ThE_UfO Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Утре отивам да си купя Прима с тея разговори, това е много добра оферта Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Наистина е добра офертата, аз или ще се мъкна с два GSM-а или ще си държа Free Prima Party-то в портфейла и ще си го вадя като ми потрябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 винаги четете условията на промоциите много внимателно http://mtel.bg/info/promotions/index.php?PromotionID=1573 обърнете внимание на : + *22 лева време за разговори: 10 лева при активиране на Prima картата и още 12 лева еднократен бонус при активиране на допълнителен ваучер с номинал, по-голям или равен на 10 лева, до 31.03.2006 г. (12 месеца по 1 лев - след първия месец от активирането му); + Безплатни разговори в мрежата на М-Тел от 21:00 ч. до 05:00 ч. при активиране на Prima картата до 31.10.2005. Безплатните разговори са в сила до 30.06.2006 г. <{POST_SNAPBACK}> Те веднъж вече пуснаха безплатни разговори и всички видяха, какво стана с мрежата им. Незнам сега какво целят. Пробват колко ще издържи ли? <{POST_SNAPBACK}> да не мислиш че тези които са в бизнес група или в няква си друга група или пък 80-90% от хората които са на сметка ще си купят това ?? освен това си пише че е в ограничени количества... така че не се притеснявай за мрежата определено е на далавера и може би ще си купя такова...проблема е само с новия номер sincity кажи сичко ок ли е ? <{POST_SNAPBACK}> Ти ако си мислиш, че хората от бизнес групите претовариха мрежата ЖЕСТОКО се заблуждаваш. А колкото до ограничените количества - ех реклама, ех. <{POST_SNAPBACK}> Aз пък няма да си я взема. Писна ми от тези техни промоции. Само да трупам карти. Още ми седи една с почти пълен ваучер от тези с плажната кърпа и където при зареждане на ваучер ти дават 20 безплатни минути от горе на 2 пъти. Ако го направят и за събота и неделя ще си помисля тогава. Ама само от 21-05 не ми харесва. <{POST_SNAPBACK}> Да, сметката ми е непокътната, след като снощи говорих около час с няколко души. Офтопик, за което се извинявам. Едит: Вече не се извинявам <{POST_SNAPBACK}> Защо се извиняваш <{POST_SNAPBACK}> а бе не ме интересува кой кво горови... аз ще си купя такава карта и всяка вечер като ми се излиза ще си се обаждам наляво надясно да се уговарям с който си искам пък тея който са недоволни нека да пращат смс-и или да пускат стрелички за да им се обаждат на тях и без това от никой не ви е задължил да си ги купувате така че няма за кво да сте недоволни <{POST_SNAPBACK}> Утре отивам да си купя Прима с тея разговори, това е много добра оферта <{POST_SNAPBACK}> Наистина е добра офертата, аз или ще се мъкна с два GSM-а или ще си държа Free Prima Party-то в портфейла и ще си го вадя като ми потрябва. <{POST_SNAPBACK}> ДОБРЕ БЕ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА - що не си отворите една тема за М-Тел и да си говорите там Всеки ден отварям този топик и очаквам да има някаква информация която би ме заинтересувала, а вие само спамите. И къде са модератори, админи и други които за къде къде по малки провинения слагат warn................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 ДОБРЕ БЕ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА - що не си отворите една тема за М-Тел и да си говорите тамИ къде са модератори, админи и други които за къде къде по малки провинения слагат warn................... <{POST_SNAPBACK}> Здравей! В тази тема намерих много ценна информация за новата промоция на М-тел и съм доволен от това.Мисля, че щом в една тема потребителите си помагат, мненията не би трябвало да се считат за флууд или СПАМ (потърси в Интернет определение за тази дума, защото мисля, че незнаеш какво означава). Препоръчвам ти да се замислиш кое провинение е малко и кое голямо. Ще ти помогна, като ти копирам малко точки от правилата : 1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас. 2. Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт. 13. Не пишете прекалено разноцветно, с очеизбождащо голям размер на шрифта или пък само с главни букви. Опитай се, другия път като пишеш нещо, да не нарушаваш атмосферата в темата. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Е да , ама темата е : ' Трети GSM оператор, Каква информация имате? ' , така че ти търси информация в I-net. Отворете тема M-tel Prima и се информирайте колкото искате Мен също достатъчно ме интересува темата , а чета само за Мтел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Е да , ама темата е : ' Трети GSM оператор, Каква информация имате?' , така че ти търси информация в I-net. Отворете тема M-tel Prima и се информирайте колкото искате Мен също достатъчно ме интересува темата , а чета само за Мтел! <{POST_SNAPBACK}> няма смисъл от 100 теми ! ако имаше информация за третия гсм оператор можеше и да коментираме нещо обаче информацията е супер малко...когато има някаква новина тя се казва най-добре е една тема за всички ни гсм мрежи Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 ами какво да ти кажа. нито на персонала му плащат достатъчно та да му пука, нито техниката е качествена. ти за великата китайска фирма "х♚й Вей" (добре де "Хуао Уей") беше ли чувал? предполагам не си. сигурно и никой извън техния завод не е чувал.съчетанието на нископлатен и нискоквалифициран персонал с некачествена и честодефектираща техника ме кара да мисля, че проблемите с мрежата им тепърва започват. <{POST_SNAPBACK}> Абе аз не се пиша специалист по GSM обурудване (не че няма защо де :-p). Аз знам че по-голямата част от продукцията на т.н. "реномирани" марки също идва от Китай. Много ми е чудно как ги оцениха китайците като "невелики". А и мрежата на един оператор е нещо което се развива - те не я правят веднъж и толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 няма смисъл от 100 теми ! ако имаше информация за третия гсм оператор можеше и да коментираме нещо обаче информацията е супер малко...когато има някаква новина тя се казва най-добре е една тема за всички ни гсм мрежи <{POST_SNAPBACK}> Ами тогава ти или някой друг може да направи тема от рода на: " GSM оператор - кой да избера " или " на кой GSM оператор е най-евтино" или направо използвайте ТАЗИ или ТАЗИ или ТАЗИ. или ако се интересувате от промоциите може да използвате и ТАЗИ, но да ми обясняваш колко хубаво било, че някой научил нещо си важно - аре бе.... и аз утре като пуснеш тема че продаваш вентилатор, мога да реша да ти изредя колко много са предимствата на климатика и вярвай ми мога да ти дам инфо която е от полза на всички - но не вярвам точно това да е мястото на което би трябвало да го направя нали? или и едното и другото все е охладителна техника ?!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted October 1, 2005 Author Share Posted October 1, 2005 Пуснал съм тази тема за третия оператор. Който иска инфо за другите, да си пуска тема, така че стига спам. Админите да обърнат внимание на спамерите тук, а не само на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Понеже не ми се четат дванадесет страници spam, ще напиша какво прочетох днес, с риск да повторя нещо, казано от някого: --------------- 'Вивател' атакува пазара с по-ниски цени Третият оператор ще предложи 20% по-ниски тарифи; частните абонати ще говорят на една и съща цена с останалите оператори, разказва Светлана Ненова във в. Дневник 26.09.2005 Дългоочакваната от потребителите конкуренция в цените на мобилните услуги навлиза в нова фаза, след като още нетръгналият трети GSM оператор "Вивател", дъщерно дружество на БТК, обяви в неделя официално тарифите си. От прессъобщението на компанията става ясно, че те ще са средно с 22% по-ниски от сегашните цени на конкурентите "Глобул" и "Мобилтел". Новият оператор предлага и по-евтини предплатени и международни разговори. Тарифите са внесени за сведение в Комисията за регулиране на съобщенията (КРС). С богата промоционална програма за дните на откриващия се есенен Международен панаир в Пловдив в понеделник се очаква "Мобилтел" и "Глобул" също да обявят нови атрактивни пакети за услугите си, с които да отговорят на "Вивател". От двата оператора обаче отказаха да съобщят предварително конкретните си предложения за абонатите. В разпространеното в неделя съобщение на третия мобилен оператор обаче отново не се посочва датата, от която се очаква той реално да заработи. В неделя от "Вивател" отново се ограничиха с твърдението, че третият GSM ще е на пазара до Коледа. Според предоставените тарифи частните абонати на "Вивател" ще говорят на една и съща цена - 0.45 лв. за минута, помежду си, с абонати на БТК, "Мобилтел" и "Глобул", като ще плащат абонаментна такса от 5 лв. Операторът се опитва да привлече и онези клиенти, които говорят малко, тъй като самата такса включва 10 минути разговори. Преди четири години при старта си "Глобул" също обяви една и съща цена за всички абонати, с което привлече и клиенти на "Мобилтел". "Вивател" предвижда два пакета - с включени 10 и 40 минути съответно за частните и бизнес абонатите, каквито в момента предлагат и сегашните оператори чрез програмите си "МТел 20" и "Глобул 10". Бизнес абонатите на третия GSM ще плащат по-ниска абонаментна такса и разговори без различни тарифи в отделните часове. Така минута разговор в мрежата на "Вивател" за бизнес абонат ще струва 0.27 лв., а през другите два оператора - 0.40 лв. Ако бизнес абонатът говори с абонат на БТК, минутата ще се таксува по 0.30 лв., което е почти два пъти по-евтино в сравнение със сегашните цени на "Мобилтел" . В момента "Глобул" предлага над 20 карти за бизнес абонати, които могат да говорят безплатно в мрежата. Тарифите в глобулската програма "Бизнес партнер" са с месечна такса от 6 лв. до 123 лв., като цената на разговора в мрежата е 0.10 лв., а към останалите оператори - от 0.20 лв. до 0.42 лв. за минута според избрания пакет. "Вивател" се намесва и в пазара на предплатените разговори, на които в началото на дейността си основно заложи "Глобул". Третият оператор ще предложи 20% по-ниска цена в сравнение с тази, която в момента плащат абонатите на конкурентите му. Стойността на минута ще е 0.52 лв., независимо дали разговорът е с абонат на БТК или с друг GSM. В момента в България има 5.2 млн. потребители на мобилни услуги, разпределени между "Мобилтел" и "Глобул". Повечето от тях ползват предплатени услуги. "Потребителите заслужават по-достъпни и честни цени за мобилните услуги. Ще се опитаме да стимулираме хората да говорят повече по мобилните си телефони", заяви изпълнителният директор на "Вивател" Ричард Шиърър. Според проучване, поръчано от оператора, компаниите, които навлизат трети поред на пазара в европейските страни, три години след старта си са обхванали средно 23% от потребителите на мобилни услуги. Цените като цяло пък намаляват средно с 20% до две години след появата на третия участник. Ако до три години имаме 20-23% пазарен дял, това би трябвало да се смята за успех, посочи неотдавна директорът "Продукти и услуги" в "БТК мобайл" Гари Радклиф. Той обяви, че тарифите на "Вивател" в много отношения ще са по-гъвкави в сравнение с конкурентите му. В неделя от "Мобилтел" и "Глобул" отказаха официално да коментират предложените тарифи и бъдещото си пазарно поведение. Очаква се в понеделник "Глобул" да обяви намаление на тарифите в рамките на абонаментните планове. Вероятно "Мобилтел" пък ще намали цените за корпоративни клиенти и ще предложи по-изгодни тарифи за клиентите на договор. В края на август главният изпълнителен директор на компанията Йозеф Винатцер обяви, че операторът ще предложи нови, по-атрактивни тарифи за абонатите на договор, защото от тях операторът събира най-големи приходи, както и ще увеличи потреблението на SMS-и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 [ 2005-10-08 ] Третият GSM тръгва на 17 октомври Очаква се третият мобилен оператор "ВиваТел" да започне да предлага услугите си в магазините и центровете на БТК от 17 октомври, съобщиха източници от собственика на компанията БТК. Акционерите на БТК разрешиха вчера за нуждите на третия GSM-оператор да бъдат отпуснати 213 млн. лева. Това нямало да намали дивидентите на акционерите на БТК, твърди ръководството на телекома. вестник "Новинар" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Днес е 13-ти а останалите медии и дума не обелват, така че не ми се вярва да е вярно за 17-ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 И аз така мисля. Със сигурност ще закъснее още тръгването на Вивател, а и в сайта им нищо не пише. Но като предишна информация, сигурно, ще е в началото на ноември, а ако не тогава, ще почакаме вече със сигурност по коледните празници да ни изненадат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 а бе да тръгва по скоро за да намалят цените мтел и глобул и дано вивател предложат изкушаващи промоции Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Ето че стана 17-ти, а Вивател няма. Поредната измислица на медиите. Но все още ще чакаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 а бе измислици много дано е вярно поне че преди нова година ще стартират ... и без това не остана Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 dano dano ama taka kat gledam i te 6a sa edni takiva kato mtel i globul.nakraq da zemat da ostavat su6tite ceni i trqbva gi trepim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Ето че стана 17-ти, а Вивател няма. Поредната измислица на медиите. Но все още ще чакаме по лична моя преценка не очаквайте вивател да тръгне преди нова година. просто едва сега са стартирали процедурите по осъвместяване и контрол на годността на оборудването си. да не говорим че трябва да минат няколко десетки приемателни комисии за всички базови станции. горките, направо ги съжалявам в каква бюрократщина са на път да затънат. проблемите им вече не са толкоз технически, колкото законодателни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 "Вивател" ще дава разпечатки със скрити телефонни номера и ....... - http://www.segabg.com/14092005/p0030003.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 hop http://www.monitor.bg/bussiness/article?si...d=57725&eid=513 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Е къде е по-евтиното, тия цени са ужасни Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Е къде е по-евтиното, тия цени са ужасни по неофициална информация, тези цени са само за да се види как ще реагира пазара на тях ..... и най-вече конкурентите М-Тел и ГлоБул. Единствените хора които знаят истинските цени на които ще стартира оператора са само директорите. Поне това ми казаха на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 "Очаква се "Вивател"да започне работа с клиенти до дни." в-к Монитор. Ами дано да е до дни, а и като гледам тоя вестник са написали 97 магазина, а от другаде инфото показва 79 магазина. Толкова е и вярна информацията им, за тва, че ще почнат до дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 "Очаква се "Вивател"да започне работа с клиенти до дни." в-к Монитор. Ами дано да е до дни, а и като гледам тоя вестник са написали 97 магазина, а от другаде инфото показва 79 магазина. Толкова е и вярна информацията им, за тва, че ще почнат до дни Е то дни може да са и 365 дни примерно - така че все пак вестника не са излъгали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 IT'S SHOWTIME все пак вивател още не са почнали да работят а цените падат трябва да сме доволни ред е на мтел обаче последни ще цакат вивател http://www.globul.bg/bg/news.html?id=2321 http://mobilebulgaria.com/forum/read.php?p...=66069&cat_id=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.