Jump to content
BulForum.com

Трети GSM оператор

NaskoBG

Recommended Posts

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Знам че ще е супер прецакан поне още една година, докато направят що годе свястно покритие, защото иначе като излезнеш от Пловдив и обхвата кът.. :)

Ако на пробните клиенти разговорите ще са без пари, аз ще се кандидатирам ;) Много се надявам да приложат практиката от операторите в чужбина - когато сключваш договор за определен период от време, по желание можеш да си купиш ГСМ с намаление от цената. Но истинско намаление, стигащо до 0лв крайна цена за апарат, а не като тия на Мтел дето ти излизат по скъпи от колкото без договор..

Абе пич, ми той ако не знаеш е на БТК.

Edit: Само че пробните клиенти ще са подбрани, е няма как да се кандидатираш, а пък и няма кой да ти даде. Иначе за "без пари" - клиенти много. :D :D :D

Знам че ще е супер прецакан поне още една година, докато направят що годе свястно покритие, защото иначе като излезнеш от Пловдив и обхвата кът.. :)

Покритието ще си е много добро защото БТК вече имат изградена мрежа.

Абе пич, ми той ако не знаеш е на БТК.

Кое е на БТК, обхвата? Чий обхват? Само не ми казвай че ще използват предавателните кутии на Мтел и Глобул :)

Кое е на БТК, обхвата? Чий обхват? Само не ми казвай че ще използват предавателните кутии на Мтел и Глобул :)

Не съм казал, че ще използват клетки на Мтел и Глобул. Те имат собствена мрежа за пренос, по която ще се осъществява връзката. ;)

Не съм казал, че ще използват клетки на Мтел и Глобул. Те имат собствена мрежа за пренос, по която ще се усъществява връзката. ;)

По твойта логика където има прекаран стационарен телефон, ще има и обхват към BTC Mobile. Съмнявам се, въпреки че ще е хубаво да е така. :)

бе ти от луната ли падаш?

всичките плозват ретланслатори на сигнала и маршрути които до сега бяха държавни тоест на бтк.

По твойта логика където има прекаран стационарен телефон, ще има и обхват към BTC Mobile. Съмнявам се, въпреки че ще е хубаво да е така. :)

Абе пич ти четеш ли въобще. Не ти говоря за стационарен телефон. Казвам ти, че те си имат собствени клетки. :angry1

Това, което знам още е, че ако сте в града и ви званят от същия град или вие званите до него ще ви таксува като градски разговор. Поне така казват. Иначе - една тарифа към всички.

Абе пич ти четеш ли въобще. Не ти говоря за стационарен телефон. Казвам ти, че те си имат собствени клетки. :angry1

А Мтел нямат ли?

Това, което знам още е, че ако сте в града и ви званят от същия град или вие званите до него ще ви таксува като градски разговор. Поне така казват. Иначе - една тарифа към всички.

В Германия го има това при оператора О2. Казва за home zone и не е за целия град ами хваща на около 3км по права линия. Ако направят такова нещо, просто веднага се прехвърлям на БТК :)

http://www.news.bg/article.php?cid=20&pid=0&aid=153968

NaskoBG , ти трупането на постове като някаква самоцел или пък голяма гордост ли го имаш след като заключи те обсъждам по темата с такава умисъл?!

А Мтел нямат ли?

Ти май не си наясно и какво искаш да кажеш или неднаеш как. Но простено ти е. Няма модератори - трупаш постове. :D :D :D

Edit: Ми тя клетката хваща толкова, затова.

До колкото знам, трябваше април месец да започнат офицално, но май ще се забавят заради проблемите които имаха при лицензирането. Иначе ще ползват площадките на Мобиком (вече собственост на БТК) и много бързо ще достигнат голямо покритие. Най-хубавото е, че се очаква цените да спаднат с 20% след пускането на БТК GSM.

Мисля, че М-Тел доста се нагушиха с монополното си положение, вероятно добре са си платили да са единствен GSM оператор до 2001 година, и да бъдат подложени на жестоката конкуренция на цял един друг оператор чак до сега. Дали тези 200 000$ в касата на СДС не са помогнали?

znam az ,4e ot kritika nqma polza ,zatowa ne kritikuwam. 4eta oba4e ,4e se mydri edno "guru" sred ne6tata koito trqbwa da znam za 4owek deto pi6e "усъществява" :unsure: даже в правописен реник се загледах.на буквичката О

http://news.bg/article.php?cid=20&pid=0&aid=153739

Остава само да се надяваме,че с третия оператор ще имаме по-евтини разговори.Честно казано, до момента няма реална конкуренция между Моболтел и Глобул!А що се отнася до тези 20%, съм доста скептично настроен.Всичко зависи от това как смятат да го изчисляват това намаление на цените от третия оператор.Но да ви кажа, мисля, че пак ще сме прецакани :hump:

awe hora 6te imam mnogo po-dobro pokriti i ot mtel i ot globul 6toto edno imat svoi kletki koi obhva6at cqlata teritoriq i vtoro tretiq operator se obedinqva s mobiltel a i mobil tel ima pokriti po4ti na vsqkade vaprosa 6e e kvi 6te sa cenite a ne pokritieto :)

БТК са най-големите пе**ли :angry1

Незнам дали знаете, ама когато имаше един закон за монопол на държавните институции М-тел неможеха да изградят собствена мрежа, тъй като БТК трябва да е монополист по закон. И затова са дадени пари където трябва и Мтел сключват договор да изградят клетки, който да са собственост на БТК, а те ще ги дават на Мтел под наем. И какво става....Мтел дават пари за изграждане на клетките, плащат наем, а тъпите БТК само събират кинти. И Мтел от кой си избиват парите - от нас. И сега БТК си иска на всичкото отгоре клетките от Мтел :angry: да си изгради ГСМ мрежата....И есествено Мтел не са доволни и сега се водят ненормални дела, ама...да видим.

БТК SUX :angry1

До колкото знам третият GSM оператор ще има покритието на БТК и ще бъде доста по-евтино от останалите...

Aве всички под ножа. Ся новия GSM оператор, ще е със 100% покритие от 1 април до колкото знам. Ама ще видим за кво става дума, когато му доиде времето :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...