game_overss Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 тая шейничка е мноо запазена.....завчера се натакнах на нея някой ако има интерес да пише цена:15лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Q mi pripomni tva 4uk i gek s kormilo li be6e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Ако може и снимка..... Тя нали имаше и спирачки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 тая шейничка е мноо запазена.....завчера се натакнах на нея някой ако има интерес да пише цена:15лв <{POST_SNAPBACK}> Az imam interes kaji mi w kakvo sustoqnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 значи има си кормило и спирачки които иска да я скива да пише на л.с Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 Шейната е продадена на обявената цена моля модераторите да заключат темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.