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Нещо интересно ли казаха че съм го изпуснал ? Някакви конкретни оферти и цени освен тъпотийте за предплатените ваучери ? Аз чух само че започват утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Нещо интересно ли казаха че съм го изпуснал ? Някакви конкретни оферти и цени освен тъпотийте за предплатените ваучери ? Ами обичайните зарибявки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Абонамент: 10лв 50 безплатни минути 15лв 100 безплатни минути тази оферта ме устройва перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.